|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim...
8.10.2004 8:16:16   
janja
Pokvaril se nam je pralni stroj. :grrr::grrr::grrr: Ker je že star, se nam ga ne splača popravljati. Kupili bomo novega. Zdaj pa sem pred dilemo! :zmeden: Ali naj kupimo pralni stroj ali pralno-sušilni stroj??? :zmeden: Doma imamo enoletnega pikca, vreme pa je tako, da se perilo suši tudi po 3 dni (pa še takrat je malo vlažno). Kurilna sezona pa se v našem bloku še ni pričela. Tako da ima pikec v bistvu veliko oblačil, pa nič za obleči (ker je vse v pranju).

Prosim za nasvet! Kaj mi priporočate? Vaše izkušnje!

lp J&:duda:A
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč prosim...
8.10.2004 8:38:11   
vesna fž
kolker sem jst slišala ti pralno sušilni stroji naj nebi bili vredi.ker....hm ne vem zakaj apak sem res slišala veliko pripomb čez njega.Kaj pa da kupite vsakega posebaj?

Upam da sem pomagala

lp vesna

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč prosim...
8.10.2004 8:45:51   
Mina1
Sej veš, vsakdo ima za vsako stvar svojo izkušnjo:

glede na to, da boš kupovala novi pralni stroj, ti vseeno priporočam pralno-sušilni stroj, ker malo jih ima tako zelo velike kopalnice ali prostorčke, kamor bi dali pralni stroj in sušilni stroj, zato večina kupi stroj "two in one".

Razumem tvojo potrebo (omenila si, da za škratka kar naprej perete in tako). Pa zdej, ko ni več tako toplo, se slabo vse suši... Pri nas je popolnoma enako. Ima res ogromno oblačil, ampak sedaj, ko hodi v vrtec, pride domov kot :pujs: in res skoraj vsak dan perem, na dva dni pa sigurno. In ker pirčakujemo februarja še enega navihančka(plenice in Co:)- :)-:)-) bo sušilec še kako prav prišel.

Paziti moraš edino to, da ne smeš vsega notri sušiti, ker se lahko kakšna zadeva skrči in potej je :((. pa ko sušiš, stroj ne sme biti prepoln, ker drugače ti ne bo nič posušili (razdeliš na pol ali četrt).

Odločitev je pa seveda tvoja;)

Pa dobro izberi;)

pa-pa Mina1:nosecka:, 20t 5/7




(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč prosim...
8.10.2004 8:55:33   
Anonimen
Jaz imam sicer navaden Gorenjev pralni stroj, ima pa centrifuga 1.500 obratov na minuto, zato se perilo potem zelo hitro posuši. Moč centrifuge je zelo pomembna, če boš kupovala navadnega, bodi na to pozorna. 1.500 obratov je po mojem največ, kar je možno, in nikoli ne bi hotela imeti manj. Kar pa se pralno-sušilnih strojev tiče: vse, kar jih poznam, da jih imajo, pravijo, da je super. Samo kar se potrabe elektrike tiče, pa ne vem, koliko je še super...

(odgovor članu janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč prosim...
8.10.2004 8:57:54   
Vera*
DRAGA JANJA SAMA DELAM V PODJETJU KJER IZDELUJEMO PRALNE ,SUŠILNE IN PA TUDI PRALNO - SUŠILNE STROJE. NAJ TI POVEM PO PRAVICI DA TI PRALNO SUŠILNI STROJI NISO VREDU. NAMENJENI SO DRUŽINAM KI IMAJO MALA STANOVANJA. ZARADI PRALNO IN SUŠILNEGA SISTEMA RADI PREJ "CRKNEJO" IN TUDI UČINEK NI RAVNO NAJBOLJŠI. SICER PA SE ODLOČI SAMA MOGOČE PA TI BO VŠEČ. TO JE PAČ MOJE MNENJE:kava:

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč prosim...
8.10.2004 9:09:48   
Anonimen
Pralno sušilni stroj ti ne bo opral tako dobro kot samo pralni, cunje se pa sušijo 2x dalj časa kot samo v sušilcu in pol manj jih lahko daš notr!

Midva imava doma pralno sušilni stroj (razmeroma nov), pa flekci kar ne grejo stran. Pa sem za probo nesla ene par zaflekanih stvari k mami odnest in je čudežno vse zginlo.
Sušim pa jih itak ne več doma (mam to srečo, da so starši pri sosedih), ker traja 3 ure, pa je še vse vlažno, pa še to samo polovica tega, kar se je pralo. Potem sledi še ena runda. Pri mami, ki ima samo sušilca vržem not celo žehto, pridem čez 80 minut, pa je vse suho.

Absolutno ti NE priporočam pralno sušilnega.

Lp

(odgovor članu janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč prosim...
8.10.2004 9:11:45   
Anonimen
Aja, pa še to.
Kar se tiče prostora: obstajajo taki podstavki, da daš v kopalnico (ali kamorkoli) pralni stroj, nanj nastavek in potem na pralni stroj sušilca . Pa ti dejansko ne zavzame nič več prostora. Razen če seveda nisi v mansardi, da imate pobite stene. Potem je pa to druga stvar...

(odgovor članu janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pomoč prosim...
8.10.2004 11:02:34   
KatjaP
Mi imamo pralno sušilni stroj, ampak sušilca skoraj da ne uporabljam. Kupila sem kombiniranega, ker imamo čiso majhno kopalnico in nimam niti možnosti, da postavim na pralni stroj še sušilnega. Zdaj ko se tako počasi suši včasih kaj posušim notri, večinoma pa kar obesim in počakam, da se posuši. Je pa res, da tisto kar opereš ne moreš isto količino posušit na1x. Moraš polovico ven vzet pa posušit in potem še drugo polovico, pa še elektrike veliko porabi. Če bi se še 1x odločala bi si kupila oboje ločeno in kopalnico malo priredila. Kar se pa kvalitete samega pranja tiče pa nimam pritožb (imamo Electrolux), opere mi dobro in tudi centrifuga je super (1200obratov) tako, da skoraj suho dobim ven. Moram pa takoj ven vzet in obesti, ker je drugače čist vse preveč zmečkano.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomoč prosim...
8.10.2004 11:11:26   
janja
Hvala za vaše odgovore!!!:):):)

Vidim, da pralno sušilni stroj ni dobra varianta. :( Zato sem se odločila, da sedaj kupimo bolj kvaliteten pralni stroj. Čez leto, ko bomo pa adaptirali stanovanje, pa si bomo omislili še sušilni stroj. (V tem trenutku ga namreč nimamo kam postaviti).

Res ste mi pomagale pri moji odločitvi. Hvala še enkrat!!! :bravo::bravo::bravo:

lp J&:duda:A

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pomoč prosim...
8.10.2004 12:45:57   
TARA in MAJ
Bom kratka IMAMO GA IN NISMO ZADOVOLNI!:kava:

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pomoč prosim...
8.10.2004 18:48:08   
LEJLA
sem ze malo pozna pa vseeno

men je pa pralno-susilni stroj super :love:
mamo LG...in ko je oprano zacne avtomatsko susit (razen ce nastimas tajmer za kasnejse susenje) in potem ima notri merilnik vlaznosti in susi pac dokler je vlazno....ponavadi je to cca 2 uri potem se pa se nekaj casa obraca, da se cunje ne zmeckajo
in perem vsak vecer...zjutraj pa ven poberem
je fino ce kupis mogoce malo drazjega
aja pa imas dve varjanti...kondenzacijskega ali pa na topli zrak...za slednjega je ponavadi treba imet zracnik drugace se ti cela kopalnica navlazi...nas je kondenzacijski

papa :)-

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pomoč prosim...
8.10.2004 18:56:37   
Nogavička
Hojla,

kolegice, ki imajo sušilni stroj pravijo, da je bolje imeti posebej pralni in posebej sušilni stroj. Ponavadi se da lahko sušilni stroj na pralnega in je zadeva s prostorom rešena.

L.p.

Tea

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?