|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peta bolezen- kako dolgo izpuščaji
19.5.2007 18:27:42   
Anonimen
Kot kaže poberemo vse. Po preboleli hudi obliki vodenih koz (noric) v marcu, smo potem v aprilu preboleli tudi hudo obliko škrlatinke. Kot kaže trenutno prebolevamo peto bolezen.

Smo bili danes pri zdravniku, ker je hčerka dobila vročino. Izpuščaje smo imeli od prejšnjega petka. Najprej po nogah, ritnicah, in po ličkah. Ker je alergična na čokolado in ker so se v vrtcu igrali v sveže pokošeni travi smo pripisali to alergijam. Ukinili čokolado in mleko (sum na intoleranco od prej).

V ponedeljek se je zbudila cela pikasta po obrazu, pikice so na do dotik zelo hrapave (zelo neprijetno na dotik) in so bolj podobne malim gobicam. Danes je dobila vročino, ki pa ni večja od 38 stopinj. Ima značileno metuljasto rdečico na licu, ki se pojavi in spet izgine. 

Zdaj se je začela rdečica seliti po prsih, trebuščku in hrbtu.

Torej moje vprašanje: Kdaj lahko pričakujemo da izpuščaji izginejo? 
 
Zdravnica je govorila, da lahko izpuščaji ostanejo tudi šest, sedem tednov!!!!
 
Prosim potolažite me z vašimi izkušnjami!
 
Hvala!

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 19.5.2007 18:30:20 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?