|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCO
21.3.2006 19:25:00   
Lana 22
Najprej vas lepo pozdravljam! Ravno na prvi spomladanski dan mi je ginekolog na uz pokazal moje jajčnike in to oba, ki so POLICISTIČNI!user posted image user posted image Zdaj mi je jasno zakaj po 2letih še nisemuser posted image ! Ker nimam rednih menstruacij mi je za 3 mesece predpisal cyclo - prognyovo, nato bo na vrsti klomifen..... doživela sem čisto razočaranje, še dobro da mam tako zlatega moža, ki mi vedno stoji ob strani, kar je danes samo še dokazal. že cel dan sem čisto sesuta, objokana...sicer me vsi po vrsti tolažijo da danes ni to nič nenavadnega,... Vendar pa ne vem veliko o pco, zato vas prosim da mi malo razlložite (kako naprej, zdravljenje,...)user posted image   Najlepša vam hvala! Držim pestke za vse!
LP Lana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PCO
21.3.2006 20:47:49   
pot
zivjo,
ne se sekirat, veliko nas  je s PCO jajcniki, se pac trudimo in upamo, da bo ta mesec le ovulacija, taka kot mora biti. sicer pa probaj najprej s klomifenom, po podatkih ginekologa. nocem te strasit, ker jim veliko rata zanosit.
drugace pa se malo pobrskaj po tem forumu in bos nasla kar nekaj stvari. ce te zanima bolj strokovno ti pa lahko pripnem se nekaj, kar je napisal dr. Pusenjak na med.over.net.

nic bat. bo ze ratalo.

veliko uspeha vsem nam, ki se trudimo user posted image

lp
nasapot

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PCO
21.3.2006 20:49:30   
dulcinea
Jst sm to izvedla lani oktobra. G mi ni čist nč razložila. zato sm tud pristala na tem portalu.
Če pa bi rada izvedela kaj več o policističnih, mal pobrskaj po portalu. V iskalnik vpiši pa ti bo vn vrgu...

LP, D


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PCO
21.3.2006 23:37:11   
Anonimen
pozdravljena,nese sikirat saj bo tud sama sem taka,z neredno M ampak sma komaj zacela na user posted image  dela, tak da nebrini ker se vse urredi, in bo priso cas za vse nas,ko bomo se ko mace rojevaleuser posted image .zato glavo pokonci in brez brige vse se da uredit,vidva pa kar v akcijouser posted image  in z nasmeskom lp srecno

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PCO
22.3.2006 9:39:39   
Lana 22
Hvala vam res ste zlateuser posted image . Sem se že nekak umirila.. Mal sm že pobrskala po forumu in ugotovila, da ni tko grozno, kot se mi je zdelo. Mal bom še pobrskala na med.over. net.... Ginkolog mi je rekel, da bomo poskusili to čim hitreje urediti (do konec leta?), da je maternica super, ravno tako maternični vrat,..jajčniki pa..malo viskoko, polni cist . Ampak kot mi je rekel moj g in kar sem prebrala tukaj na forumih, vidim da se da rešiti vse in da bomo kmalu vse ugledale magičniuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?