|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč- sluzasto blato
28.3.2006 10:32:33   
Nej
Rabim nasvet glede blata. Naš 4 mesece star sonček ima vsake toliko časa sluzasto blato. Res sama sluz. Blato je normalne barve (gorčično rjave) in ne smrdi. Ampak me prav pošteno moti.
Njegovo razpoloženje je normalno, razvija se vredu (lepo pase kravice, prekotali se iz hrbta na trebuh, ob podpori že sedi), vročine nima (aja ima pa včasih vročo glavico- nevem zakaj), včasih ima tudi malo polni nos. Tudi na teži pridobiva, mogoče celo preveč in raste v dolžino (rojen 2850g in 48 cm, pri treh mesecih 6550g in 61cm). V posvetovalnici je vedno pohvaljen.
Zadnje čase pa se je začela ta sluz.  Ima vetre ampak se ne napenja. Sicer bom počakala do posvetovalnice (v začetku aprila), da dobim nasvet pediatrinje.
Ampak me vseeno zanima, če je katera imela podobno izkušnjo, ali gre mogoče za kakšno alergijo ( je polno dojen, niti čaja noče). Glede alergij sem brala ampak se večina pojavlja tudi kri v blatu, kar pri našem nisem zaznala.
Morem tudi povedat da jaz jem skoraj vse ( ne pijem mleka in ne jem mlečnih izdelkov ker jih nimam rada- razen ČOKOLADA). Ali se bi mogoče morala kakšni hrani še posebaj izogibat, ampak do zdaj nismo imeli nobenih težav, pa nisem nič spremenila v svoji prehrani. V prvem mesecu starosti ga je mogoče malo napenjalo, ampak ne dosti, potem pa se je napenjanje umirilo.
Vsak vaš nasvet ali podobna izkušnja mi bo prav prišla.

Aja pa še glede spanja ponoči. Namesto da bi vedno dlje spal, se vedno več prebuja. Kdaj so vaši sončki prespali celo noč? Nam še to ni niti enkrat uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč- sluzasto blato
28.3.2006 11:17:32   
Reza
Ojla. Kot bi brala svojo zgodbo. Ista starost user posted image , isti problemi. Bila pa sem zaradi sluzastega blata v posvetovalnici in.... NI PANIKE!!!! Mi je pediater rekel, da pri polno dojenih otrocih je vsako blato normalno, razen, če se vmes pojavi kri. Tako da si lahko popolnoma mirna glede tega.

Glede spanja ti pa ne znam pomagat, ker naša spi celo noč. Je pa res, da je med spanjem nemirna, vendar je tako pri večini user posted image .



_____________________________

29. decembra se je rodila naša Ava.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomoč- sluzasto blato
28.3.2006 15:45:16   
Marogica
Moj je imel kot dojenček sluzasto blato samo, če sem jedla agrume. Če sem se jih izogibala, sluzastega blata ni bilo.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Reza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomoč- sluzasto blato
28.3.2006 16:36:09   
Teja N
Če je otroček kaj bolan, se tudi barva spremeni, tako da ni panike.
 
Če je včasih spal, zdaj pa ne več, je mogočer bolj lačen in potrebuje kaj bolj konkretnega. Ne vem, sem bila ful proti temu, da se gosta hrana uvaja pred 6m, samo naš se tudi kar naprej zbuja, včasih je pa spal po 6-7  ur skupaj, pa bomo počasi začeli še kaj drugega papcat...
 
Lp,
Tejauser posted image

_____________________________

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pomoč- sluzasto blato
28.3.2006 16:39:41   
tulip
Naš je imel sluzasto blato na začetku uvajanja goste hrane, par dni ko je jedel hruško, ki ga je tudi napenjala.

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pomoč- sluzasto blato
28.3.2006 21:30:50   
saschia
Pozdravljena! Moj sonček bo star 5 mesecev in je imel v blatu velikokrat sluz in tudi meni je rekel pediater ,da je to normalno..začelo pa me je skrbeti, ko je prej kakal 5 x na dan kasneje pa je bil po 2 ali tri dni zaprt..četrti dan se je pokakal zelo tekoče in zelenkasto in tako je vedno..se mi zdi, da bom doktrorirala na blatu svojega otroka!Vedno je tako najprej je dva ali tri dni zaprt nasljednji dan se pokaka obilno, tekoče včasih zelenkasto, drugič kot driska, potem mu včasih pride tudi skozi pižamico..včasih sem opazila tudi, da je malo čudnega vonja...malo bolj smrdi..tidte dni, ko je zaprt se zbuja po 3 x ponoči..najprej sem mislila , da je takšno blato(driskasto), ker smo mu začeli dajat AD3 kaplice pri 4 mesecih in da jih ne prenaša, potem sem pomislila, da je alergičen na mlečne izdelke..ind..pediatru sem odnesla blato niti ni odreagiral nanj..rekel je, da otrok lepo napreduje pri skoraj 5 mesecih ima 7.300 kg in velik je 66 cm, polno dojen..seveda sem bila jezna, ker sem se želela pomiriti, ko bi dobila domov izvide od blata....ampak kaj čmo pediatri so pač najbolj pametni in njim je baje vse normalno!

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pomoč- sluzasto blato
18.5.2015 9:27:15   
malla18
naš mali je star en mesec in ni več dojen, pred dvema dnevoma smo mu menjali mleko za bolj kaloricno ampak od istega proizvajalca in sem zasledila vceraj na plenicki sluz oz je izgledalo bolj kot neka sled blata sluzastega, enako kot pusca polz sledi, tako je zgledlo.... nevem ali je to normalno ali ne, mali joče noč in dan, ima močne krceke, uporabljamo kapiljice proti krcom, ker je res hudo ga gledat kak ga zvija. zaspi komaj kaj malo in ze ob naslednem krceku se zbudi in joče, poje pa 100ml flasko v enem obroku in to 4-5x na dan tak. hvala za pomoc :)

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?