Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

ker sem se tudi razjokala za vsako žalostno stvar,ali če sem slišala nežno pesem.In že kot otrok sem želela pomagati ljudem,ki so bili bolni ali revni.Takšna sem še danes,čeprav malo manj jokam
 ker sem se tudi razjokala za vsako žalostno stvar,ali če sem slišala nežno pesem.In že kot otrok sem želela pomagati ljudem,ki so bili bolni ali revni.Takšna sem še danes,čeprav malo manj jokam 
  Bodi ponosna na njo! To, da je že zdaj tako dojemljiva je zelo dober znak! Poskušaj jo usmerjati v dejavnosti, kjer bo lahko pomagala drugim ljudem, živalim ... mislim, da bo imela izreden čut za sočloveka, ker ima tako sposobnost vživljanja ...
  Bodi ponosna na njo! To, da je že zdaj tako dojemljiva je zelo dober znak! Poskušaj jo usmerjati v dejavnosti, kjer bo lahko pomagala drugim ljudem, živalim ... mislim, da bo imela izreden čut za sočloveka, ker ima tako sposobnost vživljanja ...  za tvojo dušico.
  za tvojo dušico.  

in skoraj zajoka. Zadnjič sva v ribniku našli malo mrtvo živalico in je bila čisto ganjena.
  in skoraj zajoka. Zadnjič sva v ribniku našli malo mrtvo živalico in je bila čisto ganjena.  .
 .