|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponavljanje tem
8.1.2009 21:32:01   
Arwenko
Zadnje čase precej berem tale forum podolgem in počes in ne zgolj posameznih rubrik kot včasih in strašno me moti, ko se v določenih rubrikah teme ponavljajo znova in znova in šestič in sedmič in to v roku enega meseca. Vem da je uporabnice težko prisilit v to da ne odpirajo nove teme, ampak mislim da bi moderatorji lahko bili bolj dosledni in takšne teme združevali, tako bi bil forum veliko bolj pregleden in posledično bi tudi nove uporabnice  mogoče prej našle odgovor na svoje vprašanje in manj odpirale nove teme.

Mislim skratka da bi se dalo tu ogromno nardit še in praksa iz nekaterih drugih forumov, kjer se to počne je več kot pozitivna. Mnenja, moderatorji, uporabnice?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponavljanje tem
8.1.2009 21:53:55   
Ribica **
To forum nima funkcije zdruzevanja, tako da ... lahko se zaklene, brise ali pusti.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ponavljanje tem
8.1.2009 22:06:24   
benika
To forum nima funkcije zdruzevanja, tako da ... lahko se zaklene, brise ali pusti.


Mogoče bi pa moderatorji oz. RR team moral malce premisliti in namesto uvedbe **** nepotrebnih podforumov uvesti opcijo združevanja.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ponavljanje tem
9.1.2009 10:33:38   
nuala
Mislim, da bi morala vsaka nova uporabnica ob včlanitvi dobiti jasno navodilo, da naj v primeru iskanja nasveta uporabi brskalnik, ker se bo vprašanje z isto vsebino, kot je bilo objavljeno v roku 1 tedna, meseca, tromesečja - karkoli že, brisalo.
Jaz sem sicer toleranten človek, ampak razpravljanje o tem, če 7 mesečnik lahko je testenine ali ne in to že 458 mi pa gre na živce. Še zlasti, ker poleg foruma obstajajo še knjige, članki, pediater in patronažna sestra.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ponavljanje tem
9.1.2009 21:18:52   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: benika

To forum nima funkcije zdruzevanja, tako da ... lahko se zaklene, brise ali pusti.


Mogoče bi pa moderatorji oz. RR team moral malce premisliti in namesto uvedbe **** nepotrebnih podforumov uvesti opcijo združevanja.



Oblika foruma pac je in funkcije so take kot so. Ce bi probali kaj dodajat, se lahko vse zrusi. Podforum je pa stvar treh klikov.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ponavljanje tem
10.1.2009 20:44:51   
Jerneja_
Za vsakega novega člana, je tema, problem, ki ga je začel tako zelo pomemben, kot je bila za nekoga pred njim. Verjetno malo tolerance in strpnosti premoremo vsi.
V veliki večini primerov že sami uporabniki nalepite v odgovore linke, kjer se govori o podobni ali pa povsem enaki tematiki. user posted image  Če je stvar res popolnoma identična preusmerimo z linkom na temo, ki je bila odprta prva in novo temo zaklenemo.

Glede združevanja pa se ne bo dalo popolnoma nič urediti in bo ostalo tako, kot je. Teme lahko pobrišemo, zaklenemo.


(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?