|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polnovredna moka
5.4.2007 20:51:43   
Rubin.
Razmišljam, da bi to navadno moko, ki jo sedaj uporabljam zamenjala za polnovredno moko. Zanima me če jo katera uporablja in zakaj. Ali se da za vse? In ali ima v trgovini posebno oznako, tako da bom vedela kaj kupiti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polnovredna moka
8.4.2007 9:34:40   
Izabela_
Mi delamo iz nje na primer palačinke, drugače pa tako ali tako ne uporabljam nič moke, ker nisem kakšna posebna kuharica user posted image . Lahko tudi zmešaš pol-pol, pa vidiš, če bo ugajalo. Kupiš pa jo med ostalo moko, saj boš videla.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Polnovredna moka
10.4.2007 8:44:09   
c7
Živijo!

Tudi mi jo uporabljamo. Za palačinke, tudi testo za pizzo se da narediti (najprej poskusi tako, da dodaš 1/3 bele), drugače pa jo uporabljaš isto kot belo moko (za pecivo je nismo uporabljali - polnozrnate, mislim), drugače pa pečemo tudi kruh (pirina polnozrnata, polnozrnata, ržena mešano),...

Treba se bo navaditi na malo drugačnosti - ni tako lepljiva kot bela (najbolj opaziš, ko mesiš testo za pizzo), ampak je pa je verjetno tudi cilj - malo več 'zdravja'.


(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Polnovredna moka
10.4.2007 20:47:53   
Rubin.
Hvala, bomo poskusili.

(odgovor članu c7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?