|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počitnice ?? dopust ??
28.2.2006 16:02:41   
Anonimen
Kok vam zavidam, vsem ki že zdajle načrtujete, rezervirate, plačujete akontacije za dopuste, počitnice, morje....

Jaz pa ne morem, vprašanje če bova skupaj z možem lahko, ker bo zgleda izgubil službo. Sem žalostna, nočem vas več brat. Adijo. važičke.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počitnice ?? dopust ??
28.2.2006 16:04:53   
lelaval
Anonimna, jaz maja zaključim s porodniško in pristanem na Zavodu za zaposlovanje. Potem sva na istem. Imam 3 otroke, a dopustu se ne odpovemo že zaradi naju in otrok. Če imaš voljo, se vse da.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Počitnice ?? dopust ??
28.2.2006 16:10:03   
Jančika_
Mi letos najverjetneje tudi ne bomo šli nikamor, razen morda za kak vikend. Denar bi že še napraskali, ker nismo zahtevni, ampak v začetku julija bom rodila, mož pa dela v šolstvu in prej ne more dobiti dopusta. Tako da tudi jaz ne delam nobenih planov...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Počitnice ?? dopust ??
28.2.2006 16:40:35   
Adelina
Tudi mi letos na žalost ne bomo šli na morje, ampak vseeno rada preberem kaj o tem, ker me to zanima in bom mogoče dobila kakšno idejo za naslednje leto. In ne vidim razloga, zakaj o tem ne bi pisale tisti, ki gredo. Naj se imajo vsaj drugi fajn, če se že mi ne moremo imet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Počitnice ?? dopust ??
28.2.2006 17:07:31   
Sulfinija
Tudi jaz sem brez službe in boma letos šla na dopust kar za dva tedna če ne bom slučajno imela kake rizične nosečnosti,akjti marca naju čaka IVF.Boj pozno bma šla ker bom videkla kako bo sta če bom seveda sploh noseča.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Počitnice ?? dopust ??
28.2.2006 23:24:30   
t_t_y
Joj Anonimna...pa ne no dramatizirat. Mi lani nismo bli na dopustu, letos verjetno tud ne bomo, ...pa se zato še ne bo svet podru, bomo raje vlagali v gradnjo hiške.
Sicer pa kot otrok 10 let nisem bla nikjer, ker pač ni bilo denarja (še na šolske izlete ki so bili plačljivi ne) - pa me ni blo konec zato, in vsem ki si pač lahko privoščijo jim tudi jaz privoščim.
Je pa moje mnenje tako, da je dopust fajn, če nimaš drugih prioritet ali če nimaš težav s preživetjem, sicer se mi zdi nepotreben in nesmiseln.

lp

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Počitnice ?? dopust ??
1.3.2006 9:31:22   
Anonimen
Ali

(odgovor članu t_t_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Počitnice ?? dopust ??
1.3.2006 9:32:51   
Anonimen
t t y
Lepo da sočustvuješ samo s tistimi, ki si lahko privoščijo.

(odgovor članu t_t_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Počitnice ?? dopust ??
1.3.2006 9:39:45   
Andra
Ah t_t_y si pa malo mimo udarila. Nepotreben in nesmiseln je mogoče tebi, velika večina si pa želi na dopust in komaj čaka na tisti teden, da so vsi skupaj in stran od vsakdanjih skrbi.
Če celo leto delaš, se pa že nabere toliko denarja, da lahko greste nekam vsaj za nekaj dni. Saj ni potrebno vedno iskat same drage stvari. sicer pa dajejo tudi na obroke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Počitnice ?? dopust ??
1.3.2006 9:52:31   
Anonimen
Tudi meni se ne zdi nesmisesln in nepotreben. Človek si MORA privoščiti malo oddiha, res pa je, da ni nujno, da za to zapraviš goro denarja. Se da tudi z manj.

(odgovor članu Andra)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Počitnice ?? dopust ??
7.3.2006 13:03:35   
Anonimen
Hčerka je stara 6 let im moram priznat da je bila samo 2 krat na morju. Letos pa tudi ne vem če bomo šli. Ko sem bila jaz majhna sem bila prvič na morju v OŠ z očetom 3 dni. Naslednjič pa sem šla v 8. r. Priznam da mi ni bilo vseeno ker so moji prjatli šli vsakoleto na morje.

Ko se bo finančno stanje izboljšala bomo šli tudi mi na morje, drugače pa se bomo kopali v bazenčku...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Počitnice ?? dopust ??
13.3.2006 14:07:45   
t_t_y
Se opravičujem, sem šele zdaj malo prečekirala in videla vaše komentarje na moj post. Mislim pa, da me niste ravno razumele, za moje pojme ni smiselno, da za vsako ceno rineš na dopust, če nimaš kaj dat v usta oz. drugače povedano, če nimaš za zadovoljitev najosnovnejših potreb. Se strinjam, da si vsak želi na dopust, vendar so vsaj moje prioritete drugje. Raje grem recimo vsako drugo leto ali vsakih nekaj let, kot da bi se na dopustu sekirala kako bom po tem tednu ali dveh plačala ostale račune. Pa ni res da sočustvujem s tistimi ki si privoščijo - ne, žal, jaz tudi veliko in preveč delam za mojo plačo (trenutno sem na porodniški - pišem za čas ko sem v službi), pa si kakih dragih dopustov kot ste napisale žal ne morem privoščit. Kot otrok pa tudi jaz kot sem že napisala več let nisem bila ne na morju ne kje drugje na dopustu, pa mi zato nič ne manjka - morda znam le bolj cenit dopust takrat ko si ga lahko privoščim. Je pa žal tako, da imajo nekateri veliko preveč denarja, pa kaj naj se zato zdej postavim na glavo, ker si lahko privoščijo drage dopuste in podobno...sorry, raje imam najprej poštimanga otroka, pa sebe in moža, kot pa da bi hotla za vsako ceno na dopust.
Upam, da me sedaj razumete, če ne, pa se opravičujem ker sploh podajam svoje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?