|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
10.8.2004 22:58:47   
ajf
Nova Gorica ima samo Mercator in na policah najdeš samo Pikomil:grrr:; drugače pa imajo v lekarni večjo izbiro, kjer je npr. Aptamil2 (1 škatla - 2x450g) 1000 sit dražji kot naročen iz Ljubljane. Res, da je Ljubljana prestolnica in ponuja več, a vseeno mi teži, ko moram toliko prej naročiti in na zalogo - kar stane.:zmeden:

...bi prosila,če napišete kje v vaših mestih kupite mleko in po kakšnih cenah in kako se znajdete ostali, ki mleka v vaših krajih ne dobite.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
10.8.2004 23:13:58   
lutka
kar se tiče prilagojenega mleka ,kot je aptamil sem ga do zdaj pri nas v Sloveniji videla najcenejšega v DM.Sama kupujem Aptemil PRE in sicer v Avstriji,saj ga dobim v Šparovih trgovinah za 7.50EU.Ker imam dvjčke:duda::duda: si prišparam ogromno denarja saj je še vedno cenejši kot v Kolinski(imam kartico s katero imam 21% popusta).:zmeden:
lp

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
11.8.2004 7:16:04   
dory
V mullerju povsod po sloveniji dobis veliko razlicnih vrst prilagojenega mleka...mi imamo hipp..nemska varianta in smo z njim zelo zadovoljni...ponudbe je tam vec kot dovolj...mi damo za skatlo nemskega hippa se pravi za 800g 1900 sit..


papa, teja

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
11.8.2004 17:05:56   
Kristi*
Hojla! Jst sem tudi iz Gorice in Aptamil 2 kupujem v Medigo trgovini,kjer je cenejši kot v lekarni ;)
Drugače pa pravijo,da je ugodno v Kolinski -trgovina v Ljubljani. Samo nam se ne splača hodit gor samo zaradi mleka :zmeden:
Mi imamo doma miško :duda: staro 6 mesecev (rojena 4.feb.).:duda:
A vi ste prav iz Nove Gorice?:)-

LP,Kristi*:sloncek:

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
11.8.2004 20:57:02   
MATEJA.*
Sem iz Kranja in tako kot Teja. kupujem Hipp mleko v Mullerju, ker je tam najcenejše in samo tam dobiš original nemškega. Ampak pazi to, sem šla pa včeraj v shooping v LJ v BTC in sem tam v Mullerju hotela kupit mleko Hipp in ne boste verjeli, je tam škatla Hipp 1 nemškega 2772 SIT, v Kranju pa 1909 SIT. Nisem mogla verjet, da je v isti trgovini lahko v enem proizvodu toliko razlike v ceni. To sem jim v LJ tudi povedala, pa so samo z rameni zmignili.
Drugod (v Sparu,Mercatorju,lekarni in DM) pa imajo Hipp mleko polnjeno v Avstriji za SLO in HR, ki se pa precej razlikuje od original nemškega.

LP

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
17.8.2004 9:34:52   
ajf
Kristi*, nisi dobila mojega privat sporočila?
Koliko stane Aptamil 2 v Medigo? Mi smo iz Vrtojbe.
Mleko ti iz Kolinske-trgovine tudi pripeljejo (meni so ga zadnjič pripeljali,ko je kamion pripeljal blago v Šempeter v Grosist). Kmalu ga moram spet naročiti.

lp

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
17.8.2004 22:27:14   
ZARA
Jst se strinjam s suzi+ v Avstriji ga kupujem tut jst in je skoraj 1x cenejsi....ce imate moznost punce kr cez mejo...ker tukej pri ns so cene :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:NORE!!!

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
18.8.2004 9:34:32   
ajf
Kristi*, na levi strani (tam kjer je moj album, moje debate, nabiralnik,..)ti mora utripati obvestilo, da imaš sporočilo.

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?