|
Pleničke, dudica adijo 16.7.2005 17:21:48
|
|
|
|
neja
|
Moja Neja že kar nekaj časa pridno lula in kaka v kahlico in res lepo pove, če jo tišči. Redkokdaj se zgodi, da ji včasih malo uide, ampak hitro pove in vse ostalo polula v kahljico. Nad kakanjem pa je tako navdušena, da skoraj vedno, ko gre lulat, se potrudi, da pride še kakšen kakec, pa čeprav tisti najmanjši. In potem ploska, se smeji, da jo je veselje gledat. In tako smo se odoločili še končat z dudo. Pred kakšim mesecem smo že probavali, pa brez uspeha: s krokodilom, pa lunico itd. In včeraj sem ji popoldan lepo odrezala dudo in ji rekla, da je spet prišel krokodil in pojedel cucelj. Kako je bila posrečena, ko se je smejala in kregala namišljenega krokodila:). In potem pride noč, malo me je že bilo strah, ampak sploh ni bil problem, samo da je videla svojo odrezano dudo, sicer jo je hotela imeti zraven sebe, ampak vseeno je vso noč prespala brez dude v ustih, prav tako danes čez dan. Sicer sem imela še eno skrito rezervo za vsak slučaj in zgleda, da je reas več ne bomo potrebovali:) Bravo za Nejo in upam, da bom tudi naslednji baby tako priden9nebesa. LP in uipam, da bomo končno imeli vreme, kot se za poletje spodobi:zmeden2:
|
|
|