|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POZOR - melem dr.vasića
19.10.2012 8:40:04   
barica_k
Tako mamice, krema se je končno testirala v Sloveniji...VSEBUJE KORTIKOSTROIDE.....
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POZOR - melem dr.vasića
19.10.2012 9:52:23   
Doll
In kako naj bi ti verjele?Kar na besedo?
Če ste jo dali testirati potem je treba objaviti tudi rezultate

(odgovor članu barica_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: POZOR - melem dr.vasića
22.10.2012 21:28:50   
nele
No zdaj pa ga bo treba poklicati in vprašati za zdravje!!!!!
Mogoče ga naj kr Gregor pokliče, ker mu je VAsić tako močno zatrjeval, da jih naj ne bi. Meni je tudi trdil, da je krema zeliščna ampak ga jaz ne bom klicala, ker sem kremo kupila samo za sebe in jo nisem tržila drugim....
Hvala in lep pozdrav vsem

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: POZOR - melem dr.vasića
23.10.2012 6:52:45   
Tutan
Kaj ima zdaj Gregor s tem? Kolikor sem jaz razumela par postov na temi melem - je ne spremljam redno - jo Gregor zgolj pripelje k nam, trži je pa ne? A za tiste 5€ razlike se gre? Hm, koliko km vstran se ta doktor nahaja? Kar nekaj, kajne? Pomojem on nima nekega profita, ampak dela uslugo. Zato je ne trži user posted image
Sicer pa - toliko kot sem skeptična, da je kremica povsem naravna, pa prav tako ne morem verjet kar nekomu, ki brez trdnih dokazov (na podlagi česa, kje so rezultati, kdo je delal analizo, zakaj so delali analizo?) trdi, da je drugače?

(odgovor članu nele)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: POZOR - melem dr.vasića
23.10.2012 11:38:22   
lenci3
barica_k, daj nam prosim še kaj povedat o tej analizi. Na tem forumu smo brali že vsega, tako da jaz kar težko verjamem kdaj so podatki resnični. Melem smo tudi mi uporabljali, ko je bilo res hudo, zdaj ga že nekaj časa ne. Vedno sem upala, da je krema neškodljiva, no zdaj pa mislim drugače. Res ne morem verjet, da se gospod upa kaj takega prodajat, saj ve, da se melem uporablja pogosto prav na otrocih, celo dojenčkih. Tej stvari je potrebno priti do dna, saj je uporabnikov preveč, nekateri otroke mažejo po celem telesu, to je lahko zelo nevarno. Naj še povem, da mi je pri Gregorju všeč to, da se zanima in vključuje v to debato.

lp vsem

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: POZOR - melem dr.vasića
23.10.2012 13:34:44   
nele
Gregor nima nič s tem, vem. Se opravičujem... Mislim samo, da mu ne bo vseeno glede na to, da mu je g. Vasić še prejšnji teden po telefonu zatrjeval (tako je Gregor sam napisal), da krema ne vsebuje kortikosteroide.
Lep pozdrav

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: POZOR - melem dr.vasića
24.10.2012 15:10:23   
nele
Pa samo še glede trženja kreme... na Bolhi najdete oglas osebe Gregor, ki prodaja melem od dr. VAsića iz Beograda!!! Čisto naključje...
A to, da krema vsebuje kortikosteroide pa je bilo za pričakovati!!!! In ja tu lahko vsak napiše svoje mnenje glede neke zadeve brez, da nu potem drugi pamet solijo... in ne da se mi več...
Vasić pa upam, da lahko mirno spi!!!!!!! ker mamice atopikov sigurno ne morejo!!!!!!!!!!

(odgovor članu nele)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
24.10.2012 15:25:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nele)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: POZOR - melem dr.vasića
26.10.2012 11:16:34   
barica_k
Glejte..lahko verjamete, lahko tudi ne...mamica, ki je dobila rezultate iz ljubljanske derme, kjer je bila na kožnih testih mi je sporočila informacijo, jaz pa sem jo poredovala vam...lahko pa pokličete na dermo in vprašate...gospoda Vasića je poklicala in mu povedala...sicer imajo v Beogradu drugačno zakonadajo glede navajanja sestavin, tudi sicer se krema uradno ne prodaja v Sloveniji. Gregor, mislim, da ni nič kriv, želel je pomagati...kolikor mi je znano, je želel uradno zastopstvo v Sloveniji pa se gospod Vasić s tem ni strinjal...že to mora dat misliti...meni se je zdelo pošteno, da informacijo sporočim dalje, odločit pa se mora vsaka zase....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: POZOR - melem dr.vasića
8.11.2012 21:53:46   
maktub
aa resss.. veste koliko sem se jaz borila da bi se tale krema testirala, ampak testiranja so bila tko zeloooooooooooo draga da enostavno nisem niti mogla pomislit pa niti mamicam pisat da se damo skupaj ker bi na družino bil ogromen strošek... no sem pa vesela, ker take rane kot je imela moja pikica jih sam too much doza kortik. pozdravi v 2 urah.,,ni teoret. sanse da jih zelišča& čebelji vosek.. se vsak dr. je reku da no way in evo.. no vsaj da vem..

(odgovor članu barica_k)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
8.11.2012 22:01:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: POZOR - melem dr.vasića
8.11.2012 22:33:18   
Lantej
Mi te kreme nikoli nismo uporabljali, pa je imel moj sin zelo hudo obliko atopijskega dermatitisauser posted image . Ko je bilo zelo hudo, me je nekajkrat zamikalo, da bi poizkusila, ampak sem preveč sumničava (in tudi z zdravstveno izobrazbo povrhu), da bi verjela v "čudežne" zeliščne kremeuser posted image . Zdaj je mali star 4 leta in zadnjih nekaj mesecev je stanje na njegovi koži že skoraj normalno, prej pa izpuščaji in rane spraskane do krvi po celem telesu, pa nešteto neprespanih noči zaradi praskanja... Ampak smo preživeli tudi brez te kreme in še danes mi ni žal, da je nisem nikoli namazala na mojega sončka!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: POZOR - melem dr.vasića
10.11.2012 13:00:41   
majčica1508
No naj tista mamica,ki so ji to analizirali objavi analize in vse kar je v zvezi s to kremo,prej pa ne kupim te zgodbeuser posted image ............
Tudi mi smo jo uporabljali

(odgovor članu Lantej)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: POZOR - melem dr.vasića
10.11.2012 16:50:43   
nele
Koliko sem jaz razumela navedbe barice_k ni bila krema direkt testirana ampak je nekdo bil na dermi v LJ in so preko pregleda kože to sklenili... Bi pa prosila barico_k če lahko malo bolj natančno napiše za kakšno analizo je šlo. Zelo dosti nas je vpletenih v to melem zgodbo in bi prosila če lahko res kaj več pove...
A ja pa še Gregor se nič ne javlja, ne morem verjeti, da ne vidi kaj se dogaja user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: POZOR - melem dr.vasića
12.11.2012 12:47:28   
lenci3
ne razumem..., zdaj pa so opravili kožne teste in ugotovili, kaj je v kremi??? Ne verjamem, nisem iz stroke vendar mislim, da to ne gre tako. Pa tudi to mi je čudno, da je gospa poklicala Vasića in kaj?????? Da imajo oni drugačno prakso navajanja sestavin in bla bla bla, spet nič konkretnega. Gospod je jasno povedal , da v kremi ni kortikov, torej mora na takšno vpašanje tudi jasno odgovoriti z da ali ne!!!!!Če imate o kremi kakeršenkoli točen podatek izkušnjo ali mnenje bi bilo lepo in prav, da to tudi napišete, nikar pa ne pisarite brezveznosti prosim vas!!!

< Sporočilo je popravil lenci3 -- 12.11.2012 12:53:11 >

(odgovor članu nele)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: POZOR - melem dr.vasića
12.11.2012 13:11:53   
nele
no dajte malo brati kaj je napisano. JAz nisem trdila nič, sem samo napisala kako sem razumela to testiranje. KAj bi na dermatologiji drugega pregledali kot kožo???? In tudi jaz nisem iz stroke ampak samo mislim, da se na koži sigurno vidi če so na njej bili v veliki meri uporabljani kortikosteroidi.
In seveda imate prav glede Vasića. Tudi jaz sem ga pred nakupom osebno klicala. Trdil mi je, da v kremi ni kortikosteroidov. Glede navajanja sestave pa mi je jasno, da v Srbiji ne veljajo isti standardi kot v EU. Samo če mi nekdo tako prepričljivo trdi kako je zadeva čist natur in kako bi še v leku radi vedeli kakšna je sestava tega melema.... in kako lahko mažem otroka s tem tudi ko je koža okej, za nego in nakladal je še marsikaj....
Še enkrat prosim barico_k če lahko napiše kaj več glede testiranja. HVALA
Lep pozdrav

(odgovor članu lenci3)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: POZOR - melem dr.vasića
27.12.2012 14:08:44   
lililulu
Živjo. Ali ima mogoče katera kontaktno številko od G. Gregorja. Na bolhi več ne najdem oglasa. Sem že kupila kremico pri njemu samo žal nimam več njegove številke. Hvala.

(odgovor članu nele)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: POZOR - melem dr.vasića
27.12.2012 18:53:48   
macamica

IZVIRNO SPOROČILO: lililulu

Živjo. Ali ima mogoče katera kontaktno številko od G. Gregorja. Na bolhi več ne najdem oglasa. Sem že kupila kremico pri njemu samo žal nimam več njegove številke. Hvala.


lililulu, imaš zs,
l.p.

(odgovor članu lililulu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: POZOR - melem dr.vasića
16.1.2013 13:44:01   
buba.miska
Pozdravljene

tudi sama sem uporabljala kremo melem pri svojem otroku in jo bom še naročila, ker je edino kar ji poomaga

moje mnenje pa je , da noben ne bi šel na takšn otveganje in na kremo napisal da se naj maže 2 krat vsak dan. ker samo en se naj najde ki bo imel potrdilo iz laboratorija da vsebuje kortikosteride ga lahko stoži da človek še gat ne bo imel :)

no to je samo moje mnenje :)

(odgovor članu barica_k)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: POZOR - melem dr.vasića
16.1.2013 15:20:21   
Doll

IZVIRNO SPOROČILO: buba.miska

Pozdravljene

tudi sama sem uporabljala kremo melem pri svojem otroku in jo bom še naročila, ker je edino kar ji poomaga

moje mnenje pa je , da noben ne bi šel na takšn otveganje in na kremo napisal da se naj maže 2 krat vsak dan. ker samo en se naj najde ki bo imel potrdilo iz laboratorija da vsebuje kortikosteride ga lahko stoži da človek še gat ne bo imel :)

no to je samo moje mnenje :)


jah,tvoje mnenje ,ki nikakor ne drži.
današnja hrana tudi marsikaj vsebuje,kar poglej recimo barney ,kjer so oglaševali da vsebuje veliko mleka ipd,pa so potem ugotovili,da je sam cuker noter o mleku ipd,pa ne duha in sluha. Pa jih je kdo tožil? Ni kajne.
pač na Hrvaškem ni takšne zakonodaje kar se tega tiče kot pri nas.

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: POZOR - melem dr.vasića
17.1.2013 10:11:00   
buba.miska
to glede hrane, dolgotrajna uporaba sladkorja ni nevem kaj nevarna, razen za sladkorne bolnike, če pa bi vsebovala kakšno nevarno snov pa verjami da bi se vrstile tožbe :)
aja pa Beograd ni na Hrvaškem :)

saj kot sem rekla samo moje mnenje pa brez zamere :)

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
1.4.2013 11:36:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu macamica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: POZOR - melem dr.vasića
1.4.2013 11:58:55   
Doll

IZVIRNO SPOROČILO: buba.miska

to glede hrane, dolgotrajna uporaba sladkorja ni nevem kaj nevarna, razen za sladkorne bolnike, če pa bi vsebovala kakšno nevarno snov pa verjami da bi se vrstile tožbe :)
aja pa Beograd ni na Hrvaškem :)

saj kot sem rekla samo moje mnenje pa brez zamere :)


dala sem ti primer. če ne kužiš poante...

http://www.ekoslovenija.si/EKO_SLOVENIJA,,telo/kozmetika&showNews=NEWSUDCPTH5162011142831&cPage=2

http://www.uk.gov.si/si/delovna_podrocja/kozmeticni_proizvodi/


(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: POZOR - melem dr.vasića
1.4.2013 12:02:08   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: flower
Še lahko meni prosim.

Na koncu sem se odločila, da jo spet naročim. Sedaj smo imeli 2 leti mir, zdaj pa ima spet katastrofalno kožo. Nameravala sem k dr. po kortikosteoride, ampak saj.. konec koncev pol lahko tud kremo naročim. Za kremo vsaj vem, da je učinkuje mnogo bolj dolgotrajno kot tiste kreme od dr.


Malo sem brala to temo zdaj in imaš čisto drugačno mnenje v prejšnjih postih. Ok, vem, da ni moja stvar ampak jaz ti vseeno priporočam, da ti naj dr. presodi ali rabiš tako kremo. Tudi pri nas se na recept dobijo kortikosteroidi in boš ziher bolj mirna, če boš vedla, kaj vsebuje krema. pišem zato, ker poznam te naše kreme, že leta jih uporabljam in po navodilih dr. Pomagajo tudi te naše.
Dobro namerno pišem to, brez zamere, narediš na koncu seveda, kak tebi odgovarja.

< Sporočilo je popravil LuLu -- 1.4.2013 12:04:43 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?