Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
nič posebi. in moram povedat, da sem svoje noseče telo enostavno oboževala. tud mojmu fantu se zdijo nosečnice zelo seksi
zelo rada sem nosila tesne majice in tako vsem kazalo svoj vedno večji buši. še v večje veselje pa mi je bilo, ko sem začutila prve premike, ki so vedno bolj postajale prave brce. res mi je bil nori občutek, ko sem položila roko na bušija in je mali prav takrat izvajal svoje akrobacije. ali ko sva z mojim enostavno buljila v moj trebuh in se smejala, ko ga je metalo iz leve na desno in obratno.
nevem, ali sem edina s takimi občutki ali ste še druge takšne. bom vesela kakšnega prispevka na to temo. 
Se hecam, ampak na nosečnosti imem blazno slabe spomine. Nobena nosečnost pri meni ni bila normalno stanje, ampak nenehen strah, če bo vse v redu, glede na rizično nosečnost, pa da o slabostih, mravlinčenjih, krvavitvah brez prestanka, bolečinah v trebuhu, utrujenosti, zateklosti sploh ne govorim, ...ne, prava groza me zgrabi, ko pomislim na nosečnost in trebušček (beri slonov trebuh). Bi imela otroka, ampak noseča pa ne bi več nikdar hotela biti.
Sploh prvi mesec mi je blo kr hudo, ker ni bilo več trebuščka, nič več brcanja... pa tudi jaz imam našega malega navihanca rada do nezavesti. Pa prav tako mi je bilo hudo, ko sem prvič pakirala za na podstrešje premajhne cunjice, ki jih je takoj na začetku prerastel. Kar jokala bi takrat, ampak sem vedela, da ni to najin zadnji otrok, da bova enega ali dva pa še imela. Me je pa že sedaj "strah" kako bo, ko bova enkrat prišla "do konca", ko bova rekla, da nič več otrok. Takrat se ne bom tolažila, sej bomo še kaj imeli kmalu, sej bodo te cunjice kmalu spet v pranju,... Najbrž bom pol otroke gnjavila kdaj bodo vnuki?!
. Anonimna se čisto podpišem pod tvoj post
.
tega pa prov nč ne pogrešam, mogoče zato ker sem mela res ogromen trebuh. Moj obseg je bil okol 140cm, sem šele zdej vidla slike svojga "bušija", me je skor kap!? Kot da bi mela ene štiri fuzbalske žoge not!!!
tudi pogrešam trebušček.
naredite