|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po prvem transferju
3.7.2007 9:16:51   
Lep.dan
Hojla,

Prvic sem na tem, forumu, tako je to lahko ze stara tema, pa vseeno.
Pred sestimi dnevi sem imela transfer (5. dan po punkciji), pred njim in ob transferju je slo vse res gladko. Problem je v tem, da moje prsi ze dva dni pred transferjem nenadoma niso bile vec napete. zdravnik je rekel, da je to le prehodno, ampak, meni se zdijo iz dneva v dan manjše. Kot bi moje telo ze takrat koncalo drugo poloico cikla. Tdi bolecine, kot pred mnstruacijo sem imela ze pred trnsferjem pa tudi nekaj dni po njem. Skrbi me, da menstruacije ne dobim le zaradi Utrogestana. Glede na to, da je do testa se dober teden mi malo zmanjkuje potrpljenja.
Ali je katera izmed vas ze imela taksno izkusnjo? Se je kdaj dobro koncala? Ali naj kar naredim test, npr. v petek in prekinem z zdravili, ce bo negativen?  
Vsak odgovor bo prisel prav.

Hvala in lep dezeven pozdrav vsem,

mami od male Lane, ki hitro raste in ze tezko caka bratca ali sestrico.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po prvem transferju
3.7.2007 18:24:34   
Shuka
Opisala ti bom mojo izkušnjo, kakih 5 dni pred testom so se vsi znaki umirili, mogoče kak krč, prsa niso bila več napeta in boleča, in dobila sem M pred testom.

Ti pa moram povedati, da sem skoraj 100% prepričana, da sem sama s svojo živčnostjo, nervozo in stresom a bo al ne bo pomoje spodbudila M da je prišla. Bolje ne misliti na to in se čimbolj zaposliti z drugimi stvarmi.

Upam, da je pri tebi kljub znakom, ki jih ni, da rata v prvo

na user posted image pri testu.


_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Lep.dan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Po prvem transferju
4.7.2007 17:32:03   
Crnitulipan
Lep dan pozdravljena,

tudi jaz sem imela očitno na isti dan transfer kot ti - danes je 7.dan.
Moram rečt, da sem bila takoj po transferju kar preveč aktivna, zdaj pa se mi je čas ustavil.
Naj ti najprej napišem, da boš menstruacijo dobila tudi ob jemanju utrogestana - vsaj jaz sem jo pri prvem postopku. Začelo se je z rahlo krvavitvijo na 10. dan zjutraj in prešlo v pravo menstruacijo. Utrogestan sem jedla še do 13. dne in naredila test za vsak slučaj. Številne na forumu Neplodnost opisujejo krvavitev in razno razne rjave in roza izcedke, pa so na koncu tudi noseče.

Kar se napetih prsi tiče, pa sem tudi sama - danes - opazila, da so malo manjše, še vedno malo bolijo, a ne tako kot prej, kar me je spravilo v precej  slabo voljo. Prečesala sem forum neplodnost v zvezi s tem in spet NI PRAVIL - eno bolijo prsa, pa zanosi; drugo ne, pa ravno tako zanosi...
Po transferju nisem imela nobenih bolečin, le na 4. dan me je ponoči grozno nekaj zabolelo in mrzlica me je tresla, kaj pa vem - mogoče sem tudi kaj takega pojedla..???!! Zdaj na 7 dan pa se začenjajo krči in zaenkrat manjše bolečine v križu.. znaki za dobit menstruacijo..

Je tudi pri meni ponavadi tako, da mi dan ali dva pred menstruacijo prsi uplahnejo in pride user posted image ..

Ne vem kako bo tokrat... res sem se dobro držala te dni; tole danes me je  pa čisto presenetilo.. pa nimamo kaj. Če se je pikica ugnezdila bo itak jasno v parih dneh, če ne pa v nove boje. Ni druge...

Lep dan predvsem ne prekini terapije, ker res ne moreš vedeti - morda pa je tokrat vse drugače in ti uspe - jaz testa ne bom delala do uradnega 12.07. oziroma če pride menstracija, ga vseeno naredim za vsak slučaj.
Drži se!!! Misli pozitivno in predvsem se zavedaj, da če se sekiraš, izgubljaš potrpljenje - spremeniti se stvari ne da. Zato je bolje zbrati še tisto moči kar jo imamo in upati, upati in upati...
Srečno!





(odgovor članu Lep.dan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Po prvem transferju
4.7.2007 20:59:53   
dajamaja
Crnituipan, razmisljas podobno kot jaz. Zelo težko je ohraniti optimizem in vse preveč se ukvarjamo z znaki takimi in drugačnimi, ko čakam na test. Jaz čakam na nov postopek, pa sem neobremenjena, ko pa sem v špilu ... pa živčki delajo. Jaz sem imela cel čas napete prsi in precej dobrih znakov, pa se ni končalo z uspehom. Res vsaka po svoje tole procesira, zato Črnitulipan in Lep. dan ne se dat slabim mislim, navijam, da uspe!!

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Po prvem transferju
5.7.2007 10:58:44   
Crnitulipan
Dajamaja pozdravljena,

hvala za vzpodbudne besede.

Prav zanimivo kako smo ljudje narejeni - pravi mali čudež so pa šele naši možgančki. Ko čakamo na test smo v krču, namesto, da bi se sproščeno veselile vsakega novega dne in se prepustile presenečenju; ko pa čakamo na nov postopek, pa sproščenosti ni konca in smo vesele in optimistične (govorim zase in še za nekaj 'sotrpink') in si govorimo, da upanje umre zadnje, po vsakem neuspelem poskusu se veselimo in komaj čakamo novega...

Sama imam že kar 'življenja' za seboj, veliko težkih preiskušanj in izkušenj. Iz vsega tega sem se naučila nekaj kar je postalo v zadnjih letih pravzaprav neke vrste življensko vodilo - zaupaj življenju - kar pa seveda ne pomeni, da vse izpustimo iz rok in čakamo na čudež iz nevemkod... Ampak, ko človek zaupa v življenje, postane boljše volje, ima večjo voljo za delo, sprejemanje okolice, na dan pride naš optimizem, sproščenost in takrat, ko najmanj pričakujemo,  tudi pridejo stvari, ki si jih želimo. Sem malo 'odletela'..... ker govorim iz lastnih izkušenj.

Dajamaja srečno in optimistično v naslednjem postopku!
Naju z lep.dan in še koga iz upajmo skupaj, pa čaka še nekaj zanimivih dni.
Pozdravček!
Čarna

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Po prvem transferju
8.7.2007 22:35:47   
Lep.dan
Hoj, malo pozno se javljam, pa vseeno, ce bosta se kaj brali to temo, hvala za odgovore.
Crni tulipan kako se kaj drzis?
Jaz nisem zdrzala in sem vceraj naredila test ki je bil zacuda pozitiven. Pol sem se pa kar zjokala. Tega, moram priznati res nisem pricakovala. V bistvu sem ga naredila zato, da bi prekinila negotovost, zdaj sem pa res zmedena, si sploh ne upam zaceti verjeti. Razmisljam pozitivno, ne? 

Bomo videli v cetrtek.
Drzim pesti za obe, lp.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Po prvem transferju
9.7.2007 7:34:22   
nana35
Pozdravljena!Prebirala sem vaše pogovore,ker sem radovedana,sama sem bila na istem,vendar nisem pisala,ampak čakala zase.Čestitam,da je bil tvoj test pozitiven in če je bilo tako,potem sigurno si zanosila,v to sem prepričana.Ne smeš se ozirati na znake,ki bi pokazali nosečnost,saj niso enaki pri vsaki.In ker toliko misliš na to in si nanje pozorna,potem se ti zdi,da jih ni več,skratka,iščeš nekaj,upaš in ker si preveč želiš,se mi zdi da nekako ne čutiš,čeprav znaki so!Tudi sama sem bila pozorna na vse,imela sem ET v mesecu aprilu,in vsak dan seveda kot vse-upala in čakala,dnevi pa so se takooo vlekli.In tudi jaz nisem mogla kaj,ko znaki niso bili vedno "po moje" ugodni,sem dva dni pred uradnim testom naredila domači test popoldan.In je bil pozitiven.Ker pa sem si kupila dva sem drugi dan zjutraj naredila še enega.Takrat sta bili črtici zelo razločni.In zdaj???Sem noseča,slabosti so minile,sem v 14.tednu in prestajam teste,preglede,UZ-je in vse kar tebe in vas čaka.Bodite sproščene in se zabavajte,veliko se smejte in pozitivno razmišljajte,vse to pomaga.Dobra volja in predvsem ne preveč misliti o slabem koncu.Ker ne moreš vedeti do konca.Do testa.V naši skupini pri ET smo zanosile vse,razen ene,žal.In  če ste prišle tako daleč,sploh pa do pozitivnega testa,potem veljajo še pozitivne misli,nasmeh na usta in bodite srečne,čaka nas nekaj čudovitega.
In ne obremenjujte se če vas kdaj kaj stisne v trebuhu,kakšen krč,da ne govorim,kako znajo boleti jajčniki,pa boste še vedno noseče,ni vsak znak slabo znamenje.Ne paničarit za nič takega,ker nič tudi ni!Samo strah,da ne bo kaj narobe,verjemite.In takih forumov in odgovorov laikov in ne strokovnjakov,ne jemljite preveč osebno,saj ima vsaka svojo izkušnjo in kot vidite drugačne znake,slabosti so ali niso,izcedki so in niso...ene jemljejo to druge ono,tako da vsaka ima svoje telo in vsako telo je drugačno.Je pa pametno ujeti kak nasvet na teh temah.Bodite pozitivne in srečne,pa bo vse dobro.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 9.7.2007 7:39:11 >

(odgovor članu Lep.dan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Po prvem transferju
10.7.2007 21:03:27   
Lep.dan
nana35,
hvala za ta odgovor, mi je zelo dobro del. Zdaj že skoraj verjamem, da je res.
Vseeno pa čakam na četrtek, ko imam krvni test. Upam, da bo ok.
Pozdravček


Čarna,
sem prebrala na upajmo skupaj, zelo mi je žal.
Morda to že veš, morda pa ne, ampak med bolniško sem brala, da imajo nekatere klinike (predvsem v ZDA) prakso, da ženske par tednov pred in med IVF hodijo dodatno še na akupunkturo za boljšo prekrvavitev maternice in baje je uspešnost postopkov kar večja. Če meni tokrat ne uspe bom ob naslednjem postopku definitivno poskusila še to.
Drži se

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Po prvem transferju
11.7.2007 10:02:30   
Crnitulipan
Lep.dan, sem vesela zate, da je bil test pozitiven - v to, da bi bil krvni negativen, pa sploh ne dvomim!!! Zato še enkrat ČESTITKE!

Ja, jaz sem že naročena pri Tomaževiču za drugo mnenje, preden grem v naslednji postopek. Kar se akupunkture tiče, pa bom začela, prav gotovo. Imam tudi sama izkušnjo in info iz klinike v Avstraliji.

Pozdravček,
Čarna

(odgovor članu Lep.dan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Po prvem transferju
16.7.2007 10:59:00   
nana35
Lep.dan!!Zakaj nič ne napišeš,kako je bilo na testu,sem samo radovedna in se malo vmešam tu in tam.Danes je 16.7.in mislim,da si tam že bila.Upam na dober rezultat!!

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Po prvem transferju
19.7.2007 10:34:22   
Lep.dan
Hoj, nana 35

Res sem imela test ze 12. 7. in je bil pozitiven, potem pa sem oddrvela na morje, kjer je hčerkica, zato se nisem javila. No, veselje ni trajalo prav dolgo, saj sem včeraj zaradi slabega občutka (ni bilo več slabosti,...vem, si mi napisala, da se ne smem preveč ozirati na to, ampak imam izkušnje s splavi in nekaj mi je govorilo, da je to to, zal) prišla nazaj domov in ginekolog mi je povedal, da sta sicer dve gestacijski vrečki, ampak premajhni za 6 tednov in grem jutri na čiščenje. To je že moj tretji zaporedni splav, tako da mi je tako težko pri srcu, da komaj diham. Pa tudi upanje mi počasi ugaša, ker ne vem kaj je vzrok za to. Vse možne preiskave sem že opravila, pa je kao vse ok.
Saj vem, da čas naredi svoje in bo že čez par dni bolje, ampak malo se mi pa že majejo tla pod nogami.
Sem zamorila, ne? Upam, da bom že jutri popoldne toliko pri sebi, da me bo mož lahko odpeljal nazaj na morje, saj me mala se najbolj v red spravi. Če drugega ne, ni časa za žalost.
Za naprej bova pa še videla. Mogoče bova kar malo prekinila s tem projektom, saj naju polno okupira že skoraj tri leta in je mogoče čas, da se imamo luštno v troje, brez stalne travme nekje v ozadju. Pa tudi v službi moram malo nadoknadit, pa prijatelje obiskat....Se bomo počasi pobrali, saj smo se še vedno.

Tako, to je to, uživaj poletje, upam, da ti in prevroče, pa čim lepšo nosečnost.






(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Po prvem transferju
19.7.2007 14:04:20   
Anonimen
Lep.dan, žal mi je, da moraš skozi to. Mene je pred dvema dnevoma doletelo isto user posted image  V 9t sem morala na čiščenje, ker je bila vrečka gestacijska premajhna za to starost. user posted image  Drži se. user posted image

(odgovor članu Lep.dan)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Po prvem transferju
19.7.2007 14:43:43   
nana35
Lep.dan! Zelo me žalostijo take zgodbe,ravno tako kot St.Inina zgodba,ki sem jo spremljala.Moje mnenje je,da je treba iti do konca,vsaj še četrtič.Jaz ne bi obupala.Seveda je prav,da si vaša družinica oddahne od vsega,ker vem da je to psihičen napor in da nam ni lahko,a če boš vztrajala in močno verjela,bo tudi tebi uspelo.Zato uživaj poletje in si jasno vzamite čas zase brez bremen,navsezadnje imaš otroka,ki te že razveseljuje in seveda svojega dragega,ki ti stoji ob strani. Vendar sem upala zate,zato sem se tudi oglasila v tem forumu,čeprav sem ponavadi na drugem,med januarčicami.

St.Ina oz Sayuri-tudi zate mi je žal,vem,kaj vse prestaneš,potem pa tole.Zdi se mi da ni pravičnosti na tem svetu,ni je za vse enake,pa tako pač je.Veliko smo prestale že pred temi postopki,verjamem in vem,kako je.Zato tebi in vsem,ki upate želim,da se vam želja,ki jo imate po majcenem otročku uresniči in da boste srečne.Tudi sebi enako želim in upam,da bo z mano vse lepo in prav.

(odgovor članu Lep.dan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Po prvem transferju
19.7.2007 17:39:28   
gold fish
Lep.dan - user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da se  je tudi tebi to zgodilo......

... tudi moj postopek je bil neuspešen (je prej prišla tečka), tako da bo naš sinček zaenkrat še vedno edinček....   ampak

..... jeseni gremo v nove boje..... 

Tačas pa ...
Lep.dan in Sayuri/St.Ina držita se in naj vaju vajina sončka L. in F. okupirata, da bosta lažje dočakali jesen....

Pozdrav.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Po prvem transferju
20.7.2007 9:06:14   
Crnitulipan
Lep.dan, mi je res žal, da ni uspelo....

Sicer pa, ko prebiram koliko pluskov je, ki se potem spremenijo v minus, me je kar groza... Da ni to povezano z načinom zanositve???

Po treh letih je morda res dobro narediti malo pauze - take čez poletje... Mislim, da nam telo in psiha sama povesta ali potrebujemo manjši ali daljši odmor.
Jaz si ga bom tudi vzela.., če me že septembra ne premami...
Številko za naprej že imam.

Punce uživajte poletje z veliko žlico, ko pa pride čas, pa veselo  v nove boje!
Srečno,
Čarna

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Po prvem transferju
20.7.2007 13:06:01   
Lep.dan
Hojla, najprej hvala vsem za spodbudne besede.

Danes sem šla, kot sem že omenila na abrazijo, pa je ginekolog med UZ opazil, da se vidi utripajoč srček v eni gestacijski vrečki....
Sicer je rekel, da še vedno nima dobrega občutka, ker se že vidi krvavitev, ampak, da se bo morda splavil le en plod in da je smiselno počakati.
Sledi kontrola čez en teden.
Čisto sem že na koncu z živčki. Sicer kar upam, da bo vendarle ok, po drugi strani pa se bojim še večjega razočaranja. Mislim, da vam je precej jasno, kaj se mi plete po glavi. Malo moramo čuvati tudi naš srček, čeprav smo že veteranke, a ne?
Tako, zdaj grem pa nazaj na morje, pa se vam javim čez en teden, upam da z dobro novico.

P.S. Sej ne vem, zakaj soliram na tem forumu, bi bilo veliko bolj smiselno, če bi šla med ''majčice, junijčice'', pa zdaj niti ne vem kako. Saj bo kmalu vse jasno, pa bomo zaključile to temo.

Punce, še enkrat hvala za podporo, lepo se imejte te dni

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Po prvem transferju
20.7.2007 21:01:37   
nana35
Držim pesti,da bi se zate dobro izteklo in da bi bila vseeno srečna že zdaj.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Po prvem transferju
21.7.2007 8:20:27   
sayuri
Hm, tole je pa še zelo velika možnost, da ena pikica ostane pri tebi user posted image . držim pesti Lep.dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Po prvem transferju
27.7.2007 12:28:42   
Lep.dan
Hojla punce,

Danes sem bila pri ginekologu (čisto na koncu z živčki) in medtem, ko sva se že pogovarjala o nadaljnih postopkih (sem bila kar tešč za vsak slučaj) mi je naredil UZ in zeeellllo debelo pogledal. Videla se je 8 mm velika pikica, kateri je srček veselo utripal. Zdaj sledi počitek in pregled čez en mesec. Ne morem verjeti (še posebej, ker še vedno nimam nič nosečniških simptomov razen vrtoglavice, pa še ta je po mojem od ležanja). Sicer vem, da je še pet tednov do konca prvega trimesečja in moram biti potrpežljiva, ampak tako daleč že dolgo nisem prišla, tako da ne nameravam še naprej trepetati ampak se začenjam veseliti nadaljnih 9 mesecev.

Kot vidite se čudeži dogajajo in verjamem, da bo en tak čudež prav kmalu prišel tudi k vam, sayuri, črni tulipan in gold fish.

Pozdravčke vsem trem in tudi nani, pa čim bolj prijetne poletne dni,

Mami

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Po prvem transferju
27.7.2007 14:13:57   
nana35
Lep.dan!!
To je čudovita novica,prav veseli me zate,da se je tako lepo obrnilo!!Sedaj pa je čas da začneš v to verjeti in uživati.Pa nisem zastonj pisala,kako moraš verejti,da si zanosila in to,na koncu je vse dobro.Tako ti vse lepo želim še naprej in bodi srečna!!

Upam,da tudi drugim uspe kmalu!!!!

(odgovor članu Lep.dan)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Po prvem transferju
28.7.2007 18:35:45   
aurora28
Pozdravljene! Sem nova na tej temi in sicer še nisem aktivno v tem, ampak mi je moj G omenil, da če s klomifenom ne zanosim, grem na IVF. Kako to sploh poteka in kakšne preiskave me vse čakajo. Do zdaj sem opravila HSG, laparoskopijo in histeroskopijo, kjer so mi odtranili pregrado, imam sindrom PCO in endometriozo. Je sicer moj G rekel, da imam PCO in endometriozo če dalj časa in da pred letom dni ni bil problem zanositve, saj se obakrat uspešno zanosila in potem na žalost imela ss. Sej sem bila čisto sesuta in na dnu, ampak sem po naravi borka in ne ne vdam kar tako. Ampak zdaj pa je vse to preraslo in zdaj sploh ne zanosim. Da vam malce povem o moji situaciji in zakaj se zanimam za ivf. Vsak nasvet mi bo prišel prav. Hvala vam v naprej. user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Po prvem transferju
29.7.2007 8:32:27   
gold fish
Lep dan - user posted image user posted image user posted image , sem ful vesela, da je pikica pri tebi.....  in da  je po dolgem času spet ena super novička na temo user posted image ....

Želim ti lepo in mirno nosečnost ter seveda zdravo user posted image .


Upam, da se ti kmalu pridružim....

Pozdrav.

(odgovor članu Lep.dan)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Po prvem transferju
6.8.2007 15:55:27   
fortun
ali bi mi lahko katera odgovorila na moje vprašanje? ravno sem prišla od dr. REŠA - čakam na user posted image , ki naj bi (še bolje pa bi bilo če ne bi user posted image ) prišla v torek. in meni je rekel, da naj pridem naslednji dan, ko bom dobila user posted image  k njemu v ambulanto (v LJ). vse to bi bilo OK, ampak čudi me to, da je rekel, da ne glede na to, ali pride ta dan na nedeljo ali na soboto ali na praznik, naj naslednji dan po mens. pridem ob 6-ih zjutraj v ambulanto!! (začnemo namreč s špikanjem)
a je imela  katera že takšno izkušnjo?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Po prvem transferju
6.8.2007 16:21:38   
sayuri
Lep.dan, najprej tebi čestitke za tako lepo novičko user posted image user posted image user posted image . Super se je vse skupaj spreobrnilo in vesela sem zate. user posted image

Fortun, vse kar si napisala, drži user posted image . Dr. Reš dela vse praznike, vse vikende skoz in non stop user posted image . Sploh ne vem, kdaj spi user posted image . boš videla, koliko pacientov bo ob 6h zjutraj že pri njemu user posted image . Torej 2 dan M ob 6h v Dravljah. Pa lep začetek špikanja ti želim. user posted image

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Po prvem transferju
6.8.2007 21:01:12   
SUMEJA
LEP POZDRAV
NAJ VAM POVEM SVOJO ZGODBO
ZAČELA SE JE 14.6. S SUPRAFACTOM NATO Z GONALOM PA S STOP INEKCIJO PA S PUNKCIJO, KJER JE BILO HVALA BOGU 5 LEPIH CELIC IN ČEZ NEKAJ DNI S TRANSFERJEM DVEH ZARODKOV. ZMRZNJENČKOV ŽAL NI BILO, KER SE CELICE NISO PRAVILNO RAZVIJALE. PO TRANSFERJU JE SLEDILO ČAKANJE IN UPANJE VSAJ 14 DNI DO KRVNEGA TESTA, KI NAJ BI POTRDIL NOSEČNOST, KAR SE PA NI ZGODILO SAJ JE 10, DAN PO TRENSFERJU PRIŠLA GOSPA MENSTRUACIJA IN Z NJO VELIKA ŽALOST IN SOLZE. TAKO SE JE ZAKLJUČILO PRVO POGLAVJE MOJE ZGODBE IN KER SE VSAK NOVI DAN RODI S SONCEM SE PRAV TAKO TUDI VSAK NOVI DAN ŽIVLJENJA RODI Z UPANJEM. GREM NA PREJ. ZAČELA BOM DRUGO POGLAVJE SVOJE ZGODBE V UPANJU DA BO S SREČNIM ZAKLJUČKOM. NO DRAGE MOJE VEM DA JE TEŠKO IN VEM DA SE VSAK DAN PREBUDIMO Z VPRAŠANJEM ZAKAJ JAZ?? A LJUDJE SMO SI RAZLIČNI IN PRAV TAKO SO SI DRUGAČNE NAŠE ZGODBE. LE POGUMNO NAPREJ!!


ŽELIM VAM VSE NAJ, NAJ IN DA SE VAM VAŠE SANJE IN ŽELJE URESNIČIJO


P.S. ZANIMA ME KOLIKO JE POTREBNO ČAKATI NA 2. POSTOPEK IVF-A, ČE PRVIČ NI USPELO???
HVALA INA PA SREČNO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?