|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oblačenje frkljice
23.8.2007 8:53:54   
timoteja
Dann, bejbe. Drage moje, prosim za en nasvet, ker me bo naša frkljica pri še ne 3,5 letih uničila - to postopoma počne vsako jutro, ha ha. Kajti, odkar sva kupile julija na razprodaji 2 kavbojke (ene 3/4, ene klasično dolžino), bi nosila samo to dvoje, eventuelno pod hudo silo pridejo v poštev še dvojne svetlo modre hlače, pa smo zaključili, oblekice nobene..In jst ne folgam dvojnih kavbojk vsak dan prati, halo. In pol je vsako jutro panika, burka, ta prvo ko zjutraj odpre očke, vpraša, če bo danes lahk imela kavbojke za v vrtc, če rečem, da so umazane, je že panika in slaba volja (ne glede na to, da ji že prejšnji večer povem, da niso pripravljene). Help, kaj narediti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 9:09:06   
A-N-J-A
Moja pa hoče vsak dan kiklce,pa še vsaka ni dobrauser posted image .Tko da sem šla zdaj v nabavo kiklc,pa bo mir.Aja stara je pa 2l3m kaj šele bouser posted image .

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 9:12:23   
Putka
Pa naj umazane nosi. Jaz kavbojk ne perem vsak dan, pa naša 4-letnica ni najbolj čista. Čez nekaj časa jih ponavadi mine. Ta bolj trmasti znajo kak mesec-dva vztrajatiuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 9:17:28   
MarijaPo
Saj najbrz nisem glih nek reprezentativen primer, ampak jaz sem enkrat dejansko nosila hlace dokler se niso razpadle, pa jih nisem niti 1x oprala.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 9:17:44   
Anonimen
kup ji še kake kavbojke al pa rečk nehi težit in jo pač naprav v kar maš. js se zarad takih stvari sploh ne pogajam.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 9:20:56   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: LARA
js se zarad takih stvari sploh ne pogajam.

Jst tudi ne... samo rečem ji, da če ne bo tega oblekla pač ne bo šla nikamor in očitno deluje.


_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 9:57:27   
Pajaca
Moja na srečo dojame, da je včasih treba kakšno stvar tud oprat, pa pol neki druzga vzame, ampak reče da jutri bo pa mela tisto kar se danes pere.

Drgač pa če si omisli eno stvar za nosit ji pustim da ima to gor. Zakaj pa ne. Tudi otroci se pač želijo po svoje oblečt. Pomisli da ti teb nekdo naštima vsak dan kaj boš oblekel, men bi se skisal. Kar ne pustim je edin, da hoče za v vrtec oblečt rečmo majco ki je sam za doma, ker ma flek pri fleku, al pa če hoče za doma nosit najlepšo majčko kar jih ima.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 13:03:57   
kajalin*
kupi ji podobne hlače pa bo,moja je začela sama kombinirat obleke pa barve.To,da pa otrok ni sveže oblečen vsak dan mi pa nekak ne potegne,ker se itak umažejo v vrtcu pa doma parkrat na dan in normalno je,da otroka ko umiješ preoblečeš,a neuser posted image Ne vem kako lahko otroka zjutraj oblečete v iste cote kot včeraj?Potem jih niti zjutraj ne rabite umivat al kaj?

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 13:34:05   
Jessy
Kajalin, jaz svojo hčer vsak večer umijem, pa ji zjutraj tudi včerajšnje cunje oblečem. Meni se zdi pomembno, da si umit in da imaš čisto spodnje perilo in štumfe, ostala oblačila pa se lahko nosijo tudi kak dan več, zakaj pa ne, če ni ravno poflekano ali kako drugače pomazano. A pol tudi sebe vsak dan v sveža zgornja oblačila oblečeš? Jaz vem, da se ne, ker si ne predstavljam, da bom vsak dan oprala stroj cunj, pa če si ti umit, je tudi oblačilo vredu. Al sem pa jaz mal čudna!? user posted image

Pri nas se včasih tudi upira in želi neke svoje cunje oblečt, sam se ji ne pustim in vstrajam pri testem, kar sem se namenila, da ji oblečem, pa čeprav mi še 10 min joka, ko je že enkrat oblečena. Zaenkrat nama še uspeva. Stara pa je 2 leti in 1 mesec.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 13:49:56   
rainbow
Moja ima to poletje manijo na roza. Pa oblekce obvezno. Za br..
Glede hlač se pregovarjamo. Ko so oblekce umazane, romajo v pranje, ne glede na jok.


_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 13:51:03   
rainbow
Aja, ta z roza manijo je stara 4. Dvoletnica še nima besede pri izbiri oblačil. K srečiuser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 13:56:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy
Kajalin, jaz svojo hčer vsak večer umijem, pa ji zjutraj tudi včerajšnje cunje oblečem. Meni se zdi pomembno, da si umit in da imaš čisto spodnje perilo in štumfe, ostala oblačila pa se lahko nosijo tudi kak dan več, zakaj pa ne, če ni ravno poflekano ali kako drugače pomazano.


Jaz tudi tako delam. Edino svoje cunje pa preoblečem, ampak žleze odraslih pač funkcionirajo drugače kot tiste od otrok.

Jaz bi punčki kupila še kakšne kavbojke. Očitno je bolj športni tip, kar bi bilo meni simpatično. Če se gre res samo za te kavbojke in ne za uveljavljanje volje na vseh področjih. Tisto je pa fajn, da se ji vedno ne popusti.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Oblačenje frkljice
23.8.2007 14:28:25   
Anonimen
kajalin*, a ti tudi kavbojke samo za enkrat obleces? user posted image  Jaz vsak dan obvezno oblecem drugo majico ja, ker je ne morem dvakrat, ker smrdi pac po enem dnevu. Otroci se pa se ne potijo tako, da bi smrdeli user posted image  Ne vidim razloga, da ne bi otrok veckrat oblekel ene in iste hlace, ce ni ravno blaten do riti itd (oz karkoli drugega in popacanega)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?