|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obj.fotografij z "vprašljivo" vsebino
28.4.2006 10:46:07   
maja_
Morda ta tema ni na pravem mestu in je hkrati prva, ki jo odpiram, vendar pa enostavno ne morem mimo tega, kar me je na nek način posredno prizadelo.

Včasih pogledam albume fotk, ki jih objavljate in, če se niti ne dotaknem tega, da nekateri še vedno objavljate fotke svojih golih otrok!!!, kar je neprimerno, sem se danes ustavila ob fotki ženskega trebuha po porodu in sem se seveda zgrozila in se še zgražam. Kaj naj bi bil namen take objave? Kaj je namen, da nekdo objavi svojo(upam, da ni celo od koga drugega) fotografijo od strij prepredenega in ohlapnega trebuha? Se mar približujemo američanom in stilu Jerry Springer, ko občutek vzbujanja gnusa nudi užitek? Sem zelo proti takim objavam, ker po mojem mnenju žalijo žensko dostojanstvo! Ženska je rodila in pač-smola, trebuh ji je grdo spokal od strij. Ampak to še ne pomeni, da je to treba sedaj dati na svetovni splet v stilu: "Izvolite, svet, zgražajmo se!" A smo res že na takem nivoju, da bomo dajai na splet fotografije, katera ima bolj spokan trebuh, katera fotka bo požela več gnusa!
Še enkrat na neka način-čeprav vem, da nimam pravice PROTESTIRAM proti takim fotkam, ker razpokan, povešen trebuh gor ali dol, zadaj je otrok in tisti , ki uživa ob tem, da se zabava ob občutkih, ko gleda tako sliko in obžaluje lastnico tega trebuha ima probleme!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 10:50:20   
Anonimen
A potem naj bi objavljali samo lepe fotografije? A bo potem ti odločala, katera je lepa, katera manj lepa in katera ni več prierna za objavo, ker pa res ni več dovolj lepa?
Ej, ustavi konje. Punce so se najbrž med seboj pogovarale o kakšnih kremah, mogoče telovadbi za izboljšanje stanja po porodu ali kaj takega, pa se potrem zraven objavi še slikica tiste, ki ima problem, da se laže svetuje.
Tole pa res ni bilo lepo od tebe. Moje mnenje, ki sem ga morala povedati.

(odgovor članu maja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 11:05:52   
nejcko
Jaz tudi ne razumem, kaj te je tako zbodlo. Če se je pač "lastnica" tega trebuha odločila, da ga pokaže celemu svetu, ga naj pač pokaže. A na plaži mora potemtakem tudi hoditi samo v obleki, da ne bo slučajno koga prizadela s svojim "gnusnim" videzom. Potemtakem  se moram jaz kopati v hlačah do kolen, da ne bom koga prizadela s svojim celulitom. Ma, daj no!
Po tvoji logiki naj se ne bi več objavljale fotke lačnih afriških otrok, vojnih prizorov, posledic naravnih nesreč, prometnih nesreč, obolelih z aidsom, pretepenih žrtev ...

Žal, draga moja, življenje ni modna revija ... življenje ni pravljica. Življenje je več ali manj zelo grdo; prej človek to spozna in sprejme, prej bo znal ceniti vse tisto lepo, kar ima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 11:10:08   
puncica
Tudi jaz ne vem kaj te je zmotilo, je pač punca dala svoj trebuh na splet, jaz ji samo čestitam za svoj pogum in verjetno so se res pogovarjale punce o tem da kako popravit videz trebuha pa kakšne kreme pa to, sej če ti pa kej ne paše pa albuma ne odpreš in ne gledaš a ne, ne vem zakaj se zdaj zgrazaš nad tem. Sej nekatere imamo celult, pa povešene joške, pa se to tud v kopalkah vidi,a to pomen da slik z morja ne smeš gor dat al kaj, sej nismo vse manekenke. user posted image
Ma dej nehi s takimi protesti, mal mim so.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 11:11:58   
maja_
Čak zdaj-lepo od mene? Mislim...a nisi razumela ali pa nočeš.
Kot rečeno sem obajvila temo prvič, drugič in zadnjič, ker kar je preveč je preveč. Z namenom zaščitit žensko dostojanstvo takle odgovor? ...nič jasno... Še vedno pa seveda vztrajam-da tako izpostavljanje žensk žali njihovo dostojanstvo. če se o neki stvari pogovarja 20 žensk, tega ni potrebno dati na svetovni splet, oz. očitno da, ker smo že res zelo blizu Ameriki-žal.
Se distanciram od vsega-čist mim-res!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 11:17:18   
nejcko
Maja, ne bit huda. O.k., to je pač tvoje mnenje in vso pravico imaš do njega. Ampak ne razumem, zakaj bi žalilo žensko dostojanstvo, če se je pa oseba sama odločila to objaviti.
Osebno se mi zdi, da žensko dostojanstvo bolj žalijo vse manekenke, pevke in igralke, ki se na pol nage vsakdan pojavljajo na naslovnicah - ljudje jih sploh ne ceniho več zaradi njihovega dela in talentov, ampak samo ocenjujejo njihovo meso - kot šnicel v trgovini: če je videti dovolj svež, ga boš kupil, drugače pa ne.

To pa je moje mnenje.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 11:19:14   
Anonimen
Ne razumem zakaj taka fotka zali zenskouser posted image  Kokr so gor napisale  in po tvoji logiki je vsak odvecen dekagram, strija, celulit in ne vem kaj se vse zalitev zenske in O GROZA, nekdo je to se objavil na portal namenjen mamicam, noseckam in tistim, ki bi nekoc to rade postale (in njihovim partnerjem seveda) in bi najbrz rad nasvet (kar tako iz ljubega miru najbrz tega ni objavila).

Mislis, da je bil njen namen objave fotke ta, da se bodo nasle take in drugacne cvetke, ki se bodo nad tem zgrazale, naslajale in uzivale v tem, ker one pa niso take in so oh in sploh manekenke? DVOMIM!

Vsak posameznik se sam odloci kaj bo dal gor. Objavljene naj ne bi bile le moralno sporne fotografije, kar pa tale mislim da ni. Je samo realni prikaz tega, kaj se lahko s telesom med drugim zgodi med nosecnostjo oz po njej. Ce je pa to greh in predmet zgrazanja, pol pa res ne vem na kaksnem planetu ti zivis.

Lp, Ribica

(odgovor članu maja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 11:20:02   
Anonimen
Aja, se to - po napisanem sodec sklepam, da te motijo tudi reklame za Vichy, Dove itd. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 11:30:29   
maja_
Druge poste prebiram in razmišljam, kako bi morda lahko bili mišljeni, morda se nisem dovolj eksplicitno izrazila, glede na to, da je kar nekaj podobnih odzivov?

Deklica R ali karkoli si, ob tvojem komentarju niti ne razmišljam. Kaj pa ti dekliček veš o ženskem dostojanstvu, saj si še otrok?
In na žaljive otročarije v smislu na katerem planetu živim, ne bom trzala, ker kot rečeno-si otrok in tako se otroci izražajo, pa otrokom tudi nič ne zamerimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 11:30:59   
cmokec
maja_ po porodu si pač rastegnjen, povešen. In mamica po porodu ima veliko dostojanstva tudi taka in je ponosna nase, kjub strijam in trebuhu.

Domnevam, da še nisi rodila in imaš dobro postavo. To je tvoja norma ženskega telesa. A leta in dogodki (porod) prinesejo tudi posledice. Ampak zato žensko telo ne izgubi dostojanstva, tudi če je objavljeno na spletu. Po vsej verjetnosti je res šlo za kako debato o zboljšanju stanja po porodu.

Želim ti, da se boš imela rada in se boš cenila tudi, ko tvoj trebuh ne bo tak, kot je sedaj.

P.S. Dokler slika moralno ni sporna, ne vidim ovir. In trebuh po porodu je čista realnost vsak izmed nas. Ene bolj, druga manj. Ali je pa to za objavo, ve vsaka sama. Samo ene zanikajo, a trebuh ostaja. Mene bolj moti, če slike niso resnične. V mislih imam ata Bush-a z dvema otročkoma v naročju. To je zame sporno, pa še to je bil en velik štos.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 11:31:27   
Dejča
Po moje pa stokrat bolj žalijo ženske objave tisočkrat operiranih žensk, ki ne prenesejo več pogleda na lastno telo, ki ni po vzoru manekenk iz revij in TV, in so vse umetne in napumpane na pravih mestih. Teh je šele poln splet, pa vse revije, TV, oglasi - a naj si dam žakelj na glavo, da tudi teh ne bom gledala??? Mislim!!! Vsak naj objavi, kar mu paše; jaz sicer še svojih najlepših fotk - pa nimam strij od poroda - ne bi objavila za javno ogledovanje, pa me drugi albumi in fotke ne motijo - jih pa tudi zelo redko gledam. Vsak po svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 11:42:13   
maja_
Veš da sem že rodila. Zaradi tega pač sama menim, da ima ženska po porodu veliko prednosti in se mi zgražanje nad njeno postavo ne bi zdelo primerno. Sama sem pač presodila, da bo šla vsa stvar v drugo smer, kot je šla.
Saj veš kaj sem mislila-porod ne vzame dostojantva, z objavo takih fotk na svetovnem spletu je pa nekaj drugega. Ne pozabi, te fotografije so dostopne vsem na plenetu-in komentarji nekje drugje bodo seveda čisto drugačni.
Seveda je morda malo meni v bran(čeprav menim, da se mi ni potrebno braniti), da se meni zdi na nek način sporno skoraj že vsakršno objavljanje osebnih fotografij, ampak moda zaradi tega, ker se zavedam, da je to potem res vsesplošno dostopno in da se dogajajo zlorabe...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 12:02:52   
mamči
Ojojoj ! Res ne razumem, kaj te je tako pogrelo. Vse to, kar je na fotkah spada zraven k normalnemu življenju. Nobena ženska si ne želi po porodu ne strij, ne povešenega trebuha in ne povešenih prsi. Nekatere sicer trdijo, da jih to več ne zanima, ker je zdaj pač na prvem mestu user posted image . In vse te stvari so popolnima življenjske !

Morda te je šokiralo, da bi se tebi morebiti kdaj tud povesil trebuh in naredilo nekaj strij ? Ja, lahko se zgodi in ali boš potem nosila kopalke od gležnjev do vratu, se boš skrivala pred celim svetom ?

Sprejet moraš, kakor pride in tud če koga vprašaš za nasvet in mu pokažeš svoje strije je to samo en korak bližje do tega, da se sprejemaš. Z vsem kar ti prinese življenje.

Sma imam par drobcenih strij in verjemi, da se zaradi tega ne bom odrekla mojim krasnim bikinkam in celo verjemem, da drugi sploh ne bodo opazili mojih pomanjkljivosti. Jaz gledam na vse strije, kot na moje bojne rane in so mi simpatične in dokaz zato, da je moje telo donosilo in 9 mesecev nosilo dva prečudovita otroka ! In dokaz za dolge in naporne ure obeh porodov.

Ribice pa ni treba napadat in žalit zaradi njene mledosti - vsaka čast, tako mlada in lepa punca pa ve, kako se stvari odvijajo user posted image .

In ni ne posmehljiva, niti se ne zgraža, ve kako se stvari odvijajo in mislim, da ti je lahko za vzor in dokaz, da tudi tisti, ki nimajo tovrstnih težav le-teh sploh ne gledajo z taaaako velikimi in prestrašenimi in zgroženimi pogledi!

Mislim, da si precej zaprt človeh in oh in sploh... Ne mislim slabšalno, vendar bo zate veliko prijetnejše, če boš dovzetne na vse plati in vsa presenečenja, ki ti jih prinese življenje.
Sama, kljub temu, da sem bila 2x noseča in se zredila 22 kg in nekaj pod 20 kg nimam nekih kompleksov, moje telo je še lepo, ni viseče in ga javno kažem na katerem koli kopališču ! Če bi začela še malo telovadit bi bla pa itak na konju user posted image

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 12:06:37   
maja_
Ja, kaj naj ti na to odgovorim? Jaz o hruškah, ti o jabolkih.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 12:10:17   
mamči
Po pa ti povej, kaj TOČNO te moti ? Očitno mi vsi o hruškah, ti o jabolkah...

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 12:13:11   
mamči
Aja, če mogoče ne veš je avtorica dala fotke gor, ker je želela mnenje o tem, kaj naj naredi, da bi trebušček čim boljše izgledal, med drugim je bilo tud govora o operaciji.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 12:22:05   
maja_
Ne sedaj kolektivno posploševati. Niste "vi vsi" na istem nivoju. Našel se je tudi kak konstruktiven post-preberi. Kolektivizem je res fenomen.

Moti me to, kar sem napisala, da se občutek ugodja vzbuja z negativno konotiranimi predmeti oz. kot to počno v Ameriki: uporabijo popolno kontradiktorne in kontraverzne zadeve, zraven dajo živo občinstvo, ki to gleda in ob tem uživajo. In sama sem pač v objavi takih fotografij videla nevarnost, da naša družba jadra proti temu. Res je, da nisem vedela konteksta, v katerem je bila objavljena fotografija in sem menila, da je sama sebi namen. In v primeru, če bi oz. je sama sebi namen se mi zdi sporna. Če ni, je sporna (stotič) objava na svetovnem spletu, kjer bo brez vednosti o kontekstu lahko zlorabljena. O tem sem govorila. Razumevanje in interpretacije določenih besedil je seveda poseben problem, temu v strokovnih krogih pravijo "funkcionalna nepismenost". Ob ponovnem branju mojega prvotnega posta pa dejanko dopuščam možnost, da se ob tem, da so določene stvari napisane preohlapno (ker sem jih pač pisala v poljudnem stilu, ker ne gre za neko službeno zadevo, ampak poljuden forum) pride do napačnega razumavanja, nerazumavanja, preinterpretacije-pa naj bo ta nenamerna ali zavestna -z namenom nekoga znegativizirati.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 12:33:36   
mamči
Glej čisto enostavno - avtorica je imela prej perfektno telo - po porodu je bilo stanje manj perfektno - želela je izboljšat stanje - dala fotko gor = me smo ji svetovale.

Do zdaj je tvoja objava edina, ki smatra to fotografijo za sporno, žaljivo in neprimerno. Mislim, da bi jo celo morali izbrisati, ker dotični osebi ne bo prijetno ob misli, da je za nekoga njena postava žaljiva....pa vse tisto kar si še dodala in ne želim ponoviti.

Njej je objava pomagala do novih informacij, večina od nas ji rade volje svetuje in pove svoje mnenje.
Ti pa lahko mirne volje preskočiš te fotke in gledaš tisto, kar je po tvoje "primerno" .

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 12:34:11   
Anonimen
Mene je pogled na fotografijo sprva šokiral, več ali manj zato, ker imam sama enak problem, vendar v "manjšem" obsegu. Druga reakcija je bila, da je mamica, ki je to objavila, pravzaprav čisto dovolj samozavestna in pač po tej poti išče rešitev za svojo težavo. Jaz ji na nek način zavidam to odločnost in "hrabrost", sama namreč svojih strij ne sprejemam kot nekaj "svojega".

(odgovor članu maja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 12:36:46   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: maja_

Moti me to, kar sem napisala, da se občutek ugodja vzbuja z negativno konotiranimi predmeti oz. kot to počno v Ameriki: uporabijo popolno kontradiktorne in kontraverzne zadeve, zraven dajo živo občinstvo, ki to gleda in ob tem uživajo .


Preberi in se zamisli. In na sliki ni PREDMET, temveč  trebuh od OSEBE, ki je postala mamica !
Kontroverzen ženski trebuh po nosečnosti / porodu ?
Upam, da imaš samo slab dan.....

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 12:49:56   
PBJ
Ne vem, zakaj toliko besed okoli tega ... verjetno preveč rada gledaš Springerja...
Jaz pa PROTESTIRAM proti takim debatam. Eni se morda celo ob njih naslajajo.



_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 12:55:06   
Irena88
Obstaja en preprost načn, da se ne boš več zgražala in sicer ne glej več albumov. Kolikor veš obstaja pa seveda svoboda govora in izražanja na različne možne načine in tukaj so tudi fotke, kot eden izmed načinov. Ti se zgražaš, druge se poistovetimo, tretje nasmejejo...taki smo - tako podobni pa vseeno zelo različni.user posted image

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 13:30:06   
CIPRESA
Sporna bo le v primeru da jo bodo gledale in interpretirale osebe ki nimajo osnovnih vrednot oz. osebe ki si domišljajo da so popolne. Le v tem primeru bo na dan prišel negativizem, če pa jo bo pogledala oseba ki ima vsaj malo pameti in moralnih načel pa mislim da slika niti pod slučajno nebo sporna in bo točno vedela da jo oseba ni dala na svetovni splet zaradi razkazovanja svoje postave ali pa zaradi "užitkom nad vzbujanjem gnusa"(citiram tebe maja) ampak prosi za pomoč.
Vsak normalen človek - med njimi tudi jaz ko sem videla to sliko - je to pogruntal.

Pa še nekaj o ženskem dostojanstvu - ta pride od znotraj in ga moramo graditi na notranji lepoti. Telo ti je dano, veliko pri tem nemoremo popravljati, to pa še ne pomeni da mora sedaj ta oseba hoditi ovita okrog in okrog vsepovsod samo zato da ženske nebi izgubile dostojanstva, konec koncev njen trebuh ne bo le na spletu ampak bo romal še v kako trgovino, na morje, v kopališče, .....
Jaz tebe ne razumem kako lahko povežeš dostojanstvo z zunanjostjo, mar ni več vredno sedajle njena skrb in želje ter volja do boljše postave ...in s tem postom ji nisi prav nič pomagala. Mislim da bi morala sama malo delati na dostojanstvu in vrednotah.


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 13:51:29   
maja_
Žal me pač večina ne želi razumeti ali pa je nekaj takega v zraku, da nagne ljudi k želji po konfliktih.
Glede na to, da je moje sporočilo popolnoma preinterpretirano se pač vdajam.
Moj namen v nobenm primeru ni bil kakorkoli negativen do osebe, ki je nasliki, ampak do objav tovrstnih fotografij.
Kot že rečeno, to je bila prva tema, ki sem jo objavila in seveda brez škode rečeno gotovo zadnja (saj vem, ne bo velike žalostiuser posted image ) in sedaj razumem besede kolegice, ki je dr.psih. in trdi, da se na spletnih forumih zbira prav poseben profil oseb, ki ga v izogib nadaljnim razburjenim odgovorom ne želim opisovati... Ker obstaja resna nevarnost, da se celo "zlijem s tem profilom" je veliko bolje, da opustim to navadico občasnih skokov na forum.

Želim vam čim lepši dan in življenje in čim manj "funkcionalne nepismenosti".

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Obj.fotografij z "vprašljivo" v...
28.4.2006 13:55:25   
nejcko
Sama bi na to debato dodala še nekaj, ki morda ni v kontekstu, pa vendar.
Imam prijateljico, ki ima podoben trebuh kot na dotični sliki. Ko je rodila, je imela komaj nekaj čez 20 let in gotovo ji tega "novega stanja" ni bilo lahko sprejeti in vem, da je zaradi trebuha zelo nesrečna. Toda kljub vsemu poleti nosi dvodelne kopalke in kratke majčke. Jaz osebno ne vem, če bi imela toliko poguma, me pa vedno znova prevzame njen pogum in ponos. Nekoč ji je en dec (ne morem ga drugače imenovati) rekel, naj že skrije to nagravžarijo (dobesedno). Mene je tako šokiral s svojo izjavo, da sem obstala z odprtimi usti, ona pa ga je mirno zavrnila, naj se pač obrne stran, če ga moti.

Drug primer - hodim na nudistično plažo, na katero zahaja tudi ena mlajša ženska, ki ima amputirano dojko. Svojega stanja ne skriva, čeprav pritegne marsikateri pogled, priznam, tudi mojega. Ampak jaz in večina obiskovalcev te plaže jo naravnost občudujemo, kako smelo se je spopadla s tabuji in predsodki. In prav zaradi nje vem, da je ženska lahko lepa tudi s samo eno dojko.

Jaz pravzaprav razumem, kaj želiš povedati, ampak glej, vedno in povsod se bodo našli ljudje, ki bodo v vsem in vsakomur iskali tisto negativno. Res je, da si na tak način človek lahko dviga lastno samozavest in povzdiguje samega sebe, toda do tako bolnih ekscesov, kot jih poznamo iz Amerike, prihaja tam, kjer je na delu "bolan in pokvarjen" um.
Dotična fotka je res sedaj dostopna vsakomur - 1000 ljudi bo v njej videlo pozitivno sporočilo, peščica pa se bo morda nad njo naslajala in zdravila svoje komplekse. Toda še vedno bo večina tista, ki v vsem tem ne vidi nič slabega; manjšina pa bo s to fotko ali pa brez nje še vedno zdravila svoje komplekse tako ali drugače. Proti temu pa ne moremo nič.

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?