Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, kot da ni otroku že dovolj hudo. Probej se vseeno pogovorit z njo,m da uporabi kakšen drug "trik"
. Ta kvazi privat varstva so se preveč razpasla in ker starši nimajo kam z otroki, se tem zaslužkarjem dobro godi. Če se bodo stvari kdaj uredile in bo dovolj prostora v vrtcih, bodo ostali samo res dobri privat "vrtci", do takrat bomo morali starši dobro preveriti komu damo otroka v varstvo.
; saj do njega je bila kao ok, ker je bil pač fantek in fantje so v njeni kulturi zakon, ampak meni je bila ubibože. On se je sploh ne spomni, čeprav ga je imela do OŠ, samo enostavno ni naredila nobenega vtisa nanj. Jaz se svoje varuške in varuha ful spomnim, ker sta mi res naredila lepo otroštvo
. Tako da se splača najt nekoga, ki je res dober v tem kar delaš. Saj plačala boš veliko pri slabi ali pa pri dobri.