|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč otrokom v Bosni
26.10.2007 13:19:06   
Wahoo RR
Zelo težko si predstavljamo življenje otroka brez enega ali celo obeh staršev. Takih je v Bosni veliko. Vojna jim je vzela starše ter nekaterim tudi dom. Danes čakajo na pomoč drugih, ker sami nimajo nobene varnosti niti toplote doma ter tudi ne tople šole, kjer bi lahko pogreli svoja mrzla lička v zimskih dneh. Situacija, ki sem jo videla in ji bila priča, me je zelo prizadela. Nisem mogla ostati ravnodušna in zato že pet let v okviru društva pomagamo tem otrokom po najboljših močeh. Ti otroci niso zahtevni in so dejansko hvaležni za vsako malenkost: igračo, zvezek, majhno darilo, drva….to jim tudi vsako leto poskušamo darovati.

Predsednica društva:
Cvetka Vereš l.r. -
www.drustvobutnsut.com
 
Naš cilj je, da jim polepšamo vsaj en dan v letu, to je dan okoli novega leta, ko pripravimo obisk Dedka Mraza. Ta majhna pozornost, to majhno darilce jim razjasni obraze in prikliče na očke sijaj, ki ga običajno ni. S kako nestrpnostjo gledajo kaj je v njih ter potem pakete spet skrbno zaprejo in pazijo na to svojo majhno dragocenost….to se z besedami ne da opisati.

Letos so celo napisali pisma, v katerih so izrazili svoje želje. Tukaj sta dve pismi, več jih je na naši spletni strani:
pisma otrok

ZOVEM SE ENES. IDEM U I. RAZRED. ŽELIM U ŠKOLI DA IMAM:
SLIKOVNICE, LOPTE, BOJICE, RAČUNALJKO.

ELMA IV. RAZRED OSREDEK
Ja bi voljela da u mojoj školi ima: kompjuter i uz njega kopir aparat,zato da nam učiteljica može kopirati testove i ostale potrebne stvari.
Voljela bi da ima još: DVD, televizor, zavjese, sijalice, peč, krede, spužve…..



Če bo akcija zbiranja denarnih sredstev uspešna, jim bomo kupili katerega od želenih predmetov.

Da bi lahko izpeljali akcijo obdaritve tudi letos, se obračamo na vas s prošnjo, da nam pomagate. Za vsakega otroka potrebujemo vsaj 10 EUR…… da samo toliko…, da bi akcija bila koliko toliko uspešna. Lahko nam podarite tudi svoje izdelke za 250 otrok. Akcija traja do 25.12.2007. Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo.

Vsi, ki želite prispevati sredstva za nakup daril in potrebščin, lahko nakažete denar na spodnji račun:
Transakcijski račun ustanove Danu filantropija:
10100-0043551637, odprt pri Banki Koper.
Sklic : 25122007
Namen: pomoč otrokom v Bosni

Vsi, ki bi želeli pomagati z materialnimi stvarmi, se prosim obrnite na mail dobrodelost@ringaraja.net.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč otrokom v Bosni
28.11.2007 4:56:54   
drustvobutnsut
Lastnik portala e-svet nam je omogočil brezplačno nagradno igro, v kateri lahko sodelujete tudi vi. Humanitarna akcija še traja in računamo na vašo pomoč. Nagradna igra na: http://www.e-svet.si

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomoč otrokom v Bosni
15.12.2007 12:06:30   
drustvobutnsut
Še deset dni traja akcija, ki je še vedno negotova ali bomo lahko osrečili 250 otrok z vsaj skromnimi paketi obdaritve Dedka Mraza. Naše upanje, da bi jim lahko podarili še kakršnokoli opremo za šolo je povsem izginilo, saj se je nabralo ravno toliko sredstev, da jim bomo lahko kupili po igračo za v paket. Sladkarije so nam prispevala slovenska podjetja: Mercator, Randi trade, Merit international, Gorenjka in Novateks 1 d.o.o. Brez njihove pomoči nam ne bi uspelo, saj otroci v paketu poleg sladkarij, katerih so seveda najbolj veseli pričakujejo tudi igračo ter kakšno šolsko potrebščino. Torej, vabimo še vedno vse, ki bi radi pomagali in darovali za otroke, da to storijo. Vsem bomo iz srca hvaležni, slike s prireditve obdaritve bodo objavljene, kar bo dokaz, da sredstva gredo dejansko v prave roke.

(odgovor članu drustvobutnsut)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?