|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikice
10.8.2006 13:56:35   
Maxica
Naš dvoletnik ima sedaj že kr en čas ene pikice (majhne, rdeče, malo izbočene), vendar ne po celem telesu, vendar samo okrog vratu, pa še malo brž zgoraj po rokicah. Smo bili prepričani, da je to od potenja, ker je bilo julija tako vroče. Potem sem mu dvakrat namazala z eno kremico, ki sva jo enkrat dobila pri zdravnici (Advantan) in so mu pikice izginile, ampak sedaj so se pa spet pojavile. V hrani ali pri kakšnem pralnem prašku nismo nič spreminjali, tako da sploh ne vem, od česa bi to bilo. Bi ga že morala peljati k zdravniku zaradi tega ali naj počakam, da vendarle izgine samo od sebe?user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pikice
10.8.2006 14:30:27   
lexl
Lahko ga pelješ k zdravniku. Jaz sem mnenja, da je to od vročine, saj se tudi moji Emi občasno pojavljajo pikice, pa jih namaževa in izginejo. In ravno predvčerajšnjim so se zopet pojavile, to pa zato, ker ji je babica navlekla dolge rokave, ker je tolk mrzlo, sam tamali je pa vroče, ker je čisto limasta. Ali ste ga mogoče zadnje dni več oblačili misleč, da ga bo zeblo, v resnici pa mu je zdaj vroče?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pikice
10.8.2006 15:10:30   
muki1
Take male rdeče pikice moja mala zdaj že dve leti dobiva ko smo na morju. Od vročine, potenja, slane vode....
Kaj pa drugače, ga mogoče srbijo ali kaj? Ker jaz nisem niti enkrat opazila, da bi se Neža praskala. Lani smo jih mazali, letos pa so izginile same od sebe po par dneh.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pikice
11.8.2006 8:58:39   
Maxica
Ne, ni videti, da bi kakorkoli motilo, srbelo ali kaj podobnega. Včeraj sem mu še enkrat namazala z Advantanom, pa je bilo že kar bolje.
Morda je res od vročine in potenja, saj človek res ne ve, kako ga obleči v tem čudnem vremenu.user posted image  Čudno se mi je edino zdelo, ker ima to že kar nekaj časa in ni hotelo izginiti. Ma, bomo videli, hvala za pomoč.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?