Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Rečem mu, naj mi pomaga, si počasi sam sezuva copate, poskuša obuti čevlje, slači jopico, ostalih stvari pa še ne počne. Toda kljub temu mi je najtežje zamenjati mu pokakano pleničko, ko moram to storiti, da leži. Ali bi bila rešitev pleničke-hlačke, ki jih samo dol potegneš oz. strgaš s strani in bi to delala, ko bi stal? Na kahlico še vedno noče. Kako gre pa vam to od rok? Vesela bom kakršnega koli nasveta.

pri 21in pol mesecih je postal čist. Plenička samo še ponoči.
začnem cca 5 minut prej pripravljat da se bomo previl. Skoz ji govorim, da je pokakana al polulana in da je treba previt.... Se mi zdi da se kar malo pomiri. V bistvu skoz ji govorim vse kar delam. Je tud pr nas blo na tapeti vsesorte "pripomočki", pa tud kreme, ki so letele
. Ko začnemo dajat plenico gor pa rata mal krize pr kremi, najhuj pa ko je treba zapakirat - ko nima več nog, no takrat v glavnem pridejo "pripomočki" - kar se da fino glodat je krasno za tisti čas.
. Pa kok se znajo to zvijat...