|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdrav !
15.7.2007 13:03:41   
zorica


Po kar dolgem času sem se spet odločila, da kaj napišemm na temo user posted image .
Kot se mogoče katera spomni, sta za mano dva postopka IUI, oba neuspešno.Pripada mi še en, potem me dajo na seznam za umetno oploditev, ki bo verjetno zaradi moje bolezni malo prej, vsaj tako je rekel v Mb. dr.Vlaisavljevič.

Jaz pa sem sedaj pred dilemo.V postopek IUI sem šla brez kakršnih koli preiskav.Mogoče mam kakšno pregrado ipd. pa sem se sedaj odločila, da bom prosila svojega G da me da na HSG.Kaj pravite? O imam, moj ma malce slab spremiogram, a ni preveč kritično.

Mogoče sem malce naveličana vsega, saj bo oktobra 2 leti odkar se trudiva, pa v bistvu sploh ne vem 100% če je z mano vse OK.
Kaj mi svetujete, kako se naj lotim zadeve ?



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozdrav !
15.7.2007 13:31:10   
Anonimen
Kokr sem jaz seznanjena se s hsg ne najde pregrade. Le-ta se lahko vidi z vaginalnim UZ ali diagnostično histeroskopijo. S HSG pa se preverijo prehodnost jajcevodov in oblika maternica in v zvezi obliko nepravilnosti.
Jaz menim, da če bi imela kako pregrado, bi ti jo že videli ali vsaj omenili. Zaradi pregrade ne rabiš na HSG.


(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pozdrav !
15.7.2007 13:49:36   
zorica


Hvala Mišek za hiter odgovor.Narobe sem napisala, mislila sem prehodnost jajcevodov.Mar ne bi bilo dobro to narediti ?Ali pa je res le usoda, da tako dolgo ne zanosim user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pozdrav !
15.7.2007 14:09:41   
Anonimen
Lahko je vzrok, da ne moreš zanositi, lahko pa ne, lahko pa je še mnogo drugih razlogov. Vendar zamašen jajcevod ni ovira pri IVF, nekateri ginekologi te kar z zamašenimi pošljejo na ivf in vem, da je kar nekaj puncam uspelo. Nekateri G pa jih raje odstranijo. Iz zgodb punc, ki so zanosile z IVF in zamašenimi jajcevodi, sem razbrala, da v LJ nočejo odstrant jajcevodov, so jih kar direkt poslali. Zadnjič pa je Reš eno poslal na laparoskopijo.

Vzrokov je lahko veliko. Jaz sem dala vse preiskave skoz in sme bila vedno povsod bp, na koncu so šele na Ivf ugotovili vzrok in to je bil, nezrele celice in zlimanje najinih celic ob stiku. S tem, da sme vedno imela O, pa tudi hormonske preiskave so bile odlične.
Mislim, ad te ne bo nič stalo, če greš na HSG, kvečjemu kak mesec izgubiš, kakih posledic HSG nima. Če seveda misliš, da se boš pomirila ob misli, da so jajcevodi ok, pa seveda še to, kar je lahko pomembno. Kljub temu da ne motijo IVF in lahko zanosiš, ap lahko s takimi jajcevodi pride do IVM. Mogoče še iz tega vidika, lahko greš prevert, da boš potem res bolj mirna.

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?