|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poletne počitnice na Krfu? 23.2.2009 8:14:34
|
|
|
|
viv_
|
Luštkan otok, kar nekaj stvari za videt. Plaže so lepe. Glavno mesto zelo prijetno. Bi pa priporočala najem avta.
|
|
|
RE: Poletne počitnice na Krfu? 23.2.2009 8:22:54
|
|
|
|
ksenija12
|
Vredu je. Mi smo bili v Messonghi beach in toplo priporočam vsaki družinici..majhni apartmajčki, jest smo hodili v hotel, pogled na bazenček in na morje...blizu do glavnega mesta...šli smo preko avanture
|
|
|
|
|
RE: Poletne počitnice na Krfu? 23.2.2009 20:32:17
|
|
|
|
mayci
|
O, super Ksenija, ravno tale Messonghi beach nas zanima! A lahko še kaj napišeš, me prav vse zanima... Pa tebi Viv tudi najlepša hvala za odgovor!
|
|
|
RE: Poletne počitnice na Krfu? 23.2.2009 22:50:55
|
|
|
|
ksenija12
|
Ja, sem iskala slike, pa so očitno že v arhivu..Sicer pa..luštno je, kaj naj rečem. Mi v bistvu sploh nismo veliko hodili okoli po otoku, ker smo praktično imeli vse v tistem malem turističnem kompleksu..dva bazena, plaža..lep razgled (nam so takrat rekli, da ne moremo zbirati v katerem bungalovu, apartmaju bomo, so nam pa svetovali, da naj vzamemo apartma s klimo, ker bomo ziher imeli večjega in z lepšim razgledom-in tak je tudi bilo). Skratka, do sedaj so še vsi, ki jih poznam bili zelo zadovoljni s tem Mesonghi beach. Obvezno pojdite še na Krfu v tisti njihov 'water park' - aqualand..super je!!!Mi smo se tja peljali s skuterčki in smo cel dan preživeli na toboganih, drčah..sladoledu..odlično je!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiAplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Družinski izlet na KrasKras nam je tako pri srcu, da se tja odpravimo kar pogosto. Včasih le na sprehod in kosilo, včasih za cel vikend ali cel...
Zadnje s foruma
punčkapetrcaaaIme za deklico?AVA (
15%)

HANA (
28%)

LANA (
32%)

MIA (
26%)
Število vseh glasov: 117Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!