|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - zniž. plačilo vrtca
3.11.2006 12:11:21   
diva 4
Prosim za nasvet.Do 15 novembra moram oddat vlogo za znižano plačilo vrtca za moja otroka.Stvar je sledeča.Moj partner je zamenjal službo in ima posledično tudi večji OD.Prvo plačo bo prejel komaj v mesecu novembru.
Ali naj navedem podatke o njegovi plači za preteklo leto ali moram dat nove podatke.Saj bo prvo plačo dobil po oddaji vloge.Če je kateri to kaj bolj jasno kot meni, mi naj prosim odgovori.Saj vpisujemo podatke za preteklo leto ali se motim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč - zniž. plačilo vrtca
3.11.2006 12:12:54   
Anonimen
KO sem jaz dobila službo, sem klicala na občino kaj in kako, pa je rekla, da ko dobim prvo plačo, plačilni list, naj ga prinesem gor in potem so mi obračunali na novo.

(odgovor članu diva 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomoč - zniž. plačilo vrtca
3.11.2006 12:36:45   
lexl
diva 4 - vsi podatki, ki jih moraš navesti v vlogi se nanašajo na leto 2005. Če je bil tvoj partner leta 2005 celo leto zaposlen, naj si pridobi žig firme, v kateri je delal leta 2005 in potem odda zraven še dohodnino za leto 2005. Če pa leta 2005 ni bil celo leto zaposlen, v dohodnini nima vseh dohodkov in zato potem oddaš dohodnino + plačo. Upam, da sem razumljivo napisala, če ne, pa še kaj vprašaj.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomoč - zniž. plačilo vrtca
3.11.2006 12:39:21   
BarbaraO
Moj nasvet: ne bodi prepoštena! Če je bil tvoj partner ves čas zaposlen, navedi v vlogi podatke za preteklo leto - saj bodo tudi dohodninsko napoved preverjali za leto 2005. Včasih se je bolje narediti malo neumnega. Ne razumem, zakaj bi moral zaradi zamenjave delodajalca takoj laufat na občino povedat. Saj če pri istem delodajalcu dobiš med letom višjo plačo, tudi ne greš spremenit podatkov v vlogi, kajne?

_____________________________

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pomoč - zniž. plačilo vrtca
3.11.2006 13:29:15   
diva 4
Drage punce, hvala za odgovore.Ker se nisem mogla odločit sem poklicala v vrtec ,referentko kjer urejamo vloge za znižano plačilo vrtca( pri nas to ne urejamo na občini).Mi je prijazna "teta" rekla , da naj kar navedem podatke za leto 2005 in bo vse ok.Tako , da bi že prej lahko njo poklicala, pa se nisem spomnila.
Hvala še enkrat

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pomoč - zniž. plačilo vrtca
3.11.2006 14:47:01   
Katrin
V vlogi oddajaš podatke za leto 2005, torej...

V dohodninski napovedi za preteklo leto nič ne piše o njegovi novi službi, ne?

Lp user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?