Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Zanima me, če je še katera mamica šla z napotnico pediatra v Barsos center (Ljubljana-Center) na UZ kolkov? To me zanima zato, ker sem sama šla tja (drugje je bilo zasedeno) in so mi rekli, da naj prinesem napotnico, katero bom potem skupaj z računom poslala na zavarovalnico, kjer mi bojo denar vrnili. Tudi, ko sem jih naslednji dan po pregledu poklicala, če mi bo zavarovalnica sigurno vrnila denar, je gospa v Barsos centru rekla, da so še vsakemu vrnili. Meni po dveh mesecih še niso in mi povsej verjetnosti tudi ne bojo, ker mi je gospa na ZZZS-ju rekla, da z Barsos centrom nimajo sklenjene nobene pogodbe.
TOLIKO V VEDNOST!!! PROSIM, ČE SE POFOČKATE TISTE, KI STE TAM BILE IN STE DENAR DOBILE OD ZAVAROVALNICE IN TISTE , KI DENARJA NISTE DOBILE.
Lep pozdrav!
< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 12.10.2007 10:01:51 >
Mi smo imeli UZ kolkov v Barsosu in ja smo dobili denar nazaj. Bilo je cca, 2 leti nazaj. Račun, če se prav spomnim pa smo sami poslali v ZZZS in oni so nam refundirali denar, ki smo ga plačali v Barsosu.
Preveri še vsaj 1x na ZZZS, če ne pa pojdi kar z računom tja, če ga nimaš več pa na Barsos prosi, da ti izdajo kopijo. Na ZZZS pa kar vztrajaj, ker kolikor vem ta strošek krije ZZZS.
Včasih je treba biti v državnih ustanovah preklemansko vztrajen, ker so še sami kdaj (in nemalokrat) slabo obveščeni.
Mi smo bili tudi 2 leti nazaj na Barsosu za UZ kolkov, pa smo dobili denar nazaj. Račun sem morala pa sama nest na ZZZS. Pa en obrazec izpolnit. A ti si šla sama na ZZZS?