|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novembrčice
25.8.2005 8:31:01   
mauri
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Jaz sem vsak dan boljše volje saj bom po vsej verjetnosti hodila v službo samo še do 12.9., potem pa bom do porodniške koristila malo bolniške in malo dopusta. Na bolniško me je hotela dati že na zadnjem pregledu, pa sem rekla da bom še malo vzdržala.

Včeraj sem bila na Mačkovi, ker sem spremenila naslov in ugotovila kako zelo so vsi ignorantski do nosečnic. Pred mano jih je bilo na okencu 15, vroče "k svina", nobenga zraka, dihala sm k slon, nobenmu pa ni pršlo na misel da bi me spustil naprej. Vsaj une na "šalterju" bi se lohk tega spomnile.:(:(:(

Isto se dogaja v trgovinah. Sploh ne vem zakaj imajo blagajno za invalide in nosečnice, če niso nikoli proste. Zadnjič v Leclercu je bilo pred mano 5 "navadnih smrtnikov" in en invalid, za mano pa še dve nosečnici, pa ni nikomur od nas gdč. na blagajni rekla da naj stopimo naprej, čeprav nas je gledala.
Pa sej v bistvu ni tak problem mal počakat, gre se bolj za princip in zakaj ne bi vasj takrat ko lahko, kakšno stvar izkoristile???
Sem se pa razpisala danes.

Včeraj sem se slišala z Nogometašom, pa je rekla, da če bo imela včeraj dobre izvide krvi, naj bi šla domov.
Torej če si že doma se javi!!!

Lep sončen dan!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novembrčice
25.8.2005 8:41:18   
Marijeta
Lep jutranji pozdrav...

...ja, tudi jaz bom tu še kakšen teden, potem pa veselona dopust in tukaj bo že čas za porodniško. Torej, res se bliža vse s svetlobno hitrostjo.
Zadnje dneve sem že veliko hitreje utrujena in kar ni in ni konca tej službi, ko je še toliko dela za postoriti.....počasi bom morala začeti hoditi po trgovinah, da sploh vidim kaj vse bomo potrebovali....


Lepo se imejte še naprej, šibam....:kuza::kuza:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novembrčice
25.8.2005 8:53:07   
Teni_
Pozdravljene. Joj, še kako vam bo dolgčas po sluzbi. Jaz sicer nisem zaposlena, bom pa ravno umrla od dolgčasa, ker sem ze 3 leta skoraj skoz doma. Jaz pričakujem danes po pošti košek za dojenčka, da bo lahko spančkal tudi v dnevni sobi, posteljo še moram pripeljat od mojih, od včeraj imam pripravljen tudi voziček. Manjkajo še samo tiste drobne stvari, kot so plenice, pa v lekarno še bo treba in podobno. No pa kak kompletek za iz porodnišnice. Še razmišljam kaj kupit, da ga ne bo zeblo ali, da mu ne bo prevroče. Kombinizon bo za takrat po moje pretopel, če je šla Teja z njim domov konec decembra, bi pa kaj takega kupila, samo tanjšega. Se moram podat v lov. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novembrčice
25.8.2005 9:06:47   
gramec
Dobro jutro vsem.

Jaz sem tud vsak dan boljše volje,ker žze komaj čakam, da bo tale mali pikec/pikica prikukala na ta svet in mi zapolnila življenje.

Tud jaz sem razmišljala, da bi sla v bolniško nekje na sredini septembra, potem pa imam tak še dopust in nadure.
V bolniško bi šla zato, ker mi trebuh v službi tako otrdne, da me kar boli in vse tišči. Križ me boli, vse. Pa še za rač. sem 8 ur na dan. Ali bo to zadostovalo za bolniško ali bom mogla potrpeti do oktobra?

Tud jaz nisem še doživela kakšnih privilegijev zaradi nosečnosti.

Lp vsem

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novembrčice
25.8.2005 9:15:58   
mauri
Po moje bo dovolj za bolniško, saj jo je meni hotela dati iz istih razlogov. Me vsake toliko zelo boli na desni spodnji strani trebuha, včasih tudi med uriniranjem.

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novembrčice
25.8.2005 10:11:10   
nogometas
Čao, samo tolk, da se vam javim: sem doma, kri v redu, kontrolo imam čez tri tedne, me pa še vedno križ boli za znort, pa še diarejo sem fasala od Magnesola... Skratka, nč luštnga...
Ampak midve z :duda: se ne dava :):):)
LP

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novembrčice
25.8.2005 11:24:26   
Vanček*
juhu :sloncek:, evo še mene..

jaz pa sem ta teden popoldan do 21h, ampak še samo malo...:angel:.

Včeraj sem si šla po papirje za uveljavitev porodniškega dopusta...so bili zelo prijazni.

Trebušček se mi že vidi, stvari si počasi že pripravljam in tako še malo pa bomo šle v Rim....

Oki doki...letim Čao Vančo:nosecka:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Novembrčice
25.8.2005 11:59:17   
Julijana
OJ!

Tudi pri meni vse po starem:ups:, mal bakterij v urinu pa mal izcedka, kri je pa še OK. Trebuh pa raste nenormalno:ups:, ravno včeraj mi je rekla koliegica da je spet večji, pa me ni videla sam en teden.
A si je katera izbrala paket z lupinco oziroma če je šla katera pogledat sedež na CSD in kakšen se vam zdi, a boste vse vzele denar.
Kdaj imate drugo morfologijo?
LP:nosecka:J!


(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Novembrčice
25.8.2005 12:24:48   
Teni_
Jaz bom vzela denar. Sem ga tudi prvič. Sem večino stvari dobila, tako, da se mi kaj drugega ni splačalo vzet. Zdaj pa tudi skoraj vse imam. Uz pa ne vem, če sploh še bo kak ali ne, če bo, bo verjetno konec septembra. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Novembrčice
25.8.2005 15:08:00   
pikapoka7
:nosecka:, pozdravljene!

Jaz bom pa ravnokar eksplodirala, pa še 3 mesece imam do PDP! Pridelala sem +7 kg (sem se zjutraj vagala), trebuh imam pa kot prijateljica, ki je 2 tedna pred rokom ...

Tudi jaz v zadnjih tednih pogosto občutim pekočo bolečino na spodnji strani trebuha, pa bog ne daj da bi kihnila, ker mi trebuh takoj otrdi in zelo zaboli.

Bomo videli, kaj bo na naslednjem pregledu - verjetno bom vzela bolniško, saj mi jo je G tudi že prejšnjič ponujala.

Pozdravček

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Novembrčice
25.8.2005 18:44:53   
bernarda1
Ojla!
Tudi jaz sem v bolniški,ampak ne zaradi nosečniških težav.Tast je v bolnišnici in so mu ugotovili ,da ima salmonelo,sedaj pa smo morali vsi ,ki smo z njim v gospodinstvu iti na preiskave(ker pa delam v kuhinji sm morala v bolniško,dokler ne bo izvidov).Mislim,da nima doma nihče,saj nimamo nobenih simptomov bolezni.Jaz sem morala porabiti že ves dopust,a v službi mi je začel trebušček zelo otrdevati tako ,da nevem kako bo za naprej in noge me zelo bolijo.L.P.Bernarda

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Novembrčice
26.8.2005 9:14:18   
Urša
Oj!
Jst sm pa zadnje dni tko zmatrana... :hudicek: moja enoinpolletnica ima namreč overdose energije in je ne dohajam več. Sem pa cele dneve z njo in komaj čakam, da gre oktobra v vrtec.
Trebuh mi ful otrdeva, tko da sm na bolniški, konec mesca mi pa itak preteče pogodba in bom do konca doma.
V primerjavi z Niko ta nov :duda: tko brca, da kej tazga prej nikol nisem doživljala. Sredi noči me zbudi in se hoče kr vn vržt. Ne vem kaj bomo mel to... že vidm kakšni zombiji bomo hodil naokol, ko bomo cele noči dežural...:ups:
MojcaH, kje si naročila košek? Mi ga tud nameravamo kupit. Drugače pa jaz še vedno nisem začela pripravljat, bom še par tednov počakala, pol pa pridejo na vrste razne žehte, obešanja, likanja...

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Novembrčice
26.8.2005 9:47:56   
Teni_
Jaz sem kupila rabljenega. Sem na internet dala oglasi, da ga kupujem, pa mi je ena pisala. Pa sem ga glede na cene, dobila oceni - 7.000,00 SIT. Ja, jaz bom začela prat in likat nekje na sredini spetembra. Sem pa tudi full utrujena, pa danes sem spet full slabo spala. Upam, da bo kaj boljše. Drugače pa se počutim super. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?