|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postopek za izvržbo
26.1.2005 0:01:08   
mihelca
Drage R Rajevke! Danes sem vas prišla po dolgem času pogledat. Moram vam pa povedati, kaj se mi je zgodilo na zadnjih skupnih stikih,ki se izvajajo v prisotnosti mene.Tiste,ki ste mi že stale ob strani in dajale podporo veste kakšna je vsa zgodba.:kuza::kuza:Oče otroka mi je na stikih s mojim sončkom v Evroparku pobegnil,ker nisem mogla iti z vozičkom po stopnicah za njima. Ne vprašajte kakšna panika me je zgrabila.Po dolgem času, ko sem preiskala vse trgovine in hotela poklicati policijo sem ju našla. Rekla sem mu, da mi je to naredil zadnjič in nikoli več. Pa se mi je kar delal norca. Na koncu stikov je samo rekel,da pride po sina v nedeljo, pa sem mu nato odgovorila,da jih je nadomestil že prejšni teden. (ker jih je res nadomestil). Začel je groziti z izvržbo in sem mu rekla,naj jo da,da pa otroka sploh nebo več videl. Ker sem do sedaj se jaz prilagajala njemu in se držala vseh trminov. Zanima me, ali ima katera izkušnje z izvržbo? Prosim če mi lahko sporočite kako je s tem? Lep pozdrav! Opravičujem pa se vam,da nisem nič na forumu,kajti cele dneve sem v službi. Mihaela
:rozica:

< Sporočilo je popravil wahoo -- 26.1.2007 16:06:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 0:23:46   
nejcko
Žal, Mihaela, nimam nobenih takih izkušenj in ti verjetno ne bom v pomoč. Kljub vsemu pa bi ti rada povedala, da velikokrat pomislim nate in se sprašujem, kako si. Vidim, da te dec še kar naprej zafrkava. Nimam besed. Držim pesti, da se bodo stvari čim prej uredile, še vedno sem pa mnenja, da bi svojo zgodbo lahko dala na TV.

Drži se, polupčkaj svoja sončka in oglasi se še kaj.

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 7:11:03   
Trebnje
Mihaela,tudi jaz žal ne vem nič o tem.Se pa velikokrat spomnim nate.Je že tako v življenju,da mora vsak nositi svoj križ,ampak,veš,tvoj je zares težak.Ne daj se!

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 10:25:39   
Anonimen
Jaz sem svoje mnenje napisala že ta stari temi. Vsekakor mislim, da bi MORALA tožiti tega bebca.

(odgovor članu mihelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 10:50:04   
Annny
Kakšna izvršba neki:)-
Za izvršbo te mora najprej tožiti, nato mora priti do pravnomočne sodbe v njegovo korist (po vsem postopku na sodišču) in do izvršbe, ČE sodišče tako določi. ČE se seveda vmes ti ne pritožiš...

Tudi jaz ti svetujem, da ga tožiš- človek je neuravnovešen:zmeden:

LP in veliko sreče:rozica:

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 11:18:58   
mihelca
Pozdravljena! Kolikor vem,da je izvržba denarna kazen. Mene pa zanima to,(nisem ovirala stikov in tudi ne preprećevala,videl ga je točno na tisti dan ko je bilo določeno) na podlagi česa on meni lahko grozi z izvržbo? In kje potem lahko dokazujem, da je stike imel in kakšna je v resnici vsa situacija? O vsakih stikih;ko jih je imel s otrokom(hvala bogu),sem obveščala pisno Csd.Oče otroka je tudi na Csd dal izjavo, da se strinja,da sem pri stikih prisotna. Sedaj pa naenkrat hoče otroka sam odpeljat, neglede na to če sem jaz v službi. Začel pa je v soboto, ko mi je rekel,da ga pride iskat v nedeljo(ko sva jo že nadoknadila,ker je vedel,da sem v službi).Prišel pa je v nedeljo pred hišo stat s kolegom,ne da bi poklical ali pozvonil. To se vidi,da me samo psihično maltretira. Zanima me,če lahko da, to v izvržbo?Jaz pa otroka ne dam njemu samemu,kajti videla sem kako bi se on ukvarjal s njim in samo jamra,da nima denarja(za parkirnino,za lutkovno predstavo,da otroku kupi sok itd.) niti ene pleničke mu ni mogel prinesti,razen preživnine 10000 sit. Lep pozdrav!

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Postopek za izvržbo
26.1.2005 11:21:58   
mihelca
No ker Csd mi je tudi rekel,da ob vsakem stiku kadar otroka ne dam,dobim denarno kazen,zato sem se držala do sedaj vseh stikov. Še zamenjala sem dneve in jih nadomeščala kadar sem bila v službi. Otroka pa mu res ne dam brez moje prisotnosti in me to zanima kako je s tem? Poljubčke vašim:duda::duda::duda:

< Sporočilo je popravil wahoo -- 26.1.2007 16:07:08 >

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 11:25:26   
mihelca
Še tole,danes delam popoldan in bi morali biti stiki od 17 do 18 ure in me oče otroka sploh ni poklical in se javil. Zanime me,če bo spet stal pred hišo,da bo lahko grozil z izvržbo. Čeprav ve,da delam popoldan in sem mu že povedala,da me more en dan prej poklicat,da se dogovoriva za stike. Zdaj bo lahko spet hodil na Csd. Lep pozdrav!

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 11:27:30   
Anonimen
Lahko da bo stal tam in lahko da bo kaj kompliciral. Veš kaj, če sta se dogovorila za določene ure in če ti takrat ne moreš, raje ti pokliči in to povej, kot da čakaš, če bo on poklical in seveda ne bo (da bo lahko potem še za to težil).

(odgovor članu mihelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 12:22:47   
Annny
Mihelca, nič ne skrbi- njegove grožnje so samo psihično maltretiranje in nimajo nobene realne podlage!
Stiki se izvajajo tako, kot piše v odločbi- oče jih ne more izvajati 'samovoljno'. Na tvojem mestu bi se pritožila za začetek na CSD.
No, pa tudi do kazni (denarne) ne pride kar avtomatično, temveč se mora on najprej pritožiti, potem je na vrsti cel postopek..potem ti lahko nasprotuješ in rečeš, da si se mu prej vedno prilagajala, da te je maltretiral..
SKRATKA: z ničemer ti ne more in nima pravice groziti, lahko pa ti njemu, če bo 'težil' še naprej.
Poleg tega njegov kolega nima s stiki NIČ.

LP

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 12:23:50   
Annny
No, imam občutek, da uživa v tem maltretiranju in da mu do otroka v resnici ni kaj dosti, žal:(

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 12:24:19   
Anonimen
Jaz pa menim da si tistega dne naredila napako in zamolčala pobed bedaka z otrokom.Še tisti hip bi morala dati prijavo na policijo.

(odgovor članu mihelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 13:01:04   
mihelca
Moram povedati,da sem ga do sedaj jaz klicala glede stikov,da se izvajajo.Sedaj ga več ne bom. Ker ima en dan prej za javit,da se dogovoriva. Poleg tega pa imam dve otroka in se ne more tako igrat. Dovolj me je imel za norca celo nosečnost,ko sem bila sama in me poniževal,zraven tega,da ni zaščitil hčerke pred njegovim očetom itd.Naj gre na sodišče pa bomo videli kako bo. Na Csd jim tako in tako pišem poročila kako so stiki potekali(ker jim ne zaupam). Če bi se pa držala začasne odločbe,bi pa morala dati otroka brez moje prisotnosti v hišo pedofila. No vsaj to sem za mesec dni dosegla,da sem bila prisotna na stikih. Sedaj pa očitno misli,da bom mu kar dovolila otroka odpeljati. Pa ni šans. Še to ga je sprobaval in na koncu stikov govoril"mama pa-pa"pa se je otrok začel jokati in siliti k meni,da ni hotel več k očetu. Potem pa naj mu ga dam? NE! Potem pa kar naj gre v izvržbo,če je to takšen postopek,ker imam vse adute v rokah in bom dala še samo za prekinitev stikov.Da bomo jaz in moji sončki imeli enkrat svobodo in mir. Bodite pozdravljene!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 13:02:31   
mihelca
Annny! To jaz že dolgo vem,da mu do otroka ni. Njemu je samo do zmage in da mene maltretira.

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 13:05:49   
Annny
Mihelca, BRAVO!! Tako se govori!!!
Naj se človek sam pozanima za svojega otroka- da bi ga morala ti klicati za stike, to je pa že absurd.
Kar piši poročila CSDju, kopije pa pazljivo shrani- če bi slučajno kaj prišlo na sodišče, boš imela vse dokaze, da si se ti dogovorov držala.
Ignoriraj ga in ga ne kliči, potem boš pa videla, kaj bo:) Itak ti ne more nič!!
Le pogumno!!

LP:rozica:

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 13:15:19   
mihelca
Ja saj na Csd pišem vse,ker jim ne zaupam.Zraven tega sem jim podala vlogo za vpogled moje dokumentacije od stikov ki so se vršili na CSd in mi jih je "baje" poslala že 31.12.04 in sem jih 18.01.2005 prejela po pošti.Saj sva se en dan prej pogovarjale S Socialno in se je čudila,da še jih nisem dobila. Drugi dan pa jih dobil z datumom na koverti in jim bom danes poslala zahvalo.(to kaj vam bom sedaj posla).

Center za socialno delo
Dvorakova ulica 5

2000 MARIBOR






Maribor, 22.01.2005



Poslano po fax-u za gospo Elviro ZORKO



Spoštovana gospa ZORKO!

Sporočam vam, da sem dne 19.01.2005 prejela vašo pošto in sicer poročila o stikih (za kar se vam zahvaljujem), za katera ste mi zatrjevali, da ste jih poslali na moj naslov že 31.12.2004. Iz kuverte, v kateri so bila poročila pa izhaja, da so bila na pošto oddana dne 18.01.2005, kar je lepo razvidno iz žiga na kuverti in tudi, da je bilo poslano z navadno pošto, v znesku 91,00 SIT. To, kar ste vi meni poslali v prilogi vabila in sicer fotokopijo popisa oddanih pošiljk, pa izhaja, da ste pošto poslali dne 31.01.2004, vendar priporočeno in v znesku 263,00 SIT. Zato smatram, da v tem primeru ne gre za isto pošto!


la.)

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 17:28:53   
Mojca20
V tvojem primeru izvršba nikakor ne more priti v poštev!!!

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
26.1.2005 19:28:38   
india
Mihelca, ne pusti se, saj te samo izsiljuje! Prijavi,kaj se je dogajalo v Evroparku, pisno, da boš imela dokaz!
Pa ne pusti se mu več maltretirat!

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
29.1.2005 6:42:00   
anajmad
Jst v tvojem primeru,kot je bil pobeg z otrokom,bi šla takoj na policijo.Imela sem eno znanko,ki ji je bivši mož tudi tako nagajal.Poiskala si je pravno pomoč(poglej na internetu,mislim da je tudi brezplačna)in naslednjič,ko ni deklice pripeljal ob določeni uri(čez 5 ur ga še ni bilo) ga je prijavila na policijo.Policija je avtomatično prijavo dala na CSD in od takrat dalje ima mir.Lepo ji plačuje,kar ji pripada in obiski so tudi v spremstvu nje,ali njenih sorodnokov.Pravnik ji je pa pomagal v takšni smeri,da je dobila preživnino in obiske so s tem uredili.Veliko sreče ti želim.
en lp:morje:D.

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
6.2.2005 11:32:28   
popka
Izvršba ni tako enostavna zadeva.Jaz pravkar izpolnjujem obrazec za izvršbo.Oče mojega otroka namreč ne plačuje preživnine ,zato sem ga tožila na sodišču ,na osnovi pravnomočne sodbe pa moram dati predlog za izvršbo.
Tako ,da bodo od njega izterjali denar in ga dali otroku.Pri nas je to resno - on ve da je otrok zame vse in da nima šans z drugačnim vedenjem ,kot takšnim ki otroku koristi.

Pr tebi je problem ,da se pustiš zafrkavati.Pokaži mu ,da ga ne rabiš ,da ti je otrok tisto za kar živiš.Jaz bi mojega isto sekundo prijavila ,da mi otroka vzame.Pa vse imej pismeno -
Vsak dokaz pride kdaj prav.CSD je pa itak brez veze - sedaj so pristojna za resne zadeve le še sodišča.
Skratka ne se bat ,ti si samo lepo piši vse ,pa bo.
Pa pojdi na PIC ,tam imajo en nasvet zastonj- ti bo odvetnik svetoval ,kako naredi.Ne bo ti žal.
lp

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
15.2.2005 20:08:37   
mihelca
POZDRAVLJENE!
KOLIKOR SEM SEZNANJENA JE TOLE DENARNA IZVRŽBA. VERNDAR SE SPLOH VEČ NE OBREMENJUJEM S TEM. OTROKA NE VIDI,KER VEDNO TAKO DELAM IN POLEG TEGA ME SPLOH NE POKLIČE IN SE NE JAVI.PA JE OTROK ŽE KAR PRECEJ ČASA BOLAN,ON PA TEGA SPLOH NE VE,SAJ SE NE POZANIMA. JAVILA SEM TUDI NA CENTER,DA ME EN DAN PREJ NAJ POKLIČE,DA SE DOGOVORIVA ZA STIKE IN,DA MU NAJ TO SPOROČIJO. VENDAR SE ON RES DELA NORCA,KER VSAJ DVAKRAT JE STAL PRED HIŠO,KO STA GA MOJA STARŠA VIDELA IN MU POVEDALA,DA SE TO MORA DOGOVORITI Z MENOJ.STARŠA PA SE ZARADI TEGA SEKIRATA,KO GA SAMO VIDITA.RAZEN TEGA,DA JE SPREMENIL MNENJE,DA JE OČETU REKEL,DA JE PRIŠEL PO SINA.JAZ PA GA TAKO IN TAKO BREZ MOJE PRISOTNOSTI NE DAM. AMPAK TO NI ŠE VSE,NJEGOVA KOLEGICA IN SEDANJA ŽENA PA ME HODITA GLEDAT TJA KJER SEM ZAPOSLENA. DANES SEM NJEGOVO KOLEGICO SREČALA V EVROPARKU IN JE HODILA NONSTOP ZA NAMI,TAM KJER SMO BILI MI, JE BILA TUDI ONA IN SE "SPREHAJALA". VSEMU TEMU SE ŠE SEDAJ SMEJIM,AMPAK KAKO DOLGO? OČE OTROKA PA ZGLEDA,DA IMA SPET NEKAJ V PLANU. JAZ SEM SAMO REKLA TO,DA SE NE ČUDIM,DA JE TOLIKO UMOROV ITD.SAJ KJE SO LJUDJE,DA BI ZAŠČITILI OTROKE IN NEKAJ UKRENLI GLEDE TAKIH,KI TE POČASI PSIHIČNO UNIČUJEJO.POLJUBČEK VSEM MAMICAM IN VAŠIM SONČKOM:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
16.2.2005 11:42:52   
Anonimen
Ta, izgleda da ne poznaš zgodbe, sicer ne bi tega napisala. Človek, ki je sokriv spolne zlorabe nad svojim otrokom, je sposoben marsičesa. Drugič prej raje melo premisli.

(odgovor članu mihelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
16.2.2005 12:01:31   
Anonimen
Ja pa bodi poštena in svoje misli javno povej,nihče te ne bo zaradi tvojih misli obsojal.Pa še to dobro natančno preberi celo zgodbo in potem premisli in podaj svoje mišlenje.Jaz bi bila tudi popolnoma na tleh.če bi vsak dan nekdo namenoma žrl živce.
To je obnašanje nezrelih pokvarjenih ljudi.Verjamem pa,da ko ti je najhuje ko ne vidiš izhoda bi kar pobijat začel.To pa seveda samo v svojih mislih,kot samoobramba pred takim krutim psihičnim nasiljem.Naj se javi tista ki še ni nikoli imela v najhujših trenutkih take misli,če pa še niste pa vam jih ne želim,slej kot prej se človek znajde v taki situaciji.

(odgovor članu mihelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
16.2.2005 14:25:14   
mihelca
HVALA SPLIŠNI IN NEVA 6! STRINJAM SE Z VAMA,SAJ VIDVE TOČNO VESTA KAKŠNA JE VSA SITUACIJA.BOG NE DAJ, LJUBOSUMNA NISEM"SAMO NAJ ME PUSTIJO VSI IZ NJEGOVEGA KROGA NA MIRU,TAKO KOT PUSTIM JAZ NJIH. MANJ GA VIDIM, BOLJ SEM SREČNA IN MIRNIH ŽIVCEV. KO PA SEM VIDELA NJEGOVO ŽENO(KI JO JE PRIPELJALA NJEGOVA PRIJATELJICA) SE MI JE NJEGOVA ZENA ZASMILILA,KO BI VIDELE NJEN POGLED.(ŽALOSTEN IN IZGUBLJEN)! TAKO SEM SEDAJ SREČNA,DA SEM S OTROCI NA VARNEM IN UPAM, DA BO ENKRAT TUDI NJEGA MINILO IN DA NAS BO PUSTIL NA MIRU. SEVEDA TUDI NJEGOVA PRIJATELJICA,(NE ŽENA) IN NEHALA HODITI V KONTROLO,KDAJ SEM V SLUŽBI IN KDAJ JE OTROK V VRTECU IN PRED VRTEC ČAKAT,KDAJ BOM OTROKA ODPELJALA.ZATO GA PA SEDAJ NE VOZIM VEČ V JASLICE. LEP POZDRAV!

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   POSTOPEK ZA IZVRŽBO
16.2.2005 14:28:45   
mihelca
"TA" VEM KDO SI IN HVALA BOGU DA SO TUKAJ USTANOVE IN SODIŠČA,TVOJ BLA BLA PA LAHKO IZHAJA SAMO OD TEBE IN TEBI ENAKIH

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?