|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Okraski iz moke
10.12.2005 18:45:49   
niki5
Potrebujem sestavine za maso za okraske, ki se naredijo iz moke, soli,... (na podoben način kot piškote) in jih potem spečeš v pečici, nakar pa jih okrasiš po želji.
Vem, da se da notri sol, moka in še nekaj.. ne vem niti kaj v kolikšni količini... potem to maso oblikuješ z modelčki ali pa po svoji želji, recimo podobno kot bi počel z glino.

A je že kdo to počel ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Okraski iz moke
10.12.2005 18:48:31   
Nasy
a misliš ti na slano testo?

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Okraski iz moke
10.12.2005 18:50:15   
Primoza
Tukaj zraven se oglaša ankaa, ki je specialistka za take stvari:

2 lončka moke, 1 lonček soli in tričetrt lončka vode. Pomešaj, dobro pregneti, zvaljaj in štancaj z modelčki željene oblike, potem naredi na vrhu luknjice, če jih seveda hočeš obesti in jih suši več dni na sobni temperaturi. Če hočeš da se lesketajo jih lahko s patino ali akrilnimi barvami pobarvaš.

Zapisal primoza, po nareku ankaa.


(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Okraski iz moke
10.12.2005 18:59:40   
niki5
ja slano testo sem mislila....

hvala primoz in anka user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Okraski iz moke
10.12.2005 19:00:59   
niki5
a v pečico ne smem dati user posted image

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Okraski iz moke
10.12.2005 19:10:47   
Nasy
ne daš v pečko, na zraku sušiš..pa lahko ga daš za kako urico v polivinil in v  hladilnik, preden ga začneš valjat..se lepše valjauser posted image

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Okraski iz moke
10.12.2005 19:52:59   
niki5
okraski narejeni user posted image  zdaj se pa sušijo..

hvala!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Okraski iz moke
11.12.2005 11:00:57   
Anonimen
Niki, seveda, da das lahko v pecico! Ce te se zanima, mi povej, grem poiskat na kolk in kolk casa. Drugace pa daj nad radiator pa jih obracaj okoli, se hitreje susijo. Barvas lahko pa tut s temperami al pa ze prej testo obarvas :)

LP

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Okraski iz moke
11.12.2005 11:07:45   
Anonimen
Jaz jih sušim na 130 stopinj caa. dve urci.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.