|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oblačila za v vrtec
22.5.2005 22:14:35   
Sibil_
No, zadnjič sem se pri likanju cunj začela spraševati, kako pa je z oblačili otrok v vrtcu oziroma jaslih.:zmeden:
Namreč-v kakšna oblačila oblačite malčke-trenerke, ki se jih lepo samo vrže v stroj in obesi, ali lepe polikane majčke in hlače, kar seveda posledično pomeni en kup dodatnega likanja?:ups:
Jaz bi verjetno (in bom) prakticirala varianto trenerke, pri kateri ni likanja, pa še škoda mi ne bo, če se bo strgala ali karkoli.Poleg tega je otrok v njej komot.Samo ne bi pa rada, da bi izpadel moj sin ko en bogi-edini v trenerki?:(
No, kako je pa to v praksi?
Hvala za odgovore,LP,
Sibil
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
22.5.2005 22:27:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oblačila za v vrtec
22.5.2005 22:29:17   
tjaga
Naš ta velik Mister Why (to je njegovo novo ime) je začel hodit v vrtec s tremi leti. In verjemi, razmišljaš pravilno. Trenirko mu oblečeš in še najmanj boli, ko pride domov malo napackan od hrane (je vzgojiteljici zabrusil, da za slinček je itak prevelik), pa od raznoraznih barv, trave, ko so zunaj. Tako da, nikar se ne boj. Povprečje otrok oblečenih v bolj komot in "neškoda" oblačil je precejšnje. Manj je takih, ki so ogvantani po zadnji modi in kot iz škatlice.
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oblačila za v vrtec
22.5.2005 22:31:28   
frutka_
Meni se tudi zdi najbolj komot v trenerkici in kakšni majčki ali jopici.
Jooooj, kaj še me čaka...kolikokrat dnevno pa jih preoblečete?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oblačila za v vrtec
23.5.2005 8:01:30   
Gina
Jaz itak ničesar več ne likam, odkar imam sušilec. Da bi pa otroka oblekla v kakšna nobel oblačila za v vrtec, mi pa niti slučajno na misel ne pride.

Frutka, kolikokrat preoblečemo otroka, hihi, našega ta velikega ni bilo treba nikoli preoblačit, ker je take sorte (po moje jih ne delajo več), tamalo sem preoblačila vsaj 3x na dan, pa še danes je tako, micenega pa že zdaj vsaj 2x, kadar pa sva zunaj kje, kjer ni ravno, pa je še včasih po kolenih, pa lahko tudi večkrat.:zmeden:

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oblačila za v vrtec
23.5.2005 11:34:38   
viv_
Jaz ji dam za v vrtec najraje hlače na lac ali pa kakšno oblekico na naramnice. Spodej pa body z dolgimi rokavi, ali pa body brez rokav in majčko.

Je pa tako, da cunjic nismo nič podedovali, vse so nove in so tudi vse lepe. Ker če enkrat kupim nekaj, je vseeno, če je to tudi lepo.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Oblačila za v vrtec
23.5.2005 11:37:03   
Anonimen
Kavbojke in majice, trenirko pa, kadar je telovadba. Čeprav se mi zdijo trenirke čisto O.K., so vsaj mehke.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Oblačila za v vrtec
23.5.2005 22:36:46   
Žirafca Helena1
Jaz sem staršem mojih otrok rekla, da naj imajo čimbolj "štrapac" cunje. Pa je en od staršev vprašal, če so Sparky (iz Špara) obleke dovolj dobre, pa sem rekla da itak, saj so kvalitetne in poceni.

Trenirke sploh rulajo, ker jih lahko hitro gor in dol potegneš pa ne rabiš razmišljat, kje je kakšen gumb, ki ga nisi še zapela.

Mejte se, Helena:miska:

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Oblačila za v vrtec
24.5.2005 12:51:57   
Anonimen
Naš hodi v trenirki pa majicah pa teniskah.

Rabiš pa kar ene sedem kompletov, najmanj: za vsak dan eno trenirko pa majico, pa rezervo v ruzak - mi imamo dva kompleta v ruzaku.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Oblačila za v vrtec
24.5.2005 12:59:06   
Primoza
Našo oblečemo v hlače tipa trenirka, majico ali puli ter športno jopico. Likamo ne.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Oblačila za v vrtec
24.5.2005 13:06:59   
Anonimen
Pri nas oblečemo ponavadi bodi z dolgimi rokavi, povrh pa kratko majčko in hlače a'la trenirka tipa ali pa kakšne široke kavbojke, včasih tudi oblekco z naramnicami...jaz rada vidim, da je otrok lepo oblečen, saj so cene tako ali tako enake enega ali drugega...je pa res, da domov na čase prihaja kot pravi :pujs:

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Oblačila za v vrtec
28.5.2005 13:49:44   
frutka_
Nekaj še me zanima. Kolko oblačil več je potrebno imeti, če so v vrtcu. Naš mali gre konec junija v jasli in se mi zdi da mi bo zmanjkalo oblačil oz. da en bom folgala tako hitro prati, kot se bo mazalo. Namreč že zdaj ga običajno preoblečem dva do trikrat dnevno. je to normalno?!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Oblačila za v vrtec
28.5.2005 15:04:19   
Anonimen
Izgleda, da so od otroka do otroka ogromne razlike. Ker jaz bi Tibirju lahko ves teden iste kavbojke gor dajala, ker niso nič umazane v smislu, da so poflekane ali umazane od trave ali zemlje ali ne vem česa. Tudi bele majice so nedotaknjene. Tudi ko je bil dojenček, ni nikoli bruhalm, tako da ga tudi tedaj ni bilo zato treba preoblačiti. Jaz ga v glavnem preoblečem zato, ker je že tako umazano, od telesa pač in od WCV-ja, kjer hodijo iz enega v drugega s hlčami, spuščenimi do gležnjev in gledajao, kje je prosto. Spotoma pa seveda po tleh pobrišjo, kar je tisti pred njimi nalulal. Na kakšne dva dni mu hlače zamenjam, majice pa ima tudi po kakšna dva dni. No, sedaj je poletje in so res bolj umazani, ker se igrajo v peskovniku, in je bela majica res bolj pogosto umazana.
Za preoblečt mu pa tudi dam za s seboj en komplet, ampak ga ima sedaj že od zime notri, tako da moram zamenjati (je še majica z dolgimi in zimska, debela trenirka).
Jaz ti predlagam, da probaš, V naprej, prav za v vrtec, ne kupuj. Jaz sem takrat, ko sem ga dala v jasli, ker so rekli, da mora imeti dva kompleta za s seboj, pa če ima enega še na sebi, ki naj bi tudi bil umazan v enem dnevu, če ne prej, tudi precej cunj kupila, potem sem pa Tiboja že čez 14 dni izpisala. No, tega ti verjetno ne boš, pa vseeno ni treba vnaprej kupovati. Boš potem videla, kako bo. Kupiš lahko še ve zmeraj, brez veze pa da ti premajhne cunje ostanejo v omari nenošene.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
28.5.2005 19:46:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Oblačila za v vrtec
28.5.2005 20:27:26   
frutka_
Bagi super, malo se tolažim da je poletje in da vseeno ni toliko oblačil za prat kot pozmi.

Splišni jaz ga tudi zdaj veliko bolj pogosto preoblačim, ker ima pesek povsod...še v plenici...to je naravni piling riti po pukanju;););)
Sicer je tudi dokaj čisto dojenček, ni bruhal, ni se slinil, ampak je zdaj ena faza ko sam je in valda žemlja je povsod okrog po njem in vozičku...v glavnem cela štala. Takrat ga preoblečem, potem greva v park. Tam brodi po pesku, po kamenčkih...spet preoblačenje. V glavnem cote se kar nonstop perejo. Hja, sem pa tudi malo picajzlasta na fleke in flekce. Ko je maličkeno umazan ga preoblečem. Zakja pa ste ga izpisali? Saj je v vrtcu a ne?!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Oblačila za v vrtec
28.5.2005 21:46:09   
Anonimen
Ja, zdaj je. Ampak prvič sem ga vpisala, ko je bil star 17 mesecev in so nas napeli s tistim uvajanjem, da je bilo groza. V glavnem, totalno zgrešeno. Tako da se je še vsaj dva meseca po tem, ko sem ga izpisala, tako bal za nas, da ne nihče ni smel obrniti okoli brez njega v naročju. Potem sem ga pa ponovno vpisala čez eno leto in to v drug vrtec. Tu je pa super.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Oblačila za v vrtec
1.6.2005 0:22:48   
lin
Mi se tudi 2-3 x preoblečemo na dan:zmeden:

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?