|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obvestilo o delih (adaptacija) v blokih 6.10.2009 10:34:11
|
|
|
|
water lily
|
To zadostuje. Lahko pa tudi upravnika vprašaš kako je v navadi. Pa če boste kaj vodo zapirali tudi obvestite in to naredite takrat ko je najmanj ljudi doma.
|
|
|
|
|
RE: Obvestilo o delih (adaptacija) v blokih 6.10.2009 10:41:21
|
|
|
|
loremi
|
Hvala. z vodo smo pa tko nardili, da je mojster poleti, ko tko ni vode v radiatorjih, odžagal cevi in namestil kot neko pipo, da lahk samostojno samo v tem stanovanju zapremo ali pa odpremo vodo. Glede vode v ceveh (za pipe) pa ... ja, tole pa res, sej je tudi to med deli treba zapret, uf, hvala, tole se bo pa res treba zmenit z upravnikom pa potem dopisat.
|
|
|
|
|
RE: Obvestilo o delih (adaptacija) v blokih 6.10.2009 11:10:48
|
|
|
|
ledenaa
|
Žal ne vem. načeloma ne obveščamo razen če preveč razbijamo grem dol do sosede in ji povem da rihtamo
|
|
|
|
|
RE: Obvestilo o delih (adaptacija) v blokih 6.10.2009 11:35:01
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Lep pozdrav vsem! Ne vem, če je že bilo kdaj kaj govora o tem, ampak prosila bi vas, če imate kak nasvet, kako sestaviti obvestilo o adaptacijskih delih v bloku. Oče bo prenavljal kopalnico, pa moram sestaviti obvestilo ostalim stanovalcem, da bo pač kot posledica tega nastajal tudi hrup. Bo zadostovalo, če samo napišem, da se bodo v stanovanju predvidoma od-do opravljala adaptacijska dela in da se za nastalega hrupa in nevšečnosti vsem opravičujemo in se zahvaljujemo za razumevanje? To zadostuje, ali je potrebno napisati še kaj več? Nimam še izkušenj s tem in vsako mnenje koristi. Hvala! Če vse to napišeš, ne samo, da je o.k. ampak boš veliko bolj obzirna od večine ljudi, ki jih poznam. Pri nas v bloku se adaptacije izvajajo že skoraj 6 let pa sem bila edina, ki je napisala obvestilo.
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.