|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nudistična plaža - par vprašanj
19.6.2012 2:17:35   
rosela
Živjo! user posted image

Sem 15 let stara punca in čez tri tedne se z mami in starejšo sestro odpravljamo na počitnice na Koversado fkk camp. Mene je pa ful sram, ker pred ljudmi še nisem bila gola. Pa imam par vprašanjuser posted image user posted image . Sama se brijem že nekaj časa na črtico, pa me je ful sram tam to kazat. A mislite, da bi bilo bolje, da si malo pustim in da zgleda, kot da na to sploh ne mmislim, bojim se da bo zgledal k da sm ena sexy punca k se tm nastavlja. A mi lahko tiste z izkušnjami povete, kako je na nudističnih plažah s frizurcami tam spodaj? Al pa še boljše, če ma kakšna mamica izkušnje s hčerko, da hodijo na tako plažo al pa v savno in kako je je v vaši družini s tem. Fora je v tem, da mi res mal učinkuje k da je to neko spogledovanje s spolnostjo tega pa res ne bi rada da me mami vid v taki luči.user posted image

tenks a vaše odgovore, če mi lahko mal razložite ta problemček. hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
19.6.2012 8:35:58   
josephine27
Frizurce so takšne in drugačne. Lahko vidiš vse varjante tako da ne glede na to kaj imaš tam spodaj se ti ni treba bat, da boš izstopala. Sploh pa take stvari opazuješ po mojih izkušnjah samo prvič ko greš na nudistično plažo potem se pa na to tako navadiš, da ti je vseeno.

Glede družinskih stvari ti pa ne znam povedat. Jaz s svojimi starši nisem nikoli šla, ker so prosti temu. Sem šla prvič s fantom pri 19tih in je bilo tudi mene prvič sram. Njemu je bilo to pač normalno. Zdaj imam še male otroke tako, da se s temi stvarmi ne ubadam pretirano. Hodimo pa včasih na nudo, včasih na običajno.

_____________________________



(odgovor članu rosela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
19.6.2012 8:43:54   
Tippi
Bemtiš! Najprej čestitke, da si se odločila da greš z njima. Verjetno druge možnosti niti nimaš. No, jaz lastnih izkušenj nimam, vem pa, da hčero približno tvojih let, ne bi za noben denar prepričala da gre zraven. če bi pa že morala it, sem pa prepričana, da se bi znašla in šla na kraje kjer je lahko v kopalkah, ali pa sploh ne bi hodila na plažo. Pa nikoli nismo imeli tabu debat v zvezi z goloto. Nikoli in nikdar. A je pač tako, da so ta leta najbolj občutljiva in te še kako dobro razumem!

Nudo plaže, so takšne plaže kot vse ostale, samo da so pač ljudje goli. Če ti ne bo preostalo drugega kot da res greš, poskusi ne razmišljati o tem. Vzami spodnji del kopalk s seboj, če si jih boš oblekla, boš videla, da te bodo oblečeno bolj gledali, kot slečeno user posted image in boš videla da ni noben bau bau. Če se kljub vsemu ne boš mogla sprostit, se pa veliko kopaj user posted image

v senci se pa ogrni z brisačo. Mogoče bo marsikdo rekel, da moj nasvet ni ok, češ da je golota povsem ok, ampak glede na mojo pubertetnico, te res zelo zelo dobro razumem in ti bolj kot moraliziranje, soljenje pameti bla bla bla, pač svetujem konkretne rešitve, ki pri mladih še vedno najbolj padejo na plodna tla. user posted image

Želim ti lepe počitnice, kjerkoli že boš!

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
19.6.2012 12:30:21   
Anonimen
V Koversado hodim že približno 20 let- Kot punca (od 10 leta naprej) sem tja hodila s starši, sedaj hodim tja s svojo družino (imam pa še mejhne otroke). user posted image
Meni je super je pa res da pri nas ni bila golota nikoli tabu tema. Ko sem se začela briti - tam okol 15, sem pač se saj je večina punc tudi obritih - tako ali drugače, pa mami je bla vedno "uštimana" tam spodi, tak da mi to ni blo nič nenavadnega.
Je pa res, da na nudistični plaži sam prvič okol gledaš pa misliš da tut tebe vsi gledajo, pa kmal ugotoviš da ni tko user posted image
S Seboj vzemi spodnji del kopalk in če ti bo res premučno brez, jih imej gor (ženska ima spodnji del kopalk lahko oblečene tudi na plaži).
Upam da boš uživala, če so pa še kakšna vprašanja pa kar vprašaj user posted image
Lp

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
19.6.2012 13:10:46   
ronja

Nudo plaže, so takšne plaže kot vse ostale, samo da so pač ljudje goli.

Podpis.

rosela, brez skrbi. Sama sem bila v fkk 2x, v dveh različnih (obakrat z bivšim, samo da enkrat še nisva bila skup, drugič pa nisva bila več skupuser posted image ). No, ampak obakrat je bilo tako, da ti ni nihče zapovedoval, kako moraš bit oblečen. Prvič smo bili sploh vsi v kopalkah, ker smo bili pač najstniki in nam je bilo malo nerodno, jaz si pa sploh nisem želela kakega izzivanja, ker sem mela takrat drugega fanta;). To je bilo res pred 10imi leti, samo dvomim, da bi se stvari tako zelo zaostrile od takrat. Na morju se že celo življenje kopamo na divjih plažah nagi in ni nobenih problemov, pač si, kakor ti paše. Ko sem bila najstnica, mi je bilo tudi včasih nerodno, sploh pa nisem hotela bit gola med prijatelji, smo bili oblečeni.
Torej: če ti ne bo paslo bit naga, imaš še vedno lahko kopalke gor. Lahko daš dol tudi samo modrc (ker ti so res zoprni, sploh ko so mokri), recimo. Tudi starši ti verjetno ne bojo glede tega težili, saj vejo, da imaš 15 let.

Kar se tiče britja: če bi rada bila tudi tam obrita, potem bi bilo fajn, da mami prej poveš in razložiš, zakaj to delaš in da si še ne želiš spolnosti, da ti je pač všeč tako (oz. pač razlog, zakaj se tako friziraš), da ne bo potem mami kap in bo sklepala vse možno.
Kakšne so danes frizurice tam, nimam pojma, pred 10imi leti tu še ni bilo brazilske in je bilo več ali manj vse bolj ali manj naravno.

Sicer so navadno ljudje v nudo kampih bolj na izi in ne jemljejo teles kot neko razkazovanje, se mi zdi, da je tega "ocenjevanja" oz. "čekiranja" več na oblečenih plažah. Nudisti se navadno zase brigamo;). Imaš vedno izjeme, zato imaš recimo savno en dan na teden (vsaj v LJ.) samo za ženske, ker pač ne paše vsem ženskam, da bi jih kdo čekiral. Tudi v savni se večina ljudi čisto normalno obnaša in ne gleda en drugega na ta način, ampak se samo sproščajo, imaš pa včasih tudi kakega slinkota. Pač greš stran, naj si najde kakšno, ki ji bo to všeč, saj obstajajo;).

Če bi ti kdorkoli kaj rekel (v smislu, zakaj si oblečena), lahko komot rečeš, da si sara 15 let in da ti je nerodno, zato naj ti prosim da mir. Če tega ne razume, je itak sam kriv, pomisli, da je pač blesav,, pa pojdi stran, nimaš kaj, blesave težko spremeniš;). Sicer pa so tam v veliki večini normalni, sproščeni ljudje, navadno malo starejša populacija, ki ne gre na dopust punc pecat, ampak malo živčke dat na pašo;). In taki gospodje bojo verjetno v tebi videli svojo hčerkico (ker boš pač ista generacija) in ne bojo niti mislili na karkoli seksualnega v zvezi s tabo. Saj niso vsi blesavi;). Tako da brez skrbi, po moje se boste imele super! Upam, da bomo me tudi kdaj šle kam takole skup:) (no, saj večinoma bi si želela/e še fanta s sabo vzet, samo sicer se pa sliši tudi čisto fajn nekaj samo za punce;).
lepo se imejte, pa ne sekiraj se preveč, na nudo plaži te bojo sigurno manj gledali kot na običajni. Drugačen folk je v večini;).

PS: še reakcija mojih staršev, ko sem jima povedala, da gremo v nudo kamp: "O, fino, tam je ful bolj čisto."user posted image

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu rosela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
19.6.2012 13:28:41   
LittleSun
Mi smo hodili do mojih najstniških let s starši vedno v nudo kamp, pa če pomislim nazaj se nobenega nageca ne spomnim user posted image user posted image hočem povedati, da je to tam nekaj tako normalnega, da niti opaziš več ne in najverjetneje tudi tebe ne bo nihče gledal, sploh pa ne tvoje frizure. V nudo res grejo samo ljudje, ki so radi nagci in jim dol visi kako drugi nagci zgledajo.

Jaz sem bila pomoje stara ene 12 let, ko smo šli nazadnje, tako da posebne frizure tam spodaj si še nisem delala, ti pa če ti tako paše in je tako všeč, pa kar. Sej si že prava mlada dama in tudi mislim, da bo mami razumela, da to ni namigovanje na seks.

Ko boste dan ali dva tam boš videla, da bodo te misli, ki ti zdaj rojijo po glavi izginile. Razumljivo pa je, da se pri tvojih letih porajajo vse te misli.

Je pa definitivno res, da so nudo kampi veliko bolj čisti kot navadni, kar mislim, da je bil tudi glavni vzrok, da smo mi hodili tja s starši.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
19.6.2012 15:24:54   
kalbo
Moje skromno mnenje. Noben starš pri zdravi pameti ne bo vlekel 15 let stare hčerke prvič v nudistični kamp. Čisto nekaj drugega je nudizem od malih nog, ne pa prvič pri petnajstih. Mislim, da je tvoja frizura tam dol, a maš ti tam kopalk, al ne nima kaj brigat, ne nje, ne katerega koli starega prdca tam na nudlu. Tko, povedal sem.


< Sporočilo je popravil kalbo -- 19.6.2012 15:26:22 >

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
19.6.2012 20:00:02   
čaki
joj kalbo....user posted image
ja baje je dons mlaj-tud na naši šefli se je poznalo....user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
19.6.2012 22:30:14   
taška30
Če ti ni do tega, da si gola, imaš komot oblečene kopalke. Mi že par let hodimo v Koversado in je prav zanimivo, vsi nagi, razen populacija od cca.12 do cca. 17 let, ti so pa v 90% oblečeni. Tako, da ne boš prav nič izstopala v kopalkah s svojimi 15-imi leti. Ena familija zraven nas je bila prav hecna: mama in ata gola, tastarejša hči cca.19 let gola, desetletnik gol, vmesna dva pa strogo v kopalkah, celih 14 dni.

Kar se tiče pa pomislekov glde mame... Mogoče te pa tudi mama preseneti s kakšno frizurco...user posted image

(odgovor članu rosela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
20.6.2012 7:09:40   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Moje skromno mnenje. Noben starš pri zdravi pameti ne bo vlekel 15 let stare hčerke prvič v nudistični kamp. Čisto nekaj drugega je nudizem od malih nog, ne pa prvič pri petnajstih. Mislim, da je tvoja frizura tam dol, a maš ti tam kopalk, al ne nima kaj brigat, ne nje, ne katerega koli starega prdca tam na nudlu. Tko, povedal sem.



user posted image

Če bi jaz predlagala moji, da gremo na nudo, bi dobila tako košarco, da čisto dvomim, da bi sploh še kdaj hotla z mano it na morje. Že tako jo težko prepričam, da sploh kam gre z nami, kaj šele na nudo. Ni šans.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
20.6.2012 10:04:29   
gsatalema

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Moje skromno mnenje. Noben starš pri zdravi pameti ne bo vlekel 15 let stare hčerke prvič v nudistični kamp. Čisto nekaj drugega je nudizem od malih nog, ne pa prvič pri petnajstih. Mislim, da je tvoja frizura tam dol, a maš ti tam kopalk, al ne nima kaj brigat, ne nje, ne katerega koli starega prdca tam na nudlu. Tko, povedal sem.


podpis

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
20.6.2012 12:48:06   
kalbo
Ma ja no, obdobje tam med 12 in 19 letom, pri enih malo nazaj, pri enih malo naprej je za najstnika zadosti stresno in težko že brez muh njihovih staršev. Mislim halo, sej je res, da je dekle uradno pri 15tih še otrok, v resnici je pa to mlada ženska (beri otrok v ženskem telesu) in kakorkoli zasučeš njene mame nima kaj brigat njena črtica tam spodaj in je pod nobenim pogojem ne sme silit v kamp, kjer te bukavo gledajo, če si v kopalkah. Predvsem te pa bukavo gledajo stari prdci in stare kosmatulje praviloma nemškega porekla in si v tako sramežjivo bitje v kpalkah veselo dovolijo vtikat, ker na nudl se pa ja ni v kopalkah. In vsega tega bi se mogla mama te najstnice prekleto zavedat in na to mislit prej, predno se poda v avanturo nudizem.
Če pa odgovorim direktno teli punci, ki se ji obeta avantura FKK kamp, bi ji rekel pa tole. Drago dekle, lepo mami direktno povej tvoje pomisleke glede slačenja na plaži in naj te ne bo pred nobenim sram, če se pač ne želiš slečt, al pa če imaš spodaj urejeno frizuro, to je izključno tvoja stvar. Res je, da se v FKK po večini brigajo zase in se ne obremenjujejo, kdo ima kaj oblečeno, pobrito, spleteno v kitko, se pa vedno najde kak zgoraj opisani osebek, ki je blazno ponosen na svoj nudizem. Eno tako imam doma v obliki tašče, še hujši so pa njeni nemški sorodniki. Ampak to so eksrtremi, ki se že tako ne znajo brigat zase. Tko da kar pogumno gledat v svet in svoji mami vedno direktno povedat strahove, ki se jih ona sama očitno ne zaveda, čeprav bi se jih glede na letnico tvojega rojstva še kako morala. Madona moja babica je imela seks in karkoli v zvezi s tem za tabu, tvoja mati je pa vsaj dve generaciji za njo.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 20.6.2012 12:52:10 >

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
20.6.2012 13:33:56   
ronja
in kakorkoli zasučeš njene mame nima kaj brigat njena črtica tam spodaj in je pod nobenim pogojem ne sme silit v kamp, kjer te bukavo gledajo, če si v kopalkah.

Kalbo, pa si ti prebral, kaj punco skrbi? Da bi mami mislila, da si ona želi seksat, tega hči noče (razumljivo). In razumljivo tudi, da se tega boji, saj je malo logično, da se staršu poraja tako vprašanje - v smislu: se ti to urejaš za koga drugega, slučajno? Sem prepričana,d a bi se tudi ti ali pa tvoja žena podobno vprašala pri najstniški hčerki... Saj ne da jo nekaj obtožiš, prešine te pa. IN tega punca noče - zato je najboljše, da mami pove, kako pa kaj, pa ne bo mame potem nič več brigala njena frizurca.

Pa navadno se ne vtikajo v najtnice, mogoče vate, ki si velik, pa močan, ap se lahko braniš;). Sicer pa pri 15ih sem bila recimo sama še res otrok, tako in drugače, nismo vse enake.

Ampak to so eksrtremi, ki se že tako ne znajo brigat zase.

Bingo, take najdeš tudi na oblečni plaži.

Madona moja babica je imela seks in karkoli v zvezi s tem za tabu, tvoja mati je pa vsaj dve generaciji za njo.

A ni to fajn? To se sigurno splača tudi vam, moškim;) Ker če citiram Jamskega človeka: ni lepšega kot videt svojo žensko zadovoljno s tabo:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
20.6.2012 13:35:23   
*žaži*
V nudl kampu je supr user posted image AMPAK edina stvar, ki je mene zmotila (je bla res edina) je bila ta- da se mi je v približno 2-3 dneh? ne vem natančno... zgodilo, da ko sem brala bod borovci in imela ob tem pokrčene noge ter ležala na hrbtu, da je kdaj kakšn mimoidoči pogledal v moje mednožje halooooooooooooooo! user posted image To me je pa res razjezilo in sm vedno potem brala leže na trebuhu... dokler se nisem spozabila in spet nog pokrčila in ležala na hrbtu in se je spet zgodba ponovila. kako sem prišla do tega zaključka- enkrat sem vidla enga fanta, da mi med noge gleda... zato sem postala malo bolj pozorna na ostale mimoidoče in jih je blo enih par decov k so bli tko nevljudni. Tko, da sem preostanek dopusta nosila spodnji del kopalk. DOST SM MELA! user posted image

Drugač je blo pa fajn. Ljudje so dost bolj spročšeni in vljudni (tazen izjem ...ja). Tudi čisto je bolj.

(odgovor članu rosela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
20.6.2012 13:47:20   
tix
tukaj se javla še ena "revca", ki je kot najstnica mogla s starš iti prvič na FKK in to prav v Koversado user posted image  jaz se nisem slekla ne zgoraj ne spodaj in se razen en na plaži, ki je očitno slišal da smo tudi slovenci, nihče ni obregnil vame in sem srečno preživela dopust user posted image

(odgovor članu rosela)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
20.6.2012 13:55:15   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

in kakorkoli zasučeš njene mame nima kaj brigat njena črtica tam spodaj in je pod nobenim pogojem ne sme silit v kamp, kjer te bukavo gledajo, če si v kopalkah.

Kalbo, pa si ti prebral, kaj punco skrbi? Da bi mami mislila, da si ona želi seksat, tega hči noče (razumljivo). In razumljivo tudi, da se tega boji, saj je malo logično, da se staršu poraja tako vprašanje - v smislu: se ti to urejaš za koga drugega, slučajno? Sem prepričana,d a bi se tudi ti ali pa tvoja žena podobno vprašala pri najstniški hčerki... Saj ne da jo nekaj obtožiš, prešine te pa. IN tega punca noče - zato je najboljše, da mami pove, kako pa kaj, pa ne bo mame potem nič več brigala njena frizurca.

Pa navadno se ne vtikajo v najtnice, mogoče vate, ki si velik, pa močan, ap se lahko braniš;). Sicer pa pri 15ih sem bila recimo sama še res otrok, tako in drugače, nismo vse enake.

Ampak to so eksrtremi, ki se že tako ne znajo brigat zase.

Bingo, take najdeš tudi na oblečni plaži.

Madona moja babica je imela seks in karkoli v zvezi s tem za tabu, tvoja mati je pa vsaj dve generaciji za njo.

A ni to fajn? To se sigurno splača tudi vam, moškim;) Ker če citiram Jamskega človeka: ni lepšega kot videt svojo žensko zadovoljno s tabo:).


Seveda sem prebral. Skrbi vsake zdrave najstnice in pomisleki, ki si jih ti napisala se seveda porodijo v glavi vsakega starša. Misliš, da pa mene ni skrbelo, če delam prav, ko sem pogruntal, kok fajn rata, če si ga mal požuliš? Sam za moje pojme ima tud najstnica pravico do intime in ji ni potrebno razlagat mami, zakaj ima doli frizuro, tako kot ne najstniku, zakaj se zapira v WC recimo. Na mami pa je, da izpelje stvar čimbolj taktno, kar pa vlačenje 15 letnice prvič na nudl kamp ni niti taktno niti fer do petnajstletnice.

Zatiskanje oči pred spolnostjo 15 letnikov in 15 letnic (ne govorim samo o spolnih odnosih ampak tudi samozadovoljevanju, spoznavanju lastnega telesa in poželenj) pa ne rodi nič dobrega. Če se zavedamo, da to obstaja in če smo pošteni v pogledu na svoja najstniška leta, lahko najstniku uspešneje pomagamo prebrodit ta divja leta. Če daš 16 letniku na pot na morje kondom in ga poučiš kako ga uporabit, potem pomojem narediš dosti več za njegovo zdravje kot pa če si zatiskaš oči in si misliš, da je normalno, da si 15 letnik ne želi seksa.

Zase vem, da me je pri 14tih letih pošteno metalo in seveda nisem slišal niti besede svoje učiteljice angleščine ko so ji joški dobesedno silili iz premajhne majčke.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 20.6.2012 14:04:13 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
20.6.2012 15:41:59   
astrid1
Čeprav smo hodili na nudo plažo že od mojega zgodnjega otroštva dalje, me je postalo pošteno sram pri kakih 12. letih. Puberteta, telo se začne razcvetati... pa mi je bilo zelo nerodno.
Kasneje sem vztrajala pri kopalkah, v katerih sem še danes.

Nudizem ni za vsakega. Nekaterim paše, drugim ne. Moji starši so sproščeni, jaz pa se počutim nelagodno. Vsak po svoje. Nikoli pa ne bi silila lastnega otroka, da se mora sleči. Mislim, da so vplivali na moje počutje tudi ogledi raznih osebkov, ki so se s čolnom vozili mimo plaže, se režali in celo fotografirali... Res bedno.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
5.7.2012 21:46:43   
ronja
Misliš, da pa mene ni skrbelo, če delam prav, ko sem pogruntal, kok fajn rata, če si ga mal požuliš?

No, jaz bi pa rada, da se moji otroci tega ne bi spraševali - da bi jim bilo jasno, da to ni nič narobe in se ne bi zato slabo počutili.

Sam za moje pojme ima tud najstnica pravico do intime in ji ni potrebno razlagat mami, zakaj ima doli frizuro, tako kot ne najstniku, zakaj se zapira v WC recimo. Na mami pa je, da izpelje stvar čimbolj taktno, kar pa vlačenje 15 letnice prvič na nudl kamp ni niti taktno niti fer do petnajstletnice.

Kalbo, mama, ki bo peljala otroke v fkk, je zelo verjetno tudi sicer malo bolj na izi glede golote in to se potem prenese na otroke. Še vedno si 15 letniki pač želijo bit oblečeni in to ni nič narobe. NI pa zdaj nefer od mame, da jo bo peljala v tak kamp, saj nihče ne grize tam, če maš kopalke gor;).

Sicer pa so tudi najstniki različni: sama pri 15ih niti pod razno še nisem želela imet nič opravit s seksom, pri 14ih sem se še veselo igrala s punčkami in brala knjige, fantje me niso baš nekaj zanimali (glih toliko kot punce, noben pa ne seksualno). Glede na roselin opis, bi rekla, da tudi ona ni preveč traumatizirana glede svojega telesa in samo pač ne ve, kako je v fkkju in kako naj mami razloži, da frizurca ne pomeni, da to dela za koga drugega.

Če pa kdo buli vate ali slika, je neprijetno, tako na nudo kot na oblečeni plaži. Zato so tako zoprni nekateri kopalkarji na divjih plažah, ki potem gledajo vate, kot da si ne vem kaj... Naj bo vsak, kot mu paše in to je to.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Nudistična plaža - par vprašanj
11.7.2012 18:16:44   
finec
Mene so tudi starši enega kolega povabili seboj na Pag, in o groza, šele takrat povedali, da oni hodijo pa na nudel plažo user posted image user posted image user posted image Panika, kako ne user posted image , še nikoli v življenju nisem bila na FKK-ju, čeprav smo doma sprejemali goloto kot nekaj normalnega, si v najstniških letih pač nisem želela kazati neznancem user posted image user posted image user posted image
Pa so me pomirili in rekli, da sploh ni problem in naj bom kar v kopalkah, in če se bom potem želela sleči, se pač bom. No, odvrgla sem moderček, hlačke pa so ostale in sem se jaz dobro počutila, drugi pa se tudi niso obremenjevali z mano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?