|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 10:22:53
|
|
|
|
StBarbara
|
:(( pa saj bo hitro minilo srečno učenje :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 10:41:28
|
|
|
|
Pupica
|
Oh lan, sem se čisto poistovetla s tabo. Res ti mora biti hudo. Men bi bilo sedaj še posebno, ker ima Tia obdobja, ko bi bila samo pri nama. Čim jo prime kdo drug:(( Pridno se uči, tako se boš najbolj oddolžila sebi in lanu! papa:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 10:58:14
|
|
|
|
Mojca20
|
Tudi jaz te čisto razumem, ampak poskušj se posvetiti učenju, saj bo hitro minilo!
|
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 11:35:25
|
|
|
|
Maxica
|
Fajn se uči, pa-saj bo brž minilo, boš videla. Srečno:sloncek:!
|
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 11:42:15
|
|
|
|
Mojca20
|
Lan sem videla slikce, res je super hišica! Pri nas v bloku kaj takega ni možno:( Smo pa včeraj kupili en mini motor na akumulator:bravo: Je ful luštkan ker je manjši kot tisti ostali, luštkan!
|
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 13:10:31
|
|
|
|
Joe
|
Katja, Lanova mamica, kar smelo naprej v dan! Prepričan pa sem, da te ati in sine kaj malo pogrešata. Dober uk brez muk! :kava::zajcek:
|
|
|
|
|
PRVIC in mi je tako hudo,... 5.6.2005 13:19:51
|
|
|
|
rainbow
|
te razumem, meni je bilo grozno, ko sem morala po drugem porodu ostati en reden noter in sem bila prvič ločena od moje prve pupe, jokala da groza; ampak saj bo hitro minilo,se čim bolj posveti študiju držim pesti:rozica:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.