|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počutje in slabosti
28.9.2006 17:11:35   
ALESSA
Hy! user posted image

Me zanima ali se še katera od nosečk tako slabo počuti čez celi dan in ji je skozi slabo, tako kot je meni. Pri prvi nosečnosti skoraj nisem vedela , da sem noseča, tako sem se odklično počutila, sedaj pa je katastrofa, kaj se tiče slabosti. Sedaj sem v 12 tednu in mi je že od 2. tedna slabo. Upanje imam, da bo počasi minilo. Apetita nimam, ker vse kaj pojem gre ven. Shujšala sem 3 kg. Tudi voda in soki so mi prišli proti, tako, da se prav silim, da spijem vodo, ker soki mi samo kislino delajo. To ni več res. Saj vem, da nobena nosečnost ni enaka, ampak si nisem mislila, da bo druga nosečnost taka muka. Govorim si, samo, da bo vse vredu z otročekom ostalo bo že, ampak, ko je to tako hudo , da si več na stranišču, kot pa kje drugje. Niti v trgovino ne grem več sama, ker me tudi noge ne držijo dolgo, ker se mi začne motit.
Malo sem zatežila, ampak me zanima, če je še kakšna takšna sotrpinka.


Lp, Alessa user posted image  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počutje in slabosti
28.9.2006 21:33:24   
Jančika_
Uh, jaz sem v zadnji nosečnosti bruhala do konca 16. tedna; ko je bilo najhuje, tudi 5x na dan - pri tem se mi je pa uspelo zrediti 5 kiluser posted image . Zdaj se smejim, takrat mi je bilo pa za umretuser posted image . Kaj naj ti rečem - minilo bo. In ko bo minilo, boš takoj pozabila, da je bilo tako hudo. Nisem nič pomagala, neuser posted image .

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Počutje in slabosti
28.9.2006 23:34:03   
crci06
Alessa,
Če si v 12 tednu, si že skoraj na koncu user posted image .
Vsaj pri večini je tako. In pri meni je bilo tudi. Od treh mesecev naprej je pol kar naenkrat prišlo obdobje, k sem bila lahko pokonci tudi po 19 uri in pol tudi po 23 uri... in ko kar nisem več bruhala... zlati časi, vam rečem!

Baje so sicer tudi punce, ki so izjemno občutljive in bruhajo celo nosečnost, ampak takih je baje le za vzorec, torej verjetno nisi med  njimi!

Poskusi si zadati cilj, da bo čez 14 dni bolje in odštevaj, dan za dnem!


Pa srečno!

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Počutje in slabosti
29.9.2006 7:12:27   
Naja30
Uh, se spomnem, kako so te slabosti grozne! user posted image  Jaz sploh nisem bruhala, samo slabo slabo slabo... Kaj bi dala da bi lahko bruhala, da bi mi bilo vsaj malo lažje!
Verjetno bo minilo tudi pri tebi kot je pri večini, lahko pa tudi da ne bo. Nočem te strašit, ampak res so user posted image  ki jim je celo nosečnost slabo in bruhajo. Da te potolažim, na koncu boš dobila lepega malega, samo tvojega user posted image  za katerega se splača zdaj malo potrpeti. Kot je napisala Jančika, se boš čez nekaj mesecev tem težavam  smejala.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Počutje in slabosti
29.9.2006 8:17:08   
Jančika_
Joj, Naja3, če verjameš ali ne - jaz sem tudi mislila, da mi bo ob bruhanju kaj odleglo. No, pa niuser posted image . Naslednjo sekundo mi je bilo enako slabo kot prej. Se človek resno vpraša, s čim smo si to zaslužileuser posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Počutje in slabosti
29.9.2006 17:23:25   
ALESSA
Ja, vem, da mi drugega ne preostane , kot, da potrpim, to se tudi sama zavedam. Ampak, ko je to tako hudo, vsaj zdaj. Saj vem, da takšne stvari potem, ko minejo hitro pozabiš. Sam pri prvi nosečnosti nisem bila tega vajena, zato mi je sedaj toliko bolj čudno, da je v drugi nosečnosti tako.

Hvala za nasvete in tolažbo. Se slišimo!

LP, Alessa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Počutje in slabosti
3.10.2006 21:52:49   
cuma
Alessa,

najbrž si že sprobala vse možne finte za lajšanje slabosti...pa vseeno:
ko sem bila noseča in mi je bilo cel dan slabo 4 mesece (nisem pa bruhala) sem tukaj na RR prebrala da pomaga masaža dlani. Ne spomnim se, kdo je to napisal - če bi se, bi ji poslala user posted image user posted image user posted image . V glavnem vem, da sem si s členkom kazalca ali sredinca masirala sredino dlani (delala sem take krožne gibe, kot bi želela zašraufat vijak) in meni je bilo po par minutah boljše user posted image ! Sem si sicer masirala zelo velikokrat na dan (sploh v službi, ko sem bila utrujena).
Poskusi še ti! mogoče pa ti bo pomagalo! Vso srečo za naprej user posted image !
Cuma

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?