|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Omiš
30.4.2008 21:40:25   
ALESSA
Pozdravljene!user posted image

Mene pa zanima, če je katera bila v Omišu v hotelu Brzet. Mi bomo verjetno letos šli tja in me malo zanima, če se splača. Kar se tiče hrane, miru zvečer, plaže... Pa tudi, če se kaj dogaja v bližini hotela, tako, da lahko zvečer kam greš z malimi otroci.

Hvala in LP! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Omiš
30.4.2008 21:55:19   
Gina
Jaz sem bila v Omišu, samo ne v hotelu, ampak v kampu, tako da ti ne morem povedati nič o hotelu, lahko pa ti povem o dogajanju. Omiš je majhno mesto, s promenado sredi, kjer je vseskozi polno ljudi. Lahko greš ob obali na sprehod, seveda, lahko pa se podaš kak dan ob reki Cetini, kjer je zelo lepo - lahko tudi najameš čoln, ali greš s svojim kanujčkom, če ti paše, lahko greš tudi z bicikli tam okrog, je zelo lepo. Zvečer imaš možnost plesa, jasno, kot povsod, pa otroci gredo lahko na trampoline in razne napihnjene gradove in podobno tam v mestu. Aja, pa kino imajo - odprt. Lahko greš na okoliške hribe pogledat, nabirat žajbelj in rožmarin, pa druga zelišča, na koncu pa uživat pogle na morje in otoke iz vrha - saj veš, da je ta del obdan z zares čudovitimi hribi, a ne. Lahko se odpelješ do Makarske ali Splita, če ti je dolgčas. Aja, plaža v sredini mesta je občinska in urejena, je pa morje malenkost bolj mrzlo kot drugje, ker se pač Cetina izliva vanj km proč. A te še kaj zanima? Na katerem delu Omiša pa je ta hotel?

< Sporočilo je popravil Gina -- 30.4.2008 21:56:42 >

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Omiš
30.4.2008 22:14:31   
Primoza
To je tako bolj ribiško mesto, pa znano po hribih kot je dejala Gina pa še športnoplezalni tereni so zraven.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Omiš
30.4.2008 22:46:20   
ALESSA
Hvala vama. Ta hotel je pod izlivom reke Cetine, to je 1 km ven iz Omiša proti Breli. Tako, da tokovi tečejo gor proti Splitu in upam, da je voda tam OK.


LP!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Omiš
30.4.2008 23:06:28   
Gina
Voda je tam povsod ok. Vsaj bila je dve leti, ko smo bili tam. To ni Istra, to je še lep jadran. Če bo možnost iti malo dlje, bi šla midva z mojim kot prvo opcijo spet tja. Sploh zaradi hribov in vode.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Omiš
4.5.2008 14:41:01   
SINEJA
V Omišu smo letovali lansko leto in bilo je čudovito.Voda je bila prijetna in glede na to ,da sem zelo zmrzljiv človek in da sem se kopala vsak dan je znosna,zna bit tudi prava mlaka.Je pa čista kot biser,to pa res in tudi sence je na plažah(ki jih je veliko)precej.Plaže so večinoma prodnate in mivkaste.
Mesto je polno turistov,cene niso pretirano visoke(v primerjavi z Istro so precej nižje).Tudi kulinarična ponudba je pestra.Priporočam picerijo Planet,kjer imajo jumbo pice,pice na kos,ki so dokaj poceni in dobre.Tudi tržnica je v Omišu zelo dobro založena ,prav tako ribarnica.
Priporočam tudi,da se peljete z ladjico po Cetini.Traja približno 30 min in je res zanimivo doživetje.
Zelo zanimiva je tudi gostilna Kremenčkovih,kjer je vse v stilu iz risanke(kamniti telefon,mize,stoli).Gostilna je vklesana v skalo in je prav zanimiva.Hrana pa je tukaj fenomenalna in dokaj poceni,glede na sloves ki jo ima ta gostilna.Za prostor je zelo dobro,da prej pokličete in si rezervirate.Je pa pot do tja kar zahtevna,saj je to v hribih in tudi cesta je precej ozka.
Konec julija,začetek avgusta se tukaj kar precej dogaja:gusarski večeri,festival klap...Skratka Omiš mi je ostal v zelo lepem spominu.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?