|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa to ni res...
8.4.2005 13:04:20   
Pikapolonica
Kako se namreč moja Tia prehranjuje zadnje čase. Dobro, da se nenadoma ni hotela več dojiti, to sem sprejela. Potem sem si začela črpati mleko in je to kar nekaj časa dobro funkcioniralo. Dokler nenadoma ni Tia tudi med tem hranjenjem začela pljuvati ven cuclja in se upirati. Ko sem nato malo testirala in ji istočasno ponudila tudi flaško z umetnim mlekom in je tega brez problema pojedla, sem začela razmišljati da ji očitno nekaj v zvezi z mojim mlekom ne paše. In sem pogruntala, da ji lahko ponudim le čisto svežega, da tistega bo še pojedla, nekaj ur starega pa že ne več (pa pravijo da se lahko hrani tudi 24 ur). Pa je tudi to funkcioniralo le nekaj časa, ker zdaj.... Zdaj pa to zgleda takole. Ponudim ji stekleničko z mojim mlekom, nekaj časa hlastno je, potem pa se začne. Jok in stok. Pa naredim stekleničko umetnega in potem jemo takole: malo iz ene flaške, malo iz druge, pa ste iz ene, pa iz druge.... Da o tem, da bi ji mleko ponudila v veliki steklenički sploh ne govorim, ker iz te niti slučajno ne bo jedla... Skratka z velikimi mukami poje okoli 100ml in potem enostavno noče več. Pa podreva kupček, ampak nič ne pomaga.... Ko ji spet ponudim stekleničko, se samo še bolj razjezi... In ker poje komaj 100ml, je seveda kmalu spet lačna in cela zgodba se seveda ponovi.

Aja, še to sem pozabla povedat, da se hraniti niti slučajno noče več v naročju, ampak samo še v ležalki ali v postelji. A lahko verjameš...

Jaz res ne razumem nič več.

Lp, Pikapolonica :pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pa to ni res...
8.4.2005 13:50:32   
Natas@
Tudi naš je pri približno 4 mesecih začel zavračati oje mleko (sem si g ačrpala od začetka, ker ni hotel vleč), že prej smo mešali z adaptiranim ,ker ga ni bilo dovolj. Potem sem se pa odločila, da je za oba bolje da se črpanje konča in preživim več časa z njim (oba bolj zadovoljna), ter nadaljujeva izključno z adapritanim mlekom in začela sva tudi uvajati gosto hrano. Drugače pa tudi sedaj poje max 140ml mleka, drugače pa okoli 110 ali pa še manj. Sem se pa tudi jaz sekiral, ker mi ni hotel jest. Ternutno že lepo jeva sadje, zelenjavo in riževe kosmiče, s tem da riževe kosmiče dobi zj. ko se zbudi, ter ob 18h, sadje po dopoldanskem počitku, zelenjavo pa popoldne. Ko pokaže da je lačen mu ponudim še mleko.
Drugače pa udi naš noče po flaški jest v sedečem položajo, ampak v polležečem ali čisto ležečem:zmeden:.
Upam, da sem kaj pomagala in da nisem preveč naložila.
Lp

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pa to ni res...
8.4.2005 14:06:23   
Bejba
Pikapolonica, pa začni z uvajanjem goste hrane, saj je že dovolj stara. Mogoče bo pa raje jedla po žlički. Riževe kosmiče skoraj vsi malčki obožujejo ;).
Mi na srečo nismo imeli problemov s hrano, ne ko je pil samo mleko in ne sedaj, ko je že praktično vse kar lahko. Držim pa pesti, da čimprej pogruntate kaj mali princeski Tii najbolj ustreza.

LP; Bejba :rozica:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pa to ni res...
8.4.2005 14:49:53   
BONI*
Uboga Pikapolonica! Ko tole berem, se mi pa res zasmiliš! Tia je pa res ko ena princeska na zrnu graha. Ampak pomoje bi ji pa res lahko začela že še kakšno drugo hrano dajati:zmeden: Moj Luka je mlajši od vaše Tie, pa nameravam čez kakšnih 14 dni začet počasi že kaj drugega, razen mlekca dajati.
Upam, da se vama tole čim prej poštima, ker verjamem, da te takile heci pošteno izčrpajo.

Lp, Boni

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pa to ni res...
8.4.2005 16:25:09   
Anonimen
pri nas je blo isto par dni pred dopolnjenim 4. mescem. pršli smo tko daleč da je sam zagledala mojo joško je že tulila. ratala je iz angelčka totaln nerazpoložen mulc. mleka pa za izvoz, kaj je narobe? enostavno ji ni bil več dost! veliko prehitro je rasla in pridobivala na teži in ji maoje mleko ni blo več dovolj kalorično. pa sva prešle na umetno mleko in prvo flašo ga je pocuzala 200 brez predaha in pol komirala 4 ure reva tako je bla lačna. no pol sva pa začele tut z žlico, umetno mleko pa sem pa ke dojenje - ponoč predvsem, in tko do 5. mesca pol smo pa še to ukinil in zaživečl novo življenje brez stresa. :)

lp, lara

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pa to ni res...
8.4.2005 18:26:19   
urši*
EJ POPOLNOMA ISTO JE PRI NAŠEM:duda:!
TK, DA ŽE VEČ NE VEM KAJ NAJ NAREDIM, ZDAJ KO JE RIŽOLINO, ME MALO MANJ SKRBI, SAM MLEKA PA ŠE VEDNO NOČE PIT!
KATASTROFA!!UPAM, DA BO MINLO!!!8)

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pa to ni res...
8.4.2005 19:58:32   
Pia73
:pika: , ko sem pa tole prebrala sem se pa spomnila moje sosede, ki je imela mleka 3x preveč, tamala pa ni hotela jesti. So imeli full probleme. In kaj so potem ugotovili; ko so začeli dodajati gosto hrano se mleka tudi dotaknila ni. In tudi njen ati "sovraži" mleko in mlečne izdelke,... In tamala preprosto ni marala in še danes ne mara mleka. Upam, da je tudi pri vas samo to krivo in da boste kmalu rešeni tega mučenja.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pa to ni res...
8.4.2005 20:25:28   
HuAnita
Tudi pri meni je začela počasi štrajkati, ampak po nekaj dneh je spet začela kar precej jesti pri meni...:bravo:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?