Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. No in naredim ta test in je bila druga črtica manj obarvana. Kar naj bi pomenilo, da ovulacije ni. Vsaj po navodilih sodeč. Me zanima, če je katera tud delala ta test Ovul - test se imenuje pa je vseeno ovulacija bila? Skratka jest sem čist zmedena. Danes bom sicer test ponovila pa upam, da kaj pokaže.
Aja zadnja menstruacija je bila 25.03.

. No pol sem bla pa sam še bolj zmedena. Tko, da sem se odločila, da ne kupim več. Porabla bom to do konca pa upam, da rata. Mamči hvala. Danes bom itak še enkrat probala. Pa še ginekologa mam. Upam, da najde kašen folikl. Hvala še enkrat. Lp
in boš videla bo že ratalo!
.
.Moj
je bil nekaj časa ful navdušen, pol je pa rekel, da mu bodo jaj... odpadla.Meni se je pa tako dogajal...uh je bilo luštno.Teli moji hormončki so čist podivjal-bi skoz hopa cupa.No tako je to pri nas...Vidva kar veselo telovadita pa ma da se prikažeta
.
Barbk
.