|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potenje ponoči
11.3.2009 8:03:29   
pety78
Moj sin (3,5 let) se nenehno poti ponoči. Takoj ko zaspi ima že mokre lase, kot da bi mu glavo oprala. Poten je tudi po celem zgornjem delu telesa, zato ga non stop brišem.
Ali se je mogoče katera na kak način rešila te nadloge?

Pred spanjem mu sobo prezračim, tako da nima pretoplo, radiator je odprt na minumum, ...
Ali bi pomagal kak drug vzglavnik in odeja?



_____________________________


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potenje ponoči
11.3.2009 9:01:00   
*sato*
Moj je tri mesece mlajši od tvojega, to potenje pa se pri njemu vleče že skoraj eno leto. Takoj ko zaspi, je ves premočen, kot si rekla. Včasih mu moram celo preobleči pižamo. Enkrat sem pediatrinjo vprašala, če je s tem kaj narobe, pa je rekla, da si pač na tak način uravnava temperaturo. Imamo pa zaradi tega v sobi radiator zaprt (če je zunaj res mrzlo, ga odprem na 1 ali 2), pa prezračeno je. Za spat ima tanke pižamice, obvezno bombažne in zračne. Jaz sem tudi probala že vse, pa nič ne pomaga.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Potenje ponoči
11.3.2009 9:07:56   
pupika
Pri našemu pomaga če ga ostrižemo.Sem vedno opazila, da ko ima malo daljše lasje, je na eni strani glave moker, na tisti kjer spi, in takrat je pri nas čas za frizerja, potem pa se to konča.Pa temperaturo smo zmanjšali v spalnih prostorih.

(odgovor članu *sato*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 14:21:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Potenje ponoči
12.3.2009 21:09:17   
smeja2
Tud naš Tim se zmeri spoti takoj ko zaspi. Jaz sm pogruntala, da ga morm dat spat brez povštra, ker če ne se on zarije not in čist zašvica user posted image . Tko da ponavad počakam da zaspi pol ga pa dol iz povštra dam. Pa pokrijem ga samo z eno tenko dekco. Čez kakšne pol ure ga grem zmer pogledat in če je mokr mu preoblečem pižamo, da ne spi v mokri. Pol je pa ponavad ok in se ne poti več.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Potenje ponoči
18.5.2009 9:25:28   
piba
Tudi naša Lea 5 se zvečer, ko zaspi zelo fejst prepoti. Sicer je rada doro pokrita. Morda imamo v sobi prevroče in je tudi preveč oblečena.
Prav tako se njena 1 leto in 4 mesece stara sestrica ponoči fejs poti.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Potenje ponoči
18.5.2009 11:36:46   
lilka
Tudi naša 2 letnica je bolj vroče sorte kot jaz in tudi ona se poti v glavo. Radiator imamo pozimi zaprt in odprta vrata splanice da ni lih ledenica, zdej je samo v pižamici, pa v vreči, počasi bomo pa še iz vreče šli, ji je že prevroče. Če je 17 jo dam v vrčo, če pa 21 kot danes pa brez.

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Potenje ponoči
18.5.2009 11:52:45   
honey
Jaz našega tudi strižem čimbolj na kratko - poleti sploh, ker vedno najprej zašvica v glavo. Tudi ponoči. Zdaj je itak že 14 dni oblečem samo v kratko pižamo, ker mu je enostavno prevroče. Pa že tako je večino časa odkrit. Ne vem, kaj bomo delali poleti user posted image Ponavadi zvečer prostor prezračimo, da pade temp. na 17 °C, samo kaj, ko jih imamo zjutraj spet 21 user posted image Mi smo vsi trije vajeni spati v mrzlem - do 18 °C in me je že zdaj strah, kaj bo poleti. Najbrž si bomo res morali klimo omislit.


_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu...
Slovenija je častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni, s čimer bo na svetovnem zemljevidu še dodatno utrdila svoje mest...
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?