|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč pri izbiri hrane
7.3.2006 10:24:15   
Ovnica78
Zanima me kaj menite o hippovemu mleku? Res je, da je najceneje, ampak ali je tudi vredu. Trenutno imamo krizo pri mleku, doma imam škatlo hippovega mleka, zjutraj po končanem podoju sem ga naredila malčku vendar ga ni spil. Mogoče, ker je imel še dovolj mojega ali pa ker mu ni bil všeč okus. Malček je zaspal z dudo v ustih (brez joka), po čemer smatram, da je bil sit, jaz pa sem mleko zlila stran. Skrbi me tudi, ker že dva dni ni kakal, mogoče zato, ker premalo je?!
Mogoče še niti ne bo čas za dodajanje, ampak vseeno vas prosim za vaše mnenje o hippovem mleku in kakšna je razlika z ostalimi (aptamil npr.)!
Moj fantič je star 2 meseca.
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč pri izbiri hrane
7.3.2006 10:42:12   
Anonimen
No,kakor sem že marsikje odgovorila-) vztrajam na mleku Novalac ( je preverjena stvar,prodajajo ga v lekarni ),sama pa veš da imajo v lekarnah preverjene stvari.Imela sem tudi mleko humano in še nekaj,sam se ne spomnem,ampak mi je prijateljica,ki dela v lekarni in tudi pediatrinja odsvetovali.Ne vem zakaj,s humano nekaj pač da se otrok preveč hitro redi al neki itd

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomoč pri izbiri hrane
7.3.2006 12:48:56   
amy26
Moj malček je zadovoljen s Hippom res da mu ga bolj manj dodajam pač po potrebi in mu je všeč. Zaprt mi po njemu ni še nikoli bil prav tako ni krčkev ali kakšnih alergij. V začetku sem tudi jaz dodajala Novalac pol smo pa kr prešaltat na Hipp ker je oni zmanjkal. Kar se pa zadeva cen, vse so si zelo podobne edino lekarna je najdražja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomoč pri izbiri hrane
7.3.2006 20:14:56   
spacey
Nam je najbolj odgovarjal Hipp, pa smo preden smo prišli do njega, srobali kar nekaj znamk. Od Aptamil, Novalac, Humana do Beba .. no na koncu smo našli Hipp in je super. Brez krčev, zaprtja, polivanja...skratka lahko samo pohvalimo!

Kupujemo ga pa samo v Muellerju, ker je boljši saj je narejen v Nemčiji.


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?