Majchi
|
Metkica 1, midva sva mela čist isto foro. Na vsak način GT3 kupit, doma pa puntota (5 vratnega). No, in ti iz izkušenj povem, da ga spravim notri, ampak pod naslednjimi pogoji: - prvo kolo dol (v 2 sekundah) - polica mora ven iz avta (jaz se že itak brez vozim, ker robo za v lokal skoz furam gor in dol) - položiš ga na bok - tretjinski del zadnjega sedeža (ta krajši del) moraš odhaklat in ga porint naprej za par centimetrov - no, to je npr. zame najbolj moteče, ker ko se bo otroček rodil se bo on verjetno vozil spredaj v lupinici. Moj bo npr. vozil, jaz bom pa sedela na zadnjih sedežih, na ta daljšem, dvotretjinskem delu. V tem primeru je to malo zoprno, ker se bo sedež zraven mebe potem skoz mal premikal med vožnjo zarad vozička zadaj. V glavnem, moj ima pa stilota (trovratnega) in je vse skupi še slabše. Čeprov je avto večji, ima prtljažnik drugačen od puntota. Moj mora zadnji zic še mal bolj naprej porint, da ga noter dobi. Najina odločitev: raje menjava avto, kot pa, da se odpoveva temu vozku . Tako da je voziček že doma, midva pa že gledava enoprostorce . Bo pa ta nakup verjetno šele jeseni, rok imam čez 3 tedne, tako da se bova to poletje pač malo znajdla. Pa bomo kljub temu šli na morje, pa moj namerava še čoln s sabo vlečt. Je pa res, da imava na strehi še kovček. Upam, da tud pri vas najdete kakšno rešitev. Lp, Maja
|