|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREGRADA
18.2.2004 18:51:04   
barbara1
LEP POZDRAV. NA TEM FORUMU SEM ČISTO NOVA. VČERAJ SEM PRIŠLA IZ BOLNICE...V 7 TEDNU NOSEČNOSTI JE MOJ PLOD UMRL...TO SE JE ZGODILO ŽE DRUGIČ. PRVIČ JE BILO V 5 TEDNU. MALO SEM BRALA PO SPLETU IN ZASLEDILA VELIKO O PREGRADI V MATERNICI. POVEJTE KAJ VEČ O TEM...?

PA NE ODNEHAJTE...TUDI ZA NAS BO POSIJALO SONCE

LEP POZDRAV
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PREGRADA
20.2.2004 12:40:22   
Maša
Tudi jaz sem ena tistih, ki so ji to ugotovili ko je bilo že prepozno in tudi jaz imam nekje v tem času kot ti histeroskopijo(ne vem še natančno kdaj)...mogoče bova celo skupaj v sobi! Menda si v bolnici največ 3 dni; če je vse o.k. pa celo samo prespiš.

Srečno

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PREGRADA
20.2.2004 14:57:26   
larisa
Punce, pregrada je menda težko vidna stvar v maternici in sam poseg odstranjevanja maternične pregrade poteka na slepo, torej je možno da je sploh ne odstranijo ker ne vidijo točno kaj delajo. Vsak poseg v maternico pa je bolj negativen kot pozitiven, zato ne iščejo kar vsepovprek pregrad in pošiljajo punc na operacije, ker je možno tudi da ti pregrade ne odstranijo pa ti poškodujejo maternično sluznico in potem imaš dosti več težav kot prej s pregrado (sicer zelo majhen odstotek težav po operaciji).
Jaz sem imela srečo in je moja G videla pregrado, šla sem na operacijo dr.Tomaževič je rekel da lahko že v naslednjem ciklusu zanosim (spolne odnose odsvetujejo vsaj 7 dni) pa sem šele čez kar nekaj poskusov in je kljub odstranitvi ki je bila uspešna prišlo do spontanega splava. Če je pregrada tako majhna da manj moti kot škoduje poseg ga zagotovo ne delajo. Upam da se vam vsem kar se da uredijo zadeve. Pa srečno

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PREGRADA
20.2.2004 14:59:44   
larisa
Po, če imaš tako majhno pregrado bodi sigurna da je ginekolog naredil prav da te ni poslal na operacijo. Ne razmišljaj negativno in se veseli pikice ki jo nosiš.
LP Larisa

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PREGRADA
20.2.2004 15:12:17   
KatjaK
Pozdrav!
Tudi meni so pred 2 leti ugotovili pregrado v maternici in pa še dermoid na desnem jajcniku. Istocasno pa sem tudi zanosila. Panika!!!!! Kaj pa sedaj? Odsla sem na UZ, da se prepricam ce je vse ok. Bilo me je strah, ker mi ni nihce hotel kaj vec povedati o tem. No po vsem tem sem donosila do konca in lani februarja rodila zdravega fantička. Sedaj po letu dni imam laparoskopsko operacijo. po tem pa bomo videli kaj bodo naredili.
Zato vsem puncam veliko srece, cim manj skrbi. Mislite le na vase pikice, ki rastejo v vas. Vse se bo dobro koncalo.
LP KATJA

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PREGRADA
16.3.2004 9:43:51   
KatjaK
Pozdravljene RR-jevke!

Oglašam se vam po krajšem premoru. Kot sem vam že predčasom napisal sem imela cisto na jajčniku pa pregrado v maternici. Sedaj sem 10 dni po laporoskopski operaciji in naj bi bilo vse ok. Pregrade pa mi niso odstranili, ker ni bila dobro vidna. Čeprav imam doma že enega pikca, ki je bil donošen, kljub pregradi. Tako, da naj nebi imela težav ob naslednji nosečnosti. Ampak mene je full strah. Upam, da bo res vse Ok. Ja hospitaliziran pa si res samo 3 dni. Naslednji dan po operaciji te ze dajo domov.
lepo se imejte in uživajte

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PREGRADA
16.3.2004 11:53:41   
Maša
Bravo Katja,....čimpreje okrevaj...


sotrpinka Maša, ki še čaka na hospitalizacijo!

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PREGRADA
20.3.2004 19:04:30   
iguana
Živjo!
Rada bi vas vse pomirila kajti sem mamica punčke Sare(3leta) in Julie(2 tedna) in Imam maternično pregrado.Prvi porod se je končal s carskim rezom kajti bila je medenična vstava drugi pa je bil ponovni c.r.zaradi prvega.Res je da sem imela pred Saro spontani splav v 11 tednu vendar se to vse hitro pozabi ko dobiš zdravega otroka!!!Povedeli so mi da če se nosečnost obdrži do tretjega meseca se po vsej verjetnosti tudi pozitivno konča!!Brez skrbi!Vendar vseeno predlagam da bolj pogosto obiskujete svojega ginekologa še bolje pa da imate porodničarja že od samega začetka.Povejte mu da vas je strah in da želite več 'pozornosti' kot ponavadi!
Lp Petra

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PREGRADA
30.3.2004 6:44:36   
Maša
Ja to je čisto možno! Odvisno je v katerem obdobju meseca ti naredi UZ, namreč najbolj vidna je mislim da 14 dni po menstruaciji.
Upam, da sem ti kako pomagala in SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!111


Maša '

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: PREGRADA
10.6.2009 9:23:59   
buča
ojla,no jaz nebi rada strašila,al kj drugega,sam napisala bom svojo zgodbo....2002 sem imela ss v 19 tednu,potem sem leta 2003 rodila zdravo punčko,potem sem leta 2006 imela ss v 8 tednu,potem so me dali na laparo in histero,kjer so mi odstranil 1,5 cm pregrado,potem sem zopet s pomočjo zdravnikov-inseminacija-ponovno zanosila letos,torej 2009 in imela ss v 5 tednu.Ravno včeraj sem dobila odpustnico iz lj,kjer sem bila ta ponedeljek na office HSC in so mi našli še 2 cm pregrado.Zelo rada bi imela še enega otroka,vedno sem govorila,da bom imela 3,sedaj ne vem kaj naj....v glavnem s pregrado sem imela 3 ss in donosila lepo zdravo pupo.

_____________________________

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?