|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročni organizator
26.8.2006 13:20:24   
Anonimen
A ga je že katera najela? Al' pa organizatorko, no, sej je useen... user posted image  Kva ti oni nardijo in kva morš useen sam nardit? A se to konc koncou sploh splača? Kolk pa košta?
Sej  ne morš pr današnmu tempu lajfa še poroke sam organizirat. user posted image  Vsaj take ne, da je za več kt 4 ljudi. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 13:43:52   
mamči
Kerensa, pa daj ne kompliciraj !!! Tebe tako muči in razganja, da je jooooj. Vženi se pa pika! user posted image

Ma si ti faca....user posted image

Bi pa ne bi....

A ti povem, kaj se je men zgodilo. No, ne bom čakala, da boš se odločila, da te zanima, ti bom kar povedala : moj ded je na moje provokacije o ženitvi dal od sebe še zadnji atom moči user posted image  in REZERVIRAL datum na uradu (al kaj je že ). Jaz smotka panična sem pa našla 1000  in 1 izgovor zakaj ne takrat. Moje izgovore je sicer ignoriral, sam predolgo - nekaj pred rezerviranim terminom so mojega v.d. moža poklicali in vprašali al še velja datum.... Da se je skor v zemljo vgreznil, ker nisma v bistvu nič uredila tak ne rabim govorit. Od takrat dobim vedno servirano, da je enkrat že šel na kolena (  dobesedno ) več pa ne bo.

Najhujše od vsega pa je, da imam od takrat vzdevek : POBEGLA NEVESTA.  In to ne sam doma, tud pri kolegicah, prijateljicah in sodelavkah. Ni fajn no...

Nauk zgodbe¨:NE KOMPLICIRAJ IN NE ZAVLAČUJ !

Zdaj, ko mate lepo, novo miško doma lahko vse sama zorganizirata !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 13:45:48   
Anonimen
Idi v rit, Mamči. user posted image user posted image user posted image
Pa a veš kolk to dons stane, jebenti, da si človk tkole z eno poroko zafura lajf do konca? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 14:48:52   
mamči
Ti še na to temo eno povem : jaz sem stalno z dnarjem ven hodla. Evo, isto kot ti. Pa niti slučajno ni bil dnar problem, pa tud niti v sanjah nisem šuft - nasprotno !
Pač izgovor.... pa me je moj v.d, mož lepo nagnil.
On v službi dela z železjem ( ne direkt, dela pač programe na rač. za orodja, pa delavce ima prek ). In ko obdelujejo "komade" se nagrmadi en kup "špen" - tak pač mi rečemo. Kot eni rezanci (svederčki ) iz železja user posted image  zelo podobni novodobnemu odkačenemu nakitu. In mi dec pravi : če je dnar problem, boma pa iz delavnice vzela dve špeni in bota za prstane, za urad boma dala tistih par jurjev pa čao pero.. Nakar letos za user posted image  (madona, al je bilo valentinovo, al dan žena ???? ma jaz sem romantična, ko kramp....) dobim v taki odkačeni prozorni posodi fullll lepi cvet orhideje. Imela je tak trak za obesit na steno. Jaz veselo obešam in sem bila ful vesela, ker je bil res lep cvet in ko od blizu pogleda vidim na cvetu dve špeni !!!!! Pogledam mojga ( čist osuplo valda ), ki pravi :a bo dovolj poceni za ohcet!!!???

Smeha je bilo pol seveda za dol past. Odgovora še pa do danes ni dobil.

Ma, daj ne postani tak extrem, ko sem jaz. Kdo izbira, zbiro dobi. In tak bom lepo ostala pobegla nevesta user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 15:42:47   
Jessy
Mi nismo najemali organizatorja, ampak smo to kar sami speljali (mama, sestra, ata, pa čisto malo tudi njegovi starši). Je pa kar nekaj stvari za poštimat. Imeli smo nekaj čez 80 ljudi.
Midva sva najprej šla v Bistro, da sva rezervirala datum (če sem poštena, sem to opravila kar po telefonu)! Zatem sem šla še k župniku rezervirat isti datum.
Ne smemo pa pozabiti na rezervacijo v gostilni. V bistvu je ta še najbolj pomembna, da se je najprej rezervira, saj so hitro zasedene. Tudi po pol leta in več vnaprej!

Nato pa je sledilo:
- izdelava konfetov (smo jih same delale)
- izdelava naprsnih šopkov iz suhega cvetja
- naročilo peciva
- ogled in izbira poročne obleke, čevljev...
- nakup moževe poročne obleke, srajce in čevljev
- nakup prstanov (sva šla v Italijo, ker je nekaj ceneje kot tu)
- naročilo škatel za pakiranje peciva, ki se ga da svatom ob odhodu domov
- iskanje benda, ki bo igral na ohceti
- dogovor s cvetličarko o šopku in krasitvi avtov
- sestavljanje vabila in pošiljanje le-tega (smo večini kar po pošti poslali, ker ni bilo časa, da bi šla osebno do vsakega, tako da sva le tistim, ki stanujejo blizu nas, nesla osebno)
- dogovor s fotografom in snemalcem (midva sva veliko odlašala, nakar sta najboljša snemalca bila zasedena za ta termin)
- dogovor za krašenje cerkve
- dogovor za postrežbo svatov v Bistri po obredu
- nakup pijače in hrane, kar smo rabili pred blokom, ko so mi krasili vhod (en večer pred poroko) ter za svate, ko so me prišli iskat. Nekaj pijače smo imeli potem tudi v avtomobilih za po poti, da kjer smo se ustavili, da smo lahko kaj ponudili.
- dogovor za jagode (smo imeli pogostitev šampanjec z jagodi v Bistri in smo kar sami nabavili oboje)
- naročilo poročne torte
...

Se mi zdi da sem ta glavno napisala, je pa še veliko malenkosti, na katere je treba misliti. Ti pa povem, da je moja poroka stala malo več kot 1 milijon, pa smo veliko sami naredili, da smo čimveč prišparali, pa je znesek vseeno velik.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 16:05:34   
KIRA
hehehm kva ti kompliciraš. seveda se da vse sam zrihtat, en seznamček si napiš pa pol povrsti pejd, pa bo.
kva te zdej matra, te je strah da bi te tvoj poroču?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 16:15:27   
Anonimen
jao, jao 1 mio za poroko! user posted image pa kej komplicirate ljudje. rajš bi ta dnar na hranilno dala za tvojo deco.  pa kje piše da vse to rabiš.user posted image user posted image user posted image sicer je pa to itak tja vržen denar, če oz. ko se boš ločla.
ma eni bi se šli še na luno poročat, sam da bi bli nekaj posebnega.! pa saj ni treba komplicirat. vse se da čist orenk zrihtat tud brez tolk keša v žepu. to je sam šminkanje take cifre plačvat za 1 dan v življenju,pa vso žlahto hrant in cirkus zganjat.  ma dejte se zresnit.
poroka ni čist nič druzga, kot da 2 potrdita, da hočeta živet skupi. pa ni treba nobenih kilometrskih šlajerjev pa ne vem kakšnih ceremonij kot v kakšni žajfanci.
kerensa itak ni verna, pa to z cerkvijo in župnikom odpade.

(pa se opravičujem, ker sem tokrat anonimna  - dons se mi ne da kregatuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 21:02:33   
Marogica
Tudi midva sva imela ca 100 ljudi na poroki(z otroki vred), pa sva vse organizirala sama, nekaj je pomagala mama. Za vse ostalo pa je moži zavrtel telefon vprašal kako in kaj....pa se je zmenil. O poroki sva začela razmišljati nekje sredi sept, poročila pa sva se 4. novembra.

Seveda najbrž ni bilo vse popolno iz aspekta drugih, zame je bilo. Saj je bil moj dan. In to je pomembno.

Milijon za poroko pa ne bi dala, pa če ne bi vedela, kam z njim. Res škoda denarja, se da za manj denarja narediti marsikaj. samo malo iznajdljivosti je potrebno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 22:48:58   
Anonimen
No, saj jaz tudi mislim, da je 1.000.000 SIT res "nekoliko previsok" znesek za kaj takega. Dandanes poroka očitno res ni več dan zaobljube žene in moža, ampak dan zastonj prehranjevanja dveh družin. user posted image
Najin dan bo sicer (na tastovo željo, pa tudi na njegove stroške) vključeval tudi to, ampak jaz za naju hočem predvsem najin dan in pa eno pošteno zabavo po tem. Bolj me skrbi, koliko časa bom odplačevala zabavo. user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 22:50:37   
mamči
Torej je že zmenjeno? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 23:02:35   
Anonimen
Idi v rit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 23:04:27   
KIRA
hej, očitno se neki dogaja. vsaj pri tebi. ker drgač ne bi takih konkretnih stvari spraševala.

kaj je zdaj tist bla zaročna miška ali kaj takega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 23:09:12   
Anonimen
Tudi ti idi v rit. user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 23:12:00   
KIRA
ne bom. mi tam ni všeč. pejd ti, če ti je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še vedno nisi povedala. a si frišno zaročena in se boš kmal pisala drgač ali kako??? zdak boš darjakamikaza ne darjakos. user posted image user posted image user posted image user posted image
jest pa mislim, da je tista miška bla mala zlata miška na kakem prstančku ali verižici. si dobila zaročno verižico z obeskom kaj?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dej zin že. že en miljon let nisem nobenmu čestitala, ker se noben več noče poročat. pa če s kamikaza buni, ga sam sem gor stiraj, pa mu bomo tako naredle, da te bo takoj jutri vprašu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 23:16:57   
Anonimen
Kamikaza si je kupu miško. Jst sm si kupila slušalke. In kupila sva še en kup druge nepotrebne šare.
To je VSE, kar se je zgodilo v City Parku. user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 23:17:33   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Idi v rit. user posted image user posted image user posted image


Ti idi user posted image

Drugač pa zgleda, da počasi lahko začnemo s čestitkami - itak user posted image . Sam drzni si rečt, da še ne !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 23:19:41   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Kamikaza si je kupu miško. Jst sm si kupila slušalke. In kupila sva še en kup druge nepotrebne šare.
To je VSE, kar se je zgodilo v City Parku. user posted image user posted image


Iz kabla od miške bi se dalo zdinajzirat fajn prstančka..... pa slušalke praviš, se tud da user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 23:24:45   
Anonimen
O, fak... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 23:24:54   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Kamikaza si je kupu miško. Jst sm si kupila slušalke. In kupila sva še en kup druge nepotrebne šare.
To je VSE, kar se je zgodilo v City Parku. user posted image user posted image



aha. kaj pa pol? na poti domov???? ali pa doma???? detajle dej punca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 23:27:12   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

O, fak... user posted image user posted image user posted image


Kaj zdaj ????? Joj, kak si ti problematična ! Kaj ta o f... ? Za dizajnerske prstane al za razkrinkanje ? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Poročni organizator
26.8.2006 23:30:13   
Anonimen
NČ ni blo na poti tja in nazaj. Na poti tja sva denar štela, na poti nazaj pa vlekla vrećko in voziček. user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Poročni organizator
27.8.2006 7:24:19   
Naja30
Midva sma tudi poroko sama organizirala v 1 mesecu, z malo pomoči moje in njegove mame. Sma pa dala vedet povabljenim, da ne rabima nobene šare, samo denar za poročno darilo. In na koncu sma bila v +! Tako da ni bilo nobenega stran vrženega denarja. Ti pa povem, da tudi če delaš majhno poroko, z malo povabljenimi (cca 60 z otroki), se znesek kar zavrti tja nad pol miljona ali še več. Pa nisma niti stiskala, niti razsipavala denarja. Samo gledala sma, da boma dobr čez prišla. Kot sem že rekla, pa sma bila na koncu obdarjena večinoma z denarjem tako da je volk sit in koza cela user posted image

Mogoče pa Kerensa noče povedat, da bo dahnila usodni da in nas bo nekega dne (po kakšni soboti) samo presenetila, me pa nos do tal? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Poročni organizator
28.8.2006 12:50:47   
LUNA06
Pismo si hecna Kerensa, po eni starni nečeš dat miljon za ohcet, po drugi bi mela pa organizatorja in medijsko zvezdo na poroki......jao, jao!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Poročni organizator
29.8.2006 21:32:36   
Kalina
Pri nas je bilo 300 svatov, vse skupi je prslo recmo okol dobra 2 miljona, al pa slaba 3. Nevem tocno je tast placu user posted image
Z mozickom sva dobila 2 miljona od svatov, ja ja takle mamo pr bosancihuser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Poročni organizator
29.8.2006 21:36:03   
Anonimen
Luna... men se zdi glupo dajat milijon zato, da nafutram familijo, od katerih jih polovico ne poznam. Ampak hočem pa žurko in če se povrhu vsega še sam od sebe najde in ponudi nekdo, ki bi to plačal, pa tut nism tolk blond, da bi rekla ne. user posted image

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?