|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OTOK CRES
23.8.2005 13:28:15   
ŽELJA
OJ!
SPET JEST, PO DOLGEM ČASU. SEJ BEREM VAS REDNO SAMO OGLAŠAM SE BOLJ MALO. PA MAM ENO VPRAŠANJE.
OD 15.09. DO 22.09.2005 BI LAHKO ŠLA S KOLEGICO NA MORJE NA OTOK CRES, V APARTMA. ROK IMAM SICER 14.11.2005, PA SE VSEENO SPRAŠUJEM, ČE JE TO PAMETNO, DA GREM? NAMREČ ŠLA BI BREZ MOŽA, ČE PRAVILNO VEM NA OTOKU NI PORODNIŠNICE IN BI MORALA V PRIMERU DA ME KEJ PRIME PRIT V REKO, KAR POMENI DA SEM ODVISNA OD TRAJEKTA. MOJA GINEKOLOGINJA JE REKLA DA NI PANIKE, DA TOK PRED ROKOM PA NE BOM RODILA IN DA NAJ KAR MIRNO SPAKIRAM IN GREM UŽIVAT.RADA BI ŠLA, KER EDINO TAKO POČIVAM, PA TUDI PLAVANJE MI KORISTI. KAJ MISLITE, A KATERA VE, KAKO JE Z BOLNICAMI IN PORODNIŠNICAMI NA TISTEM KONCU?
HVALA ZA POMOČ, BY
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OTOK CRES
23.8.2005 14:07:15   
2ursae
joj, men je moj G odsvetoval hodit na otok...želela sva iti na Hvar, kar je sicer dalj kot Cres, ampak otok je otok. Rekel je, da rabiš preveč časa, da prideš na celino. In ker je sam po rodu s Korčule, sem nekako zaupala, da ve, kaj govori.
Mislim, da je pri Cresu najbližja reška porodnišnice (al zadarška?), ne vem pa, koliko časa traja, da prideš tja. S Hvara do Splita je cca 2 uri, s tem da vozi trajekt trikrat dnevno.

Rok imam čez en mesec, na Hvar sva hotela v začetku julija (torej 2,5 meseca pred pdp), torej nekako podobno kot pri tebi. Pa pač nisva šla... in upava na drugo leto :)

pozdravček :muca:

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OTOK CRES
23.8.2005 15:00:22   
janja
Jaz sem bila dve leti nazaj v 8. mesecu na morju, pa je bilo vse OK. Tako da komot lahko greš.

Glede Cresa pa je tako. Porodnišnica je na Reki, je pa v Malem Lošinju tudi bolnišnica - ne vem če sploh imajo porodni oddelek. Na obe strani imaš približno 1 uro vožnje, tako da mislim, da je v tem primeru bolje celina.


(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OTOK CRES
23.8.2005 17:05:31   
soncicaT
Veš kaj zna bit problem: druga klima!

Jaz sem bila prejšnji teden v Istri, ne moreš verjet nobene slabosti cel teden, spala kot top, ful mi je pasalo, evo pridem domov, takoj spet slabost...

Jaz na tvojem mestu na otok ne bi šla...sicer pa odvisno od tega kako se počutiš in če imata avto, kar..

LP

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OTOK CRES
23.8.2005 22:28:48   
Vanček*
Pozdravljena...

JAz imam rok 03.11. pa sem bila sedaj v Bovcu, aktivno sem hodila še v četrtek sem bila na Krnskih jezerih..6 ur hoje, pa ni bilo nič.

Pa tudi otok Cres dobro poznam, in sicer jaz na tvojem mestu bi šla, če se v redu počutiš. Na otoku res ni porodnišnice, ampak imaš prvo v Reki, do tja vozi trajekt in to vsake pol ure..če ne še bolj pogosto, je pa na otoku tudi rešilec in če ga boš slučajno potrebovala pelje trajekt tudi samo rešilec čez in to pod nujno, tako da bodi brez skrbi..uživaj in brez skrbi idi..no jaz bi šla.
Tudi jaz še imam v planu v septembru proti koncu sločit še nalo na obala, pa ne vem če ne na Cres..mi imamo v Punta križi parcelo..oz. moji daljni sorodniki...

Tako le pogumno in lepo uživaj Vančo

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?