Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Poletna šola računalništva 9.6.2005 20:02:09
|
|
|
|
lenika
|
Zakaj je pa mož ne nauči?
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 10.6.2005 9:57:56
|
|
|
|
BigWhale
|
Hermes Softalb organizira prakticno vsako leto poletno solo racunalnistva. Ne vem pa kaksna stopnja predznanja je potrebna za solo. Niti ne vem, ce bo letos stvar organizirana.
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 10.6.2005 13:24:54
|
|
|
|
Nataliaa
|
Hehehe, se vidi, da ne veste kako je če je mož informatik...raje sam plača kot pa da začetnika uči osnove...na žalost. Hvala za odgovor, za Hermes bom poklicala... Mogoče še kdo kaj ve? Hvala! LPN
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 10.6.2005 14:28:26
|
|
|
|
BigWhale
|
Jaz Jakoba ze zdaj ucim... ;)
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 10.6.2005 15:36:54
|
|
|
|
Nataliaa
|
Opa! A sprejemaš še kakšne dodatne učence??? Hehheheh LPN
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 11.6.2005 23:48:28
|
|
|
|
Seven*
|
A Natalijo ful zanima Linux? Al je to bolj ocetova zelja. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 12.6.2005 14:00:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
moj je star 8,5 let in zna: - na internetu igrice poiskat in jih sam naloži, - igrice naloži v svojo mapo, ki jo je sam skreiral in sam poimenoval, - poišče igrice, ki so v računalniku in jih samostojno skapira, - odpret wordov dokument, vanj kaj napisat in ga shranit, - odpret e-pošto (MS outlook, Hotmail), jo prebrat, nanjo odgovorit ali skreirat novo, pa mogoče še kaj, pa se niti ne spomnim ;) je pa samouk in se je vsega naučil z opazovanjem ali sam ;)
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 15.6.2005 15:28:05
|
|
|
|
Nataliaa
|
Hojla! Zasledila sem Poletno šolo računalništva za otroke na spletni strani http://www.housing.si/poletna_sola.htm . Cena je zelo ugodna, pa še program je zanimiv. Kaj mislite??? LPN
|
|
|
|
Poletna šola računalništva 16.6.2005 10:51:31
|
|
|
|
BigWhale
|
Jana, pa tvoj mali je cel genij. Po mojem najbolje, da gre v kako extra solo za nadarjene... :P Natalija, Ljudje, ki na Housingu ucijo Linux so v glavnem moji znanci, obvladajo zadevo, samo nimajo otrok :P zadeva bo najbrz kar cool. So mojstri tam. :)
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki6 idej za najlepši konec šole in vrtcaPreverite šest idej, kako otroku organizirati poseben zaključek vrtčevskega/šolskega leta, da bo septembra lažje vstopil...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Mobitel.
Admin
Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?