Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Danes sem tudi jaz končno videla svojo pikico. To je nor občutek, ko vidiš kako bije srček. Me je zagrabu "šentiment":)-
Nisem vedela kaj ti to pomeni, ko vidiš :duda:Kot da se šele sedaj resnično zavedan, da pa je to res, da v meni res nekaj raste. Vse je u redu. Le tako naprej jaz pravim. Rok imam 29.10.
Jaz sem bivša oz. lanska oktobrčica, danes pa mamica sončku Jakobu. Eno leto nazaj na današnji dan mi je clear blue pokazal modro črtico, 24.3. sem imela prvi pregled in zdaj me daje nostalgija. Uživajte v nosečnosti in pomislite, čez eno leto bodo vaše male pikice stare približno 5 mesecev.
Anja23, moja pikica je velika 1,7 cm. Sem tudi jaz dobial slikico, ampak se ne more primerjat s tem kar vidiš na tistem monitorju. Pa srček kako bije. Čist noro, res.
Zdaj pa se moram naročit za nuhalno. Tokrat bo šel z menoj tudi moj dragi. Zdaj mu lahko samo razlagam kako lepo je to videt, takrat bo pa še sam to lahko doživel. Upam pa tud, da bom že lahko videla ali bo :modri:ali :roza:. Pustimo se preseniti.
Tud jaz sem dobila slikico. Ampak to ni nič v primerjavi s tem kar vidiš na monitorju. Pa srček kako bije. Res je neverjetno.
Zdaj se moram naročit na nuhalno. Takrat bo šel z menoj tudi moj dragi. Komaj čakam, da tudi on vidi pikico. Zdaj mu samo razlagam kakšen občutek je to, ampak vidu bo pa sam. Komaj čakam, da lahko to delim z njim. Pa da vidimo ali bo :modri: ali :roza:.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?