|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 6:30:16
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jooj kolk sem jst dons utrujen, dajte mi jesti, dajte mi piti... NAprej pa ne vem, kako gre...pa ne vem, kdo to izvaja.
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 7:01:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, že večkrat je bila kakšna, odvisno od obdobja. Še največkrat je bila tista Odšla bom še to noč, zbrala bom pogum ...
|
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 8:34:28
|
|
|
|
soncece24
|
Athena Cage - All or nothing Live your dreams it´s not as hard as it may seem you gotta work to get the cream on your hopes you will see from your fears, you have to win yourself it´s all or nothing give your everything.... Taka sem jaz: ko si nekaj res ful ful želim bom dala vse od sebe da to dosežem!
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 8:39:16
|
|
|
|
urbancek
|
Jih je kar več, včasih tista - Jaz sem nor, včasih - Joj kok sem jes dons utrujen, za vsak dan bi se našla kakšna druga, odvisno od razpoloženja. Lp
|
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 9:09:36
|
|
|
|
nejcko
|
Se bi jih našlo kar veliko. Drugače se mi pa zdi, da je Hesse o meni napisal kar cel roman (Stepni volk), samo za kamuflažo mi je v knjigi spol spremenil, haha.
|
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 9:27:57
|
|
|
|
tanikaa
|
Uf Kerensa. Sve očitno že dve .
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 12:09:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pesem: Izpod marelice ...sad ima sina dva, muža pravnika... sina enega že imam, delava na drugem, žena pravnika bom pa postala marca.
|
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 12:18:34
|
|
|
|
Pupica
|
Tabu-Angel
|
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 12:23:17
|
|
|
|
muki1
|
Večkrat ona pesem od Josipe Lisac: Danas sam luda ( Danas sam luda, ne znam što hoču, danas sam luda želim samoču......)
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 13:01:51
|
|
|
|
tipajaz
|
Jani Kovačič - delam, delam, delam, delam ko zamorc...
|
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 13:40:57
|
|
|
|
taška30
|
Jinx - Tamo gdje je sve po mom Tko je kralj, tko pleše sam? Sve tajne ovog karnevala znam, Muči me samo da li tu sam gost, Možda i moje lice krije lica još... Al', čemu strah i čemu sram? Ja neću više čekati ni dan, galama zove, ali neću s njom: idem tamo gdje je sve po mom! Da ne poludim, da ne mislim, da ne čujem i ne vidim, da ne izgorim u sjaju tom, idem tamo gdje je sve po mom Tamo gdje je davno stao sat i vrijeme broji se na bezbroj načina, tamo gdje još ima snova, tamo gdje je parada ova nema puno smisla, vjeruj mi... Čemu strah i čemu sram? Ja neću više čekati ni dan, galama zove, ali neću s njom: idem tamo gdje je sve po mom! ------------------------------------------------------------------------------ Ni ravno moje življenje, ampak velikokrat se najdem v njej...
|
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 13:54:41
|
|
|
|
KIRA
|
ne, take pa res ni. so nekatere, ki so v nekaterih življenjskih situacijah kar brizu resnice oz. dejanskega stanja, ampak da bi kera šla točno name, se pa nobenen ne spomnim. najbrž je niti ni. sem preveč unikatna.
|
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 14:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ... dve Prva je: Bil je tako prikupno zmeden (pojma nimam kdo izvaja) Druga pa je: Ker jaz delam vse počas' (Adi Smolar)
|
|
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 15:29:19
|
|
|
|
Skorpija
|
I got a life, but it refuses to shine... mislim da je od Annie Lenox
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 9.1.2006 18:33:19
|
|
|
|
Nasy
|
veliko jih je, vsake toliko menjam pesem zdej ja na primer aktualna >jaz sem tako zaspan..<mislim, da od zmelkow drugače pa kerensa izgleda, da nas je več takih za to pesem
|
|
|
RE: Pesem = vaše življenje? 10.1.2006 0:54:40
|
|
|
|
polona2
|
Hvala ker ste me spomnili na Josipo, torej; Magla (svuda)...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.