Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

... ampak ko se enkrat zverziraš, jo imaš v minutki sneto in v ene 5ih minutah nazaj nataknjeno.
   ... ampak ko se enkrat zverziraš, jo imaš v minutki sneto in v ene 5ih minutah nazaj nataknjeno.   Upam,da bo skupaj šlo hitreje. A strehico si tudi dala zraven prat, ko ima nek lok notri? Malo me skrbi, da ne bom kaj zamuštrala.
   Upam,da bo skupaj šlo hitreje. A strehico si tudi dala zraven prat, ko ima nek lok notri? Malo me skrbi, da ne bom kaj zamuštrala. 

Saj meni se je v trgovini zdelo tudi cist preprosto s pasom jo pripet, pa verjetn ko jo ze parkrat pripnes prides v prakso in je takoj.
   Saj meni se je v trgovini zdelo tudi cist preprosto s pasom jo pripet, pa verjetn ko jo ze parkrat pripnes prides v prakso in je takoj.  
			 in ta baza ti skoraj onemogoči, da bi lupinico napačno namestil v avto. Itak jo pa lahko za praktično isti denar lahko potem prodaš naprej.
   in ta baza ti skoraj onemogoči, da bi lupinico napačno namestil v avto. Itak jo pa lahko za praktično isti denar lahko potem prodaš naprej.   

. Sem gledal une slikce na enem zalimanem linku, ampak mi ni nič jasno, bi moral bit zraven še opis. stupid me
  . Sem gledal une slikce na enem zalimanem linku, ampak mi ni nič jasno, bi moral bit zraven še opis. stupid me