|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljšanje porodniške ALERGIJA
23.8.2012 14:40:26   
jutranja rosa
Pozdravljene,

zanima me kako je s podaljšanjem porodniške letos. Moj otroček ima potrjeno alergijo na mleko, oreščke in jajca ter atopijski dermatitis. Včasih so zaradi teh težav porodniško podaljšali. Kako pa je letos? Prošnjo sem že vložila in čakam na odgovor. Poleg obrazca sem oddala le izvide alergologov in izvide iz pediatrične klinike, kamor sva bila 2x sprejeta zaradi poslabšanja. Prošnji nisem dodala nobene spremne besede ali razlage zakaj mislim, da bi bilo dobro,... Sem v totalni dilemi, kaj naj naredim. Najbolje za otroka bi bilo, da sva skupaj doma kolikor dolgo bi se dalo, po drugi strani pa me muči, ker pravijo, da bom zaradi tega izgubila mesto v vrtcu in ga v tem šolskem letu ne bom mogla več vpisati, če mi podaljšajo porodniško.

Kakšne so vaše izkušnje? Kakšen nasvet bi mi zelo prav prišel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljšanje porodniške ALERGIJA
23.8.2012 18:30:43   
Pigy
Jaz sem odgovor od komisije dobila 1 teden pred končano porodniško, meni so jo podaljšali, sicer zaradi drugih stvari, pa jaz tudi nisem nič pisala, ampak sem samo izvide oddala iz razvojne.
Glede vrtca pa tko: če ste ga že dobili, ti sam javi da imaš podaljšano porodniško, potem jim pošlješ fotokopijo odločbe in mesto v vrtcu vas čaka.
Kr pri meni je sedaj ta situacija.


< Sporočilo je popravil Pigy -- 23.8.2012 18:31:50 >

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Podaljšanje porodniške ALERGIJA
14.9.2012 13:06:30   
jutranja rosa
Živjo,

sem dobila podaljšano. V vrtcu komplicirajo in pravijo, da bomo izgubili pravico do vrtca za eno leto. Še vedno nismo našli skupnega jezika. Tako, kot pri vas funkcionira, se mi zdi pravilno.

LP

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Podaljšanje porodniške ALERGIJA
14.9.2012 13:19:24   
2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: jutranja rosa

Živjo,

sem dobila podaljšano. V vrtcu komplicirajo in pravijo, da bomo izgubili pravico do vrtca za eno leto. Še vedno nismo našli skupnega jezika. Tako, kot pri vas funkcionira, se mi zdi pravilno.

LP


Preberi si zakon o vrtcih, sprejeti akti vaše občine kamor spadaš.

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?