|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikci in pikice
8.5.2007 9:14:38   
binabona
Pozdravljene vse, ki imate doma male alergike.

Ne vem, če ste za stvar, vendar odpiram temo, kjer se lahko pomenimo o vsem kar se nam dogaja-predvsem si želim pozitivnih klepetov, nasvetov in pač vsakodnevnih pogovorov.

Da se predstaviva:
Moja user posted image  Hana je stara 9 mesecev. Je zelo živahna, aktivna in nasmejana deklica, njena najnovejša hobija sta vstajanje ob opori, tekanje z hoduljico po dvoriščuuser posted image  in seveda kobacanje po mamici in očiju.

Pri 5 mesecih smo odkrili alergijo na kravje mleko, drugih alergiji nimauser posted image in upam, da se ne bodo pojavile. Obiskujeva tudi bioresonanco in upava na najboljše.

Če ste pripavljene poklepetati z nama bova zelo veseli.

Vabljene na klepetuser posted image

< Sporočilo je popravil nalin -- 9.5.2007 11:42:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pikci in pikice
11.5.2007 22:46:47   
zima07
Pozdravljeni!

Ceprav pri nas se nimamo potrjenega alergika, sem pripravljena na klepet...Nasa pikica je stara 3 mesece in pol. Je izredno pridna puncka, veliko spi, rada je in v zadnjem casu postaja izredno zanimiva, saj ves cas ceblja, se smeji in vidno napredujeuser posted image ...

Nismo se bili pri alergologu ali na kaki drugi preiskavi, imamo pa ves cas neke tezave s kozo...Pikice po obrazu, glavici, prsnem kosu, prej tudi po rokicah in nogicah (to se je sedaj izboljsalo)...Zadeva se zelo poslabsa v vrocini (ko se npr. dojiva in jo imam v narocju, postane tista stran licka, ki je prislonjena name, veliko slabsa... Nasa pediatrinja pravi, da gre za alergijo, da pa pri tako malih otrocih to ni nic takega, da vecinoma izzvenijo..Naj se v glavnem izogibam (ker dojim) alergeni hrani, posebej kravjemu mlekuuser posted image , jajcem, vrtnim jagodam...Ampak kljub vsemu trudu ne ugotovim, katera hrana poslabsa stanje, zato se kljub vsemu nagibam, da bi sli na  biresonanco, na testiranje in ce bi bilo potrebno potem na terapijo...Zadeva, vsaj po prebranem sodec, deluje, zanima me samo, kam priporocate, da gremo (smo iz Lj.) in pa, koliko naj bi bila pikica (vsaj) stara za omenjeno testiranje?

Toliko za prvic, pozdravcek vsem, pa se beremo!

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pikci in pikice
11.5.2007 23:05:34   
madela
Pa se vama malo pridružim. Mi imamo pa doma že malo večjega alergika že od njegovega 1.meseca. Joj,kaj bi dala da bi pred dvema letoma in pol vedela za to bioresonanco. Nam so odkrili alergijo na mleko(pri alergologu) in potem na vsake pol leta testiranje. Alergije so se kar množile,jaz pa že totalno obupana. Pa so nam govorili,da do enega leta izzvenijo,pa bla...bla..bla...pa so še alergije prisotne kljub temu,da bo kmalu star 3 leta.
Samo zaradi sina sem se odločila,da bomo imeli internet(zdaj pa dneva ne zdražim brez njegauser posted image )
Začela sem brskat in iskat in najdla BIORESONANCA. Veliko sem prebirala in se odločala,kaj naj...
Potem pa je tamali dobil še več alergij in sem takoj klicala v Rogaško in sedaj čakava na testiranje,potem pa začnemo s terapijami. Jaz zelo upam,da bo veljalo,vsaj pol alergij,da bi stran spravli,bi bila v user posted image .
Binabona,vidim da obiskujete bioresonanco,a že dolgo in ali so že vidni kaki rezultati??
Zima 07,na bioresonanco lahko gredo že dojenčki.user posted image

Ja,treba je biti optimist in upat na najbolje.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pikci in pikice
13.5.2007 8:12:14   
binabona
zima 07 in medela pozdravljene

Mi obiskujemo bioresonanco od marca, do sedaj smo imeli 8 terapij in mislim, da je to bilo to. 23.05 imamo kontrolo zadnje terapije, nato pa nas čakajo še kontrole, uvajanje hrane...

Jaz sem zelooo zadovoljna, da sem se odločila za bioresonanco. Mislim, da je velik plus v tem, ker smo začeli z terapijami pred uvajanje goste hrane. Na terapiji sem dobila natačna navodila kaj naj hčerki uvajam in česa naj se izogibam.

Zima 07 alergija je zelo zapletena zadeva. Našiuser posted image se je pokazala šele ko smo jo drugič cepili in sem ji nekje v tem času dala prvič par žličk goste hrane. Dojila nisem polno, smo dodajali, jaz sem pila ogromno mleka pa vendar do takrat user posted image ni imela težav. Imela je le zeleno blato. Pikice(ko so se pojavljale) pa so bile boljše pa slabše, so celo popolnoma izginile...imela je zelo rdeča lička-žareča. Naša pupika jih ima le po obrazu in to že ves čas-se niso nič razširile in pa zeleno blato.
Ali tvojouser posted image te pikice kaj srbijo?Iz jedilnika moraš izločiti tudi hrano, ki ima sledi mleka in jajc (kruh, grisini, pašteta in še in še). Jaz mislim, da nimaš kaj izgubit, če greš user posted image testirat. Jaz obiskujem Karin Rižner v Ljubljani-Trnovo in sem zelo zadovoljna.

Medela-odzivi na bioresonanco so zelo različni. Eni praktično ne opazijo reakcij pri nekaterih pa so reakcije burne. No naša user posted image spada med slednje. Po vsaki terapiji smo imeli cel obraz v pikicah, rdeča lička, kakanje po 5x/dan, po eni terapiji smo imeli tudi vročino 38.5 in krčke...Je pa naša pupika imela alergijo na kravje mleko, na laktozo (mlečni sladkor-ki je tudi v cepivih), sledi cepiva v telesu, obremenjenost z amalgamom(ki je v plombah-jaz jih imam veliko) in človeško glisto. Na zadnjem testiranju smo našli še alergijo na UV žarke. Največ problemov smo imeli z glistami, ki so po mnenju terapevtke povzročale alergije.
No po zadnji terapiji lička dobivajo normalno barvo, pikice izginjajo in blato se je začelo barvati rjavo. Papamo tudi črevesne bakterije, ki pomagajo obnoviti črevo.

Pri alergiji je pogosto prizadeta črevesna sluznica, zaradi tega črevo prepušča preveč snovi v organizem in zato lahko otrok razvije še več alergij.Prvo je treba pozdraviti črevo in tudi alergije začnejo izginjati-se pogosto nanašajo ena na drugo.

Joj sem naložila-imejte se lepo in se beremo.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pikci in pikice
13.5.2007 8:32:28   
binabona
evo še ena slikica

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pikci in pikice
13.5.2007 8:35:40   
binabona
zdaj pa res
user posted image

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pikci in pikice
13.5.2007 20:50:46   
Natali07
Naš pikec Urban je pa star malo čez 4 mesece in ima potrjeno alergijo na kravje mleko in jajca. Seveda pa sama ugotavljam, da je alergičen še na nekatera živila.
Binabona ali obiskujete  bioresonanco v Ljubljani (Karin v Trnovem)? A tam so vam povedali na kaj vse je Hana alergična? Jaz bi šla tudi rada, samo moram nekako mojega možeka prepričat.user posted image  Naš  Urban že od rojstva naprej kaka nonstop - neprestano je planica pokakana zeleno. Pa so mi skoz govoril, da je to normalno za dojene otroke, no sedaj pa da je verjetno kriva alergija. Tisto obdobje ko ni imel nobenih pikic, pa je odvajal blato le enkrat na dan. Tako, da me skrbi, da se niti ne redi dovolj, kajti jaz ga samo dojim in to le 5 krat čez dan ali pa enkrat ponoči in 4 krat čez dan, če pa želim bolj pogosto pa mu ni da bi jedel in se samo igra. A se tvoja Hana dovolj redi kljub alergiji?

Najbolj od vsega me pa jezi, da veliko ljudi ki nimajo opravka z alergijo pametuje, da so tako in tako že vsi alergični in da alergije izvenijo in da to ni nič takega. Bi njih postavila na take diete kot jih imamo mi pa bi vidla kaj bodo potem govoril.

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pikci in pikice
14.5.2007 7:52:24   
binabona
Ja glede zelenega blata je tudi meni rekel pediater, da je zaradi privajanja črevesja na hranouser posted image . Moja tašča pa je rekla, da so že prababice govorile, da zeleno blato pomeni, da otroku nekaj kar je pojedel ne "paše". Tudi pogosto in obilno kakanje je znak alergije, saj se poleg blata izloča tudi črevesna sluznica.

Na bioresonanco hodimo h Karin Rižner, tudi pri nas so bili vsi (babice, dedki, tete..)skeptični glede tega, z možem pa sva bila odločena da poskusiva. Ko so videli reakcije na terapijo je skeptičnost počasi izginjala. Izgubiš lahko le denar.

Odločiš se lahko le za testiranje in vsaj vidiš kaj otroku škodi. Stesira ti vso hrano, pelode, pršico....Tudi sama terapevtka ti bo povedala ali se splača iti v terapije ali je bolje počakati, kaj bo naredil čas. Tako je meni rekla za Uv žarke.

Meni ni žal, da sva se odločila za bioresonanco, če ne drugega se je nekdo vsedel z mano in mi vse razložil, pomagal uvajati hrano, razložil reakcije...če so terapije pomagale bomo zvedeli ko bomo začeli uvajati mleko. Skeptiki bodo tako rekli, da je prerasla. Meni pa je čist vseeno samo, da bo user posted image o.k. 

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pikci in pikice
14.5.2007 11:26:23   
madela
Pozdravljene!
Vidim,da govorite o zelenem blatu-ja meni pa moje babice tete,pa.....govorijo,da je to od tega,ker je otrok lačenuser posted image  Pač za take stvari se je res najbolje obrnit na pediatra,ker dobiš drugje full različnih odgovorov in se ti pol že meša,pa sam sebe obtožuješ,da otroku ne nudiš vsega kar rabi. Na koncu pa se velikokrat izkaže,da so bile take skrbi odveč.
Natali07,pri nas je enako,tudi naš ne bi nič jedelin ga skoraj zmeraj "pitam" skoraj na silo,ko pa se dere ko jesihar pa tak obupam. Ima pa pri 2,5-letih borih 11kg. Meni se zdi ekstremno malo in je tudi zelo suh,ampak pri zdravniku pa pove,da je še v mejah normale in da bo pač bolj drobcen.



Najbolj od vsega me pa jezi, da veliko ljudi ki nimajo opravka z alergijo pametuje, da so tako in tako že vsi alergični in da alergije izvenijo in da to ni nič takega. Bi njih postavila na take diete kot jih imamo mi pa bi vidla kaj bodo potem govorili?
 
Zelo poznana zgodba. Ljudje nočejo razumet,da otroku ne smejo dati določenih stvari in se zgražajo nad starši,kao da preveč kompliciramo. Pri nas je že bilo tako in da povem kaj se nam je zgodilo.
Neko nedeljo pridemo zvečer domov z obiskov,tamali se je cel čas praskal in nekaj pokašljeval,pa sva z možem mislila,da je samo zaspan in ga dala spat. Čez približno dve uri se tamali zbudi in je bil popolnoma otečen po obrazu in vratu,pa še dušilo ga je. Kasneje v bolnici smo dobili adrenalinsko inekcijo in se je stanje popravilo. Sem pa po prihodu domov,kar ponoči klicala te ljudi in se tako drla,da joj. So lepo priznali,da so mu na skrivaj dajali čokolado in da je bil naš mali takoooooo vesel,da jo je lahko jedeluser posted image .
Tako se zgodi,če te imajo za neumno,ker ne dovoliš otroku jesti,recimo čokolade v tem primeru,zaradi zdravstvenih razlogov-kar pa gladko preslišijo.

Mi pa komaj čakamo bioresonanco,smo naročeni 18.6.,pa sem že tako nestrpne,da bi kar zdaj šla.

Ups,kako sem dolga,sory besede kar letijo z mene.


(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pikci in pikice
15.5.2007 9:13:39   
Natali07
Binabona kako pa na bioresenenci stestirajo na kaj je otrok alergičen? A je podoben način kot v zdravstvu ali je kak drug postopek? Kolko časa je pa za čakat, da prideš na vrsto. jaz bi šla tudi pred prvim uvajanjem goste hrane. Verjetno nimam več veliko časa.

Zima07 ali si poleg mlek, jajc... omaknila tudi vse izdelke, ki vsebujejo mleko in jajca? Kajti potrebno je umakniti iz prehrane čisto vse, tudi kruh (ki ga večina vsebuje mleko, ali sojo..), margarine, testenine (tiste z jajci), pecivo, čokolado.... Pri nas se zelo skrbno držimo diete in je Urba kar lep. Hvala diatetiki, ki nam je razložil vsa imena za mleko in jajce, ki se lahko nahaja v hrani. tako, da zelo skrbno prebiram vse dekleracije na izdelkih.
Sedaj počasi izginjajo tudi pikice, ki so se pojavile ali od paradižnika ali pa soje in čez nekaj časa bom poizkusila kaj je krivo. Samo upam, da po cepljenju ne bo kake alergije, ker imamo jutri drugo cepljenje in me že pošteno skrbi.



(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pikci in pikice
15.5.2007 10:18:46   
binabona
Pozdravček

medela-to je bilo pa prav kruto s to čokolado. Ja folk misli, da nimamo kaj delati pa si zato delamo probleme z hrano. In smo komplicirani starši, ki otroku ne dovolimo uživati v hrani...Ja poznam. Sploh ne vedo kako vesela bi bila, če bi lahko vzela prvo stvar, ki je na mizi in jo brez problemov ponudila svojemu otroku.

Tvoj sin res nima tako majhno težo. Od mojega nečakinja je stara 3.5 let pa ima 12kg. Jaz vidim pri sebi kako kompliciram s to hrano.Samo gledam kaj vse bi ji lahko dala jesti, kuham vse živo, potem pa vidim, da moja dost bolj kvalitetno je kot drugi. Mame jim odprejo fruhcverge(al kako se napiše), monte in jih nahranijo z konzervansi.Jaz pa kuham domače pudinge, kašice....

Moram pa se pohvaliti, da je našauser posted image pravi jedecuser posted image .poje vse brez problema.

Natali07-testiranje je popolnoma neboleče, nič zbadanja. Otroka v lupinici postaviš na stol, terapevt ima v ampulah snov-alergen, ki ga da v BICOM aparat in preko bajalice-neka palica-vidi če otrok na snov reagira.Bajalica reagira različno,če je snov problematična kroži, drugače pa niha navpično. Verjetno si ne predstavljaš, vse deluje malo čarovniško, vendar veliko ljudem pomaga. Seveda so tudi taki, ki jim bioresonanca ni pomagala.

joj moram dat mojo user posted image spat, je že kot satelit.

se beremo

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pikci in pikice
17.5.2007 7:29:52   
binabona
 user posted image

Midve sva imeli včeraj sistematski pregled. Naša pupa ima 8kg in je velika 68cm.Bili sva pohvaljeni saj je dobro prehranjena, dobro razvita in pač vse naj naj. Pokazala je tudi kako se zna user posted image cel čas je kričala, ko bi jo dajali iz kože.

Kožica na obrazu je malo rdeča, drugače pa ni več znakov alergije.

Skrbi me ker jo želi 30.5 cepiti, terapevtka pa je rekla, da cepljenje odsvetuje, ker cepivo vsebuje laktozo, naša pa je alergična na njouser posted image . Se bom poskusila dogovorit, da cepljenje odloživa, upam da mi uspeuser posted image .

Včeraj je prvič jedla proseno kašo z suhim sadjem in jo je z veseljem zmazalauser posted image .

No zdaj pa šibam v zgornji štuk k tašči na user posted image

user posted image

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pikci in pikice
17.5.2007 8:30:12   
madela
Hay!

Midva pa sva imela včeraj kontrolo pri alergologu in sem full zmedena. Namreč našega se mi zelo zdi muči ta cvetni prah in sem prosila,naj ga testirajo. Testirali so ga za že znane njegove alergene in pa veliko različnih cvetnih prahov(to so bili kožni testi) in šok. Alergičen naj ne bi bil več na ničuser posted image user posted image
Jaz sem rekla,da kratko malo tega ne verjamem,ker vidim,da ima otrok težave. No pol so mu vzeli kri in sedaj bova čakala en mesec na izvide. Pol je pa zdravnica le rekla,da so lahko kožni testi negativni,medtem ko se bo pa na krvi pokazalo,nadalje pa je rekla,da so lahko krvni testi negativni pa kožni pozitivniuser posted image
Zdaj mi pa naj nekdo pove,kako pri user posted image  oni pol določijo,če je ali ni alergije,saj nobeno ni ravno zanesljivo????
Jaz bi bila sicer zelo vesela,da alergije več ne bi bilo,samo ko pa vidim da ima neprestano težave,kljub dietiuser posted image
Res komaj čakam 18.6. ko greva na bioresonančno testiranje! Kaj pa tisti testi so 100% zanesljivi?
Zdaj namreč pojma nimam kako naj otroka hranim,še zdravnica ne ve. Odločila sem se,da bova kar naprej na dieti,dokler ne bo izvidov. Do takrat pa bova že dala skozi testiranje v Rogaški.

Binabona,je bila dobre kava,si mi lušte nardila,pa se mi je ne ljubi skuhat,ker sem sama,kavo pa rada pijem v družbiuser posted image

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pikci in pikice
17.5.2007 9:16:08   
binabona
evo kofetkanja je konec. Jaz grem vsako jutro k tašči na kofe, imamo nek obred.

Pri mojiuser posted image so bili vsi kožni testi negativni-niti najmanjše reakcije. Krvni testi pa so pokazali senzibiliteto (0,60 )na alergijo na kravje mleko. To naj nebi bila alergija ampak samo preobčutljivost. Pediater mi je po pregledu papirjev dejal, da so testi zelo nerealni. Lahko pokažejo zelo hudo alergijo pa otrok sploh nima težav in obratno. Rekel je, da je potrebno opazovati otroka, če hočeš videti realno sliko.

Testi od bioresonance naj bi bili zelo realni-ne vem zagotovo. Nam so pokazali le alergijo na mleko in laktozo(mlečni sladkor), se pravi da so rezultati obojih testov isi. Zdaj pa sem ugotovila, da ji škodi sonce(dobi solzne oči, teče ji iz nosa, kiha..) in tudi na bioresonanci je bilo testiranje pozitivno-takoj je reagirala na UV žarke.

Imam pa kolegico od katere hčerki uradni testi kažejo alergijo na jajca, na mleko pa ne, bioresonanca pa alergijo na mleko in na jajca neuser posted image . Punčka definitivno reagira na mleko, saj se po zaužijo (so ji ga dali v bolnici)vsa spraska, dobi izpuščaje in krvavo blato, jajca pa ji že od rojsva ne daje, zato ne ve kako bi reagirala. 

Mojauser posted image je do zdaj pila le adaptirano mleko(BEBA), drugih mlečnih stvari in jajca še ni zaužila(preventiva zaradi alergije na mleko), ker smo prej ugotovili alergijo, zato ne vem kako bi reagirala.

Jaz sem od uradne medicine dobila le rezultate testiranja in navodila za dieto-vse po pošti, k dermatologu nisva bili napoteni, dietetičarke tudi od daleč nisem videla...-no seveda tudi ni bilo tako hudo z kožo, drugač bi že zatežila 100 na uro.

Zaradi tega sem se odločila, da bom sledila navodilom terapevtke za bioresonanco in od uradne medicine bom šla le na testiranje-sem naročena konec avgusta.SEVEDA VSE DO MEJE, KI NE ŠKODI MOJEMU OTROKU.
Jaz verjamem v bioresonanco, saj je vse kar mi je rekla do sedaj držalo. Upam, da nam je uspelo pozdraviti alergijo, to pa bom videla čez par mes. ko začnemo uvajati hrano.

user posted image

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Pikci in pikice
17.5.2007 9:28:21   
madela
Hvala za tako hiter odgovor. Ja mene to zelo moti,ko dobim take rezultate,ko ne vem pri čem sem. Pred tem so bili kožni testi zmeraj pozitvni,pol pa tudi na krvi. To je sedaj prvič,da je tako čudno vse skupaj.
Sem pa kaka dva meseca nazaj pisala tukaj na rr o olju sibirske cedre. To olje zelo hvalijo in kao,da zdravi alergije. Jaz sem ga kupila in sva ga redno vsak dan eno žličko jemala. Sicer glede alergije nisem opazila nekega izboljšanja(vzrok dietauser posted image ),pa sem razmišljala,kaj pa če res več ni alergij,da mu je to iolje pomagalauser posted image
Ma ne vem več. Upam,da bom po bioresonanci bolj pomirjena in ziher kaj se pravzaprav dogaja in kako je na stvari.Čeprav se mi zdi po skoraj treh letih alergij in strogih diet,že nemogoče da bo lahko vse jedel,oziroma tako daleč.Niti si ne predstavljam trenutka,ko mi bodo rekli,da lahko vse je? Me bo vseeno še zmeraj strah,kaj pa če....
Dnevi pa se mi tako vlečejo,da že kar boli. Pa se bom še kar načakala.
Lp in prijeten dan!

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Pikci in pikice
17.5.2007 12:59:54   
Natali07
Živjo punce. Tudi midva z našim Urbanom sva bila včeraj pri zdravnici na drugem cepljenju in za enkrat nobene reakcije. Sem prav vesela.  In kot že prejšnjič so mu do včeraj izginile čisto vse pikice, ki jih je dobil po sojinem mleku ali paradižniku. je rekla zdravnica, da ima izredno lepo kožo. Ja ko ga pa ni vidla en teden nazaj. Drugače se pa tudi pridno redi in raste, saj je velik 66cm in težek 6,6kg. Očitno je vse v mejah normale user posted image .

Madela ja pri teh testih za alergijo je pa prava zmešnjava in sploh ne veš a so realni ali ne. Pri nas ko so ga pri 3 mesecih testirali so kožni testi pokazali zelo hudo alergijo na mleko in jajčni rumenjak (je rekla zdravnica da je zelo hudo in naj imam jaz resnično strogo dieto brez prekrškov -  ker ga polno dojim in ima hudo alergijo) Seveda so nam vzeli tudi kri in kaj so pokazali rezulatati, da ni alergičen ne na mleko ne na jajce - IgE  manj kot 0,1. Ampak jaz sama vem, da takoj ko sem zaužila najmanjš količino jajca ali mleka je bila huda reakcija, ki je trajala več kot en teden. Zdravnica pa je rekla, da so teti nerealni pri tako majhnih otrocih in da je sigurno alergičen , če eden od testov pokaže alergijo.

Se pa tudi sama nagiba na bioresonanco in še malo pa prepričam tudi svojega možeka, ki ne verjame preveč v alernativo.

Binabona, a po BEBE mleku pa nima nobenih reakcij. Mi imamo predpisano nujno uporabo mleka - Allernova.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Pikci in pikice
17.5.2007 14:16:22   
poška
tale čvek mi je pa všeč! da en bo pomote. jaz sem bivši piščanc, ampak pri menjavi e-maila se je malo zakompliciralo in tako imam nov nick.

bioresonanca je meni zakon! res. naš žiga je imel skoz kao alergijo na jajca (po uradni medicini). pa bolj ko smo pazili na izdelke brez jajc, slabša je bila koža. po obisku bioresonance je bilo vse jasno. alergija na mleko in še na malo dodatkov. dsli smo jo skoz in sedaj je vse, brez vnetij

binabona zanima me, kakšne črevesne bakterije jeste? žiga je bil zdajle malo bolan in ima drisko. pediatrinja je rekla, da je to normalno po virusu in bo prešlo z borovnicami itd. ampak malo se bojim, da ima mogoče poškodovano črevesje (mogoče preveč gledam članke na netu) še od alergije.

cepljenje smo pa mi uspešno prestavili tako, da sem klicala da je prehlajen.

< Sporočilo je popravil poška -- 17.5.2007 14:19:50 >


_____________________________

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Pikci in pikice
18.5.2007 8:03:58   
binabona
 user posted image
Natali07-narobe smo se razumeli.Jaz sem hotela rečt, da je mojauser posted image od mlečnih stvari jedla le adaptirano mleko in da sploh še ni zaužila jogurta, skute.... Zdaj sva seveda na Pregominu.

Vidim, da je tudi pri tebi cela zmešnjava z temi testiuser posted image .Človek res ne ve več kaj naj.user posted image

poška- user posted image lepo, da si se nam pridružila. Mi jemo BaktoFlor od Intercell Pharme-Nemški proizvod.Lahko ga kupiš na netu.

Tudi jaz bom sigurno vsa preplašena ko bomo začeli jesti mleko. Skoz bom gledala, če je kje kaj pikic, zeleno blato...Samo mislim, da sčasoma nehaš toliko skrbeti.Boš videla, če ne bo bolje, pa pokliči terapevtko za bioresonanco za mnenje.

Jaz sem bila čistuser posted image , ko sem brala, da otroci jedo le 3 stvari, kakšne reakcije imajo, skoz sem se bala, da mi pridemo na isto.Zdaj pa si rečem"vsak se po svoje bori v življenju" in se zahvalim bogu da pri nas ni tako hudo.

Kar se pa cepljenja tiče, sem pa čist besna. Dojenčke-alergike cepijo z snovjo, ki jim dela težave. Pa kje je to svet videl.Še pri cepljenju za gripo jasno in glasno povejo, da se alergiki na jajca ne smejo cepiti. Sem pa gledala v pravilniku o cepljenju, pa ni zgornje starostne omejitve za cepljenje, se pravi, da imamo še veliko časa. Upam, da bom lahko prestavila cepljenje do takrat ko bo naša user posted image lahko jedla vse.

Bodite user posted image in se beremo.

(odgovor članu poška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Pikci in pikice
18.5.2007 10:27:20   
poška
sem klicala kar karin rižner in mi je priporočila tale baktoflor. naročila sem ga včeraj, upam da bo kmalu prišel. sem imela pa cel projekt, ker ne znam nemško user posted image .

karin je rekla, da če so bile alergije povzročene zaradi vzdraženega črevesja in prevelike količine glivic, potem se lahko ob zmanjšani odpornosti to spet ponovi. tako, da zdaj pazimo na črevesje user posted image . še dobro, da ima mali rad borovničev čaj.

a smo lahko v tej temi, če nismo pikci ampak driskci?user posted image

_____________________________

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Pikci in pikice
18.5.2007 11:02:58   
madela
Pozdravljene
Poško oziroma bivši piščanc lepo,da si se nam pridružila. Se mi zdi full dobra ta tema,da lahko malo bolj natančno izmenjujemo izkušnje.
Zanima me o kakih bakterijah to govoriteuser posted image  Niti približno se mi ne svita,o čem je govora. A to so vama na bioresonanci priporočali,da morate jestuser posted image  Daj prosim malo naj ena razloži,ker lahko postavljam vprašanja do večera pa še ne bom konec.
Jaz sem,kot sem že zgoraj napisala,kupila tamalemu olje sibirske cedre,ki baje čudežno zdravilno deluje na skoraj vse funkcije-med drugim zdravi črevesje in alergije. Če kaj drži pa še ne morem povedat,ga jemlje nekaj več kot mesec dni.

(odgovor članu poška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Pikci in pikice
18.5.2007 23:14:48   
poška
jaz sem tukaj na forumu brala (pupic@ in binabona), da dodajajo bakterije. pol sem kar karin rižner klicala in si je res vzela čas in mi razložila.
pri driski pri nas obstajajo linex kapsule (predlagala pediatrinja), ki pa so groznega okusa, če jih odpreš in daš otroku za jesti. če mu lahko daš v kakšen sok in da popije je OK. v tujini pa je baktoflor fuer kinder, ki je baje boljšega okusa. bomo videli

to so enake bakterije, kot v bifidus jogutrih in ostalih zvarkih. v črevesu so poleg teh bakterij tudi glivice, ki se lahko preveč namnožijo in poškodujejo črevesje (temu posledično sledijo driska in alergije). glivice se množijo, če je otrok temu nagnjen, ko mu pade odpornost, vse pa je povezano tudi s prehrano (sladkor).

naš mališan je tak, če kaj zboli, ima hitro drisko. mogoče mu bo to kaj pomagalo k boljši prebavi. zanimivo pa je tudi tole olje sibirske cedre. kje pa si ga nabavila? poročaj, če bo kaj izboljšanja pri vas


< Sporočilo je popravil poška -- 18.5.2007 23:17:07 >


_____________________________

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Pikci in pikice
19.5.2007 7:50:27   
binabona
 user posted image user posted image user posted image

Mi vstanemo ob 6.30 pa naj bo petek ali svetek. Naša pupa že veselo pleza po kuhinji jaz bi pa še tako user posted image . No eno veliko kavo pa bo bolje.

Poška verjeno ti je že Karin razložila kako se uporabljajo bakterije. Nujno jih moraš po odprtju hraniti v hladilniku, zaužiti jih moraš med jedjo in ne smeš jih mešati z vročo hrano ali pijačo.

Madona a to se res lahko ponovi al kajuser posted image . Moja je imela tudi poškodovano črevo in pa črevesno glisto. Moram naslednjič Karin vprašati kako preprečiš ponovitev. Mi imamo bakterije za pol leta nato bomo pa videli, kaj nam bodo naročili.

Vidim, da imajo ti terapevti zelo različni pristop. Poška, če sem prav razumela ste takoj ko je bila terapija uspešna začeli jesti hrano. Pri nas pa po končanih terapijah še dva meseca nič, po kontroli pa mislim, da začneš uvjati. Preveri, če se ni spet katera alergija nazaj "zapisala."Nato pa pri uvajanju redne kontrole vsaj mislim.

Madela-te bakterije pomagajo obnoviti črevo in omogočajo razrast potrebnih črevesnih bakterij-ala LCA...Meni jih je dala šele pri predzadnji terapiji. Je rekla, da zdaj je črevo pripravljeno. Verjetno jih lahko jemlješ tudi sam, mislim, da nima kaj škoditi-ne vem.

Joj punce vam moram mal potožit. Moja pupa je bla že full dobra, včeraj pa spet malo zeleno blatouser posted image -popiz... Mogoče je to še posledica terapije-bomo videli.

S kakšnimi kremami jih mažete-katera je dobra?

Bodite v user posted image

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Pikci in pikice
19.5.2007 8:20:47   
madela
Poška in vse ostale,spodaj sem prilimala link o olju sibirske cedre! Kot sem že napisala ga uporabljamo slaba dva meseca. Kot prvo sem opazila,da je mali le začel malo bolj jest,ker prej mu je bilo zadost,če je jedel samo 2x na dan,glede alergije bi pa bolj težko rekla,da je kaj pomagalo,ker sva na dieti. Res pa je,da so bili sedaj vsi kožni testi negativni,sam to še tako nič ne pomeni. Najbolj bom videla,ko dobim še krvne izvide,na katere se tako dolgooooo čaka. Do takrat bomo pa tako imeli že testiranje na bioresonanci in če bo tudi tokrat vse negativno,potem lahko z zagotovostjo rečem,da mu je pomagalo olje. Jaz sem ga prvič kupila v Ljubljani in sicer 100ml za 28€,sedaj drugič pa sem ga kupila v Celju v Sanolaborju,enako kmoličino in enako firmo pa sem dala 22€. Kar velika razlika. Dajem pa mu vsak dan eno žličko.
Glede teh bakterij,ki jih vi jeste bomo pa še malo počakali,da vidim kaj bodo rekli,kajti zjutraj tako porabim kar nekaj časa preden ga nafilam z vsemi zdravili za srčka in pritisk,ki jih mora jemati. Pol pa še žličko olja in pa sedaj moramo baje še Claritine redno jemat,ker se mi mali ponoči zbuja otečen in ga duši-pa tak ni nič boljše.
Berem,da imate vse težave z zelenim blatom pa driskami.... Midva pa teh težav nikoli nisva imela,njemu je bolj vdarlo na kožo,ki pa se je pri enem letu izboljšala,sedaj pa imava bolj težave z otekanjem in dušenjem,pa še to niso našli vzroka,kaj bi mu lahko škodovalo.

Binabona tebe ko berem pa si moram res it kavo nardit,ker mi nate lušte delaš,da je joj. Jaz sem dobesedno odvisna od kave.
Bay,se še beremo,jaz pa grem na kavouser posted image .

Evo pa še link:

http://www.prodajalnarz.si/sibirske_cedre.htm





(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Pikci in pikice
20.5.2007 7:51:57   
binabona
pozdravček

Mi smo se včeraj celo popoldne potepali in naša punčka je bila pravi mali user posted image . Opazovala je vse okrog sebe, komentirala dohajanje z brbljanjem in tudi zaspala ni, da ne bi kaj zamudilauser posted image . Zelo pridno je nosila klobuček in sončna očala. Me je prav presenetila, sploh se nič ne buni, lepo jih ima na nosu in uživauser posted image . Nič ni imela solznih oči in nič ji ni teklo iz nosu čeprav smo hodili po soncuuser posted image .

Odločila sem se, da si bom malo privoščila, pa sem si kupila lepo torbico, jaknico in najprijetnejše parfum. Uau kok prijetnih vonjev imajo, sem se komaj odločila. Madonca bom dišalauser posted image

Je pa včeraj dopoldne spet čist zacvetela. Čist pikasta je bila po obrazu, tako kot v najhujši fazi alergijeuser posted image . Tako lepa je že bila, pa spetuser posted image . No sicer mi je tarapevtka povedala, da bo pikasta, ampak, ker je od terapije minilo že 10 dni, sem mislila da bomo mogoče tokrat uspeli brez pretirane reakcije-napakauser posted image .

No ko jo danes gledam mislim, da je reakcija mimo, ker so le še sledi pikicuser posted image
, upam, da se ne razvijejo čez dan.

Madela-to otekanje in dušenje je pa neprijetno. A se to dogaja le ponoči? Mogoče pa ni kriva alergija ampak kaj drugega. Na bioresonanci ti preverijo delovanje vseh organov in tudi vidijo, če je kje drugje problem.

Jaz grem pa user posted image , ker imamo čisti svinjak.

Fajn bodite in lepo nedeljo želim.

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Pikci in pikice
22.5.2007 19:01:19   
binabona
ojla, kje ste vseuser posted image . Kaj samo še jaz bluzim po netu?

Jutri imamo bioresonanco. Naša pupa ima že kar lepo kožo, sam občasno je full rdeča v lička. Se mi pa zdi, da je zelo občutljiva na vročino, zdaj ko je ohladilo ima zelo lepa lička.

Bomo videli, kaj nam bo jutri rekla terapevtka. Upam, da smo zaključili z terapijami, ker sem že sita teh reakcij. Tako si želim da bi bila koža našeuser posted image že enkrat čista.

No dovolj objokovanja. Moram vam povedati, da je bila naša pupa danes prvič v kratkih hlačah, je pravi mali knedeljček, ob priliki vam prilepim slikico.

Oglasite se kaj in se vam javim jutri, da poročam kaj je bilo na terapiji.

(odgovor članu binabona)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?