|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Penis uplahne
18.2.2014 14:07:32   
takoje
Zdravo!
S partnerko sva skupaj ze 2leti in imamva redne spole odnose, tezava je pa vtem da sem jast tisti problem ki med spolnim odnosom pokvari vse.
Med spolnim odnosom kot prvo ne "cutim" dreganja penisa da bi mi tako lahko prislo do izliva in kot drugo mi po nekaj casa penis uplahne.
Vesel bi bil vsakega odgovora.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Penis uplahne
18.2.2014 15:52:39   
bskrle
To je pa za k zdravniku,

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu takoje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.2.2014 21:47:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Penis uplahne
19.2.2014 8:10:16   
Anonimen

Na pregled pejt ..... Moj brat je imel take težave in so mu ugotovili da ima prostato
IZVIRNO SPOROČILO: takoje

Zdravo!
S partnerko sva skupaj ze 2leti in imamva redne spole odnose, tezava je pa vtem da sem jast tisti problem ki med spolnim odnosom pokvari vse.
Med spolnim odnosom kot prvo ne "cutim" dreganja penisa da bi mi tako lahko prislo do izliva in kot drugo mi po nekaj casa penis uplahne.
Vesel bi bil vsakega odgovora.
Lp


(odgovor članu takoje)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Penis uplahne
26.2.2014 0:14:49   
sombrero
Najprej: prostato ima vsak moški. Potem pa: če si začetnik v seksu, v vagini ne boš čutil ne vem kaj. Lahko porivaš kolikor hočeš, vendar to ne bo tisto kar si pričakoval. Šele, ko boš imel za seboj nekaj kilometrine in, ko boš s tvojim dekletom izdelal pravilen odnos moški - ženska, boš spoznal tudi vagino. Spoznal boš tudi, da seks ni samo v vagini, ampak tudi po joškah, vratu, stegnih, trebuhu itn. Ko boš dojel žensko telo v vsej njegovi lepoti, boš spoznal, da je vagina kraljica in v njej občutil nekaj popolnoma drugega kot občutiš zdaj. Strah in nervoza, ki ju preživljaš zdaj pa so dodatne zavore. Predstavljaj si, da hočeš prečkati cesto, pa si tako živčen, ker se bojiš, da bi te povozil avto, da so ti noge otopele. Telo pač ne gre čez. Potem pomisli, kako si živčen, ko ne veš ali ti bo upadel med seksom ali ne. Seveda ti bo upadel. Naj ti dam en res dobrovoljen nasvet: verjamem, da je tvoja princesa tvojega življenja, nedotakljiva in nemočna - toda nabrisat jo moraš po živalsko. Verjemi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Voda
dejzi

Kdaj ste svojim sončkom ponudile za žejo neprekuhano vodo?

prej (56%)

9m (11%)

10m (4%)

11m (2%)

12m (5%)

po 1 letu (22%)


Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!