|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna Lovšin vs. Reš
12.11.2012 9:51:56   
ajnas6
Mene pa še nekaj glede Nuhalne zanima. Ali je res razlika na kakih aparatih se dela? Meni je namreč dr. Reš v Dravljah rekel, da v Izoli sigurno nimajo takega super truper aparata kot ga imajo sami. Zaenkrat sem naročena torej v Ljubljani, samo valda da grem rajši v Izoli, prihranim na prevozu, pa še posnamejo mi zastonj na CD (v Lj se doplača). Sicer se mi ne gre toliko zaradi denarja, ampak tudi zaradi časa ... Če ima katera kakšno idejo kaj in kako bi bila zelo hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nuhalna Lovšin vs. Reš
12.11.2012 12:30:03   
fjonda
Pozdravljena,

sama sicer ne bi znala primerjati aparatur v različnih ambulantah, sem pa nuhalno opravljala pri dr. Lovšinu (že drugič) in lahko samo dodam, da nisem dobila nobenega zapisa na CD. Slikica v roko kot pri običajnem UZ. user posted image Niso mi pa niti omenili, da obstaja zapis na CD (proti plačilu ali brez).
Nisem pa še slišala, da bi bilo kaj narobe s preiskavami dr. Lovšina.

Pa srečno pri odločanju. user posted image


(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nuhalna Lovšin vs. Reš
13.11.2012 22:58:40   
Michelle12
Baje, da imajo v Lj ( ne vem točno kje) bolje aparate ampak Lovšin ima še vedno super UZ in ima licenco. Pa verjetno tudi dovoljenje za opravljanje na tistem UZju. Če UZ ne bi bil dovolj dober, verjetno ne bi NS delal.
Meni je prvič vse prav povedal, ima vse organe na mestu in vsi delujejo kot morajo. Tokrat se je tudi zelo lepo vse videlo, moramo pa marec dočakat, da vidimo, če je res:) Glede rezultatov NS pa..itak vemo, da niso 100%. Ampak to ni odvisno od UZja.
Na CD boš pa težko dobila.Raje nesi USB ključek sabo. Če ga takoj na začetku prosiš, boš dobila še posnetke ne samo slikic :)

_____________________________

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nuhalna Lovšin vs. Reš
17.11.2012 8:46:18   
ajnas6
Hvala za oba odgovora. Sem včeraj spraševala še mojo G v Izoli pa ni vedela nekega odgovora. Problem je v tem, da imamo dvojčke, zato Reš kao pravi, da morejo biti konkretno dobro narejeni, in da je pri dvojčih težje vse zmerit ... Sicer pa sva se tako odločila, da greva v Ljubno, tako ali tako sva imela namen en dan pohajat po božični Ljubljani, pa bova to združila. user posted image

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nuhalna Lovšin vs. Reš
19.11.2012 8:19:11   
fjonda
Uživajta v pohajanju... in dobre rezultate želim! user posted image

(odgovor članu ajnas6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nuhalna Lovšin vs. Reš
23.11.2012 16:35:12   
Aisha86
Ojla
Včeraj sem bila na NS pri dr. Reš v Dravljah...sem bila zelo zadovoljna. Prvič sem bila tudi v Dravljah le da pri dr. Babnik...in sem bila prav tako zadovoljna. ;) Jst bi načeloma "mogla" it v Postojno (sem iz Krasa) sam tako kot prvič sem tudi zdej prepozno poklicala in so meli že vse polno.

(odgovor članu fjonda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?