|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikice po ritki in čuden kakec
8.10.2005 11:07:43   
Maxica
Našemu user posted image  so se pred kakšnim tednom dni (ali kakšen dan večuser posted image ) naredili nekakšni izpuščajčki okoli ritke-ne direktno tam, kjer kaka, ampak okrog "luknje". Jaz mu to skoz mažem z bepanthenom, pa ni kakšnega učinka. Kaj naj še storim?
Drugo vprašanje pa je, morda povezano s prejšnjim, ne vem, ampak-vsake toliko se pokaka bolj svetlo zeleno, bolj trdo kot ne, ampak izredno izredno smrdeče, vonj je prav oster. Kaj bi lahko to bilo? Nisem še potuhtala, če bi bilo lahko to od kakšne hrane, saj poje dovolj zelenjave (predvsem zelene), pa tuhtam, če bi bilo od tega. Poje tudi precej mlečnih izdelkov. Bi bili lahko to kakšni znaki alergije?
Aja, pred dobrimi tremi tedni je bil cepljen pri enem letu, bi bilo morda kaj s tem povezano???

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pikice po ritki in čuden kakec
8.10.2005 11:15:45   
ZARA
oj, maxica...glede izpuščajev okrog rite...Zari se je vleklo to zdej kakšne 10 dni (mazala sem jo s hladilnim mazilom + hrastovo lubje) pa ni bilo nič bolje...pol sem v lekarni kupila Canesten in jo mažem danes 2 dan...rezultati so : pozdravljena rit (jeeeeees) ! Probaj...
glede kakca pa ne vem...ja lahko je od hrane, od cepljenja pa ne verjamem,...možno je pa vse...Kaj pa je jedel kaj takega ??

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pikice po ritki in čuden kakec
10.10.2005 19:01:48   
Maxica
Hvala, Zara, bomo probali še s Canestenom. Čeprav sem mu sedaj dala malo Bepanthena, pri naslednjem previjanju pa hladilno mazilo od Bubchen (kar imam pač doma, lekarna je v drugem krajuuser posted image ), pa se mi zdi, da se mu je začelo malo sušiti. Tako da bom počakala še kakšen dan, sicer bo pa Canesten pel.
Kakec pa-mojuser posted image  pravi, da mu smrdi čisto po mleku oz.siru. Tako da čist možno, da je od mlečnih izdelkov-ker se še precej dojiva, pa rad poje veliko sira, pa jogurtov...
Ma ne, sem mislila, da je smrdeč kakec lahko kakšen znak morebitne alergije. No, če ni, pa hvala Bogu.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pikice po ritki in čuden kakec
11.10.2005 21:05:25   
elizabeta p
Probaj s Canestenom. Mojemu je zmeraj pomagal. V treh dneh se je sigurno pozdravilo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Vsaj za dan žena bi mi lahko kupil š...
Vse to, po čemer ženske tako zelo hlepimo od svojih moških, si lahko in moramo dati tudi same. Tudi in še posebej na dan...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?