|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PLIKO ALI HAUCK Z NAPIHLJIVIMI KOLESI
11.3.2004 17:56:05   
Komet
Najprej vse lepo pozdravljene!

Ker se odločam za voziček od Haucka z napihljivimi kolesi in Plikotom, me zanima kako se ta voziček obnaša po makedamskih poteh in dolgih poteh(ASFALTNIH), predvem na morju - v campu, saj ima razmeroma mala kolesa ali to ni opazno pri vožnji, ali ga je potrebno fajn pogajnat? Pri Haucku mi je všeč, ker je uporaben a je tudi neroden, pri Plikotu pa to, da se zloži na majhno in je izredno lep, pa vse ga ful hvalijo. Malo me mede tudi cena, saj v Veletu dobiš vrečo, lupinico in voziček z napihljivimi kolesi za 80 000 sit. Ugodno, a ne? Pa še ročaji se prestavljajo, kar je ugodno za otroka kadar je sonce ali veter.
Tako da je zelo uporaben, vendar neroden.
Prosim, če mi katera pove kaj jo moti pri Plikotu?
Ali ga katera ne bi nikoli več kupila in zakaj?
Kaj pa sonce in veter, kako se to rešuje pri Plikotu,posebno spomladi in jeseni?
Prosim za natančne informacije o Plikotu.

Pa najlepša hvala vsem
by by
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PLIKO ALI HAUCK Z NAPIHLJIVIMI KOLESI
12.3.2004 10:59:09   
beti 1
Jaz mam plikota, ki sem ga dobila od svakinje. Ta je v njem dve leti in pol vozila svojo hčerkico, ki je imela že pri enem letu 12kg, tko da je kar nekaj dal skoz. Pa so samo kolesa malo odrgnjena, pa tam kjer je bel je malo rjavo, drugače pa zgleda kot nov. Kar se tiče zložljivosti je res 1a. Kar pa se tiče potiskanja po makadamu in podobnih neravnih terenih, je pač odvisno od tega kako vztrajen si in koliko se ti ljubi potiskati. nama se zaenkrat še da, tako sva ga rinila po makadamu in celo čez en travnik (zdaj pozimi, ko je nizka trava). Ga pa tudi sedaj veselo rineva po vseh shojenih potkah po Tivoliju, čeprav ga je, ko se sneg zmehča kar težko rinit, ker ma dvojna, pa še majhna kolesa, ki se kar lepo ugrezajo.
V končni fazi je po mojem vse odvisno od tega koliko se ti da rinit. Midva bova definitivno kupila še en voziček z napihljivimi velikimi kolesi, ker mava namen zraven vozička rolat in tečt in zgleda da ne bo problem ker se sinko rad vozi.
Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PLIKO ALI HAUCK Z NAPIHLJIVIMI KOLESI
12.3.2004 19:40:55   
Komet
HOJ!

Najlepše se zahvaljujem obema za informacije, kukr vidm je Pliko res zakon in ga bom verjetno tudi jaz kupila, mal bom še počakala, če bo še kakšna nova varianta.
A mislte, da bomo dobile carino nazaj tudi, ko bomo prišli v EU? A ima katera kakšne informacije?

pa pa
lepo se imejte

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PLIKO ALI HAUCK Z NAPIHLJIVIMI KOLESI
13.3.2004 0:15:20   
muki
Verjetno misliš povračilo davka. Ne tega ne bo več. Plačal se bo davek takšen kot ga imajo v državi, v kateri boš kupoval.

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PLIKO ALI HAUCK Z NAPIHLJIVIMI KOLESI
13.3.2004 10:07:09   
Komet
Hvala muki...

LP

(odgovor članu Komet)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?